• Orc123
    4.6k
    Bilo bi sipur kad bi se franjic prodao za jedno 6 mil eura i da se za te pare dovede pravo lijevonogo krilo...onda bi to bio odlican posao. Ukoliko to ne misle ulozit u daljnje pojacavanje onda bolje da ostane.
  • Nino Bule
    10.7k
    Ti kmetovi sa "bravo maminjo" moraju bit botovi drugog objasnjenja nema, ne bi da je polomljenog perica prodao za 6 mil nego kapetana u21 reprezentacije koji ima hrpu europskih nastupa.
  • marcio amoroso
    31.4k
    Bilo bi sipur kad bi se franjic prodao za jedno 6 mil eura i da se za te pare dovede pravo lijevonogo krilo...onda bi to bio odlican posao. Ukoliko to ne misle ulozit u daljnje pojacavanje onda bolje da ostane.Orc123

    Ma samo da Ojedu dovedu.
  • Blaz
    350
    Hahahaha
  • Imamo Dinamo
    3.1k
    Taman Franjica za 6 utopit i uzet Ojedu, jer je to covjek bez kojeg nema LP
  • maddaddam
    2.9k
    Činjenica je da bez Ojede nemamo argentinca u ekipi.
  • Mali dioničar
    13.4k
    Neki lik će u tražilicu za quote morati upisati “lijevonogo krilo” nakon što je odradio search “Ojeda”.
  • Keyser Soze
    7.8k
    Meni se nekako čini da će Ojeda na ovom forumu postati ikona bez ijedne odigrane tekme za Dinamo :lol:
  • Orc123
    4.6k
    Cinjenica da ste naporni sa ojedom....rekao sam krilo. Naucite postivati tuđe misljenje, zaboli me kiki sto sprdavate s tim ojedom. To vise govori o vama nego o meni. Kao prvo uvijek cu podrzati bilo kakav transfer ukoliko ce to znaciti da cemo bit jaci. Forum bi trebao postojati da ljudi razmjenjuju misljenja. Kad ce me netko cinjenicama uvjeriti da nisam u pravu priznat cu to. Cinjenica je da smo dobili ponudu od 5mil eura za igraca koji nam nije u prvih 11, cinjenica je da smo je odbili i da trazimo 6 + bonusi i postotak. Cinjenica je da smo od napadackih rjesenja najtanji na desnom krilu i da je odatle isporuceno najmanje golova, cinjenica je i da spikic ne moze na tom krilu dati najbolje od sebe i vinjenica je da emreli nit smrdi nit mirise. Vise nam bi od koristi bilo krilo nego Franjic jer realno moze puno toga pokriti a nigdjr nije prvi izbor. A sta se tice ojede statistika njegova govori sve, i ne treba se vracati vise na to, po svemu je najbolje krilo Argrntinske lige i to su cinjenice i sa time mozemo baratati. Isto tako cinjenica je da zagivaram lijevonogo krilo jel ono bilo iz Japana, turske, grcke, francuske,brazilanili argentine sasvim nebitno, bino je da bude pojacanje. Mislim da sam se vise dovoljno referirao na tu temu. A vi nastavite biti sarkasticni.
  • Nino Bule
    10.7k

    Naj se ljutit zajebancija je u pitanju, nitko ti ne brani da kazes svoje misljenje niti da ojeda ne bi bio pojacanje.
  • Orc123
    4.6k
    Gle zdrava zajebancija je ok, ali kad ti stalno netko izokrece ono sto napises je u najmanju ruku ne fer. Svi mi zelimo gledati jak i uspjesan dinamo. Nekad se mozemo sloziti, nekad ne ali neko postovanje i uvazavanje mora biti. Ja mislim da nikoga nisam uvrijedio, ali izokretanje napisanog mi ide na zivce vise.
  • Nino Bule
    10.7k

    Nitko ti nista ne izvrce nego je ljudima bilo smjesno koliko spominjes ojedu i to je to, nemoj shvacat osobno pa nismo djeca.
  • BBB Mataa998
    1.2k
    Puno mi je bolje da prodaju Bartola nego da idu Orsic ili Ivanusec…
    To sto je polivalentan bas i ne dize previse cijenu svjetskom trzistu zato sto je svaki kutak na planeti dobro pokriven scoutima tako da ekipama nije tesko pronaci igraca za odredjenu poziciju tako da im bas i ne trebaju polivalentni igraci… 5-6M plus bonusi i postotak je i vise nego dobro
  • Carrasco
    3.9k
    5 milijuna za Franjića je smiješno isto kao 16 milijuna za Gvardiola. Jedino što može izvući te transfere je postotak od sljedeće prodaje.
  • De Oliveira
    816
    Evo me. Izvoli? Opet kazem da taj decko za mene nema mjesta u ovakvom Dinamu i da ga treba prodati, kao i Gojaka i Andrica. Imam pravo na misljenje.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.