• kinfa95
    463
    Marseille, Dortmund
  • Neki tip
    18.8k
    top odabir.. možda zbog gradova i ne baš, ali navijački..

    Pitao me sin mogu li ga odvesti na Goricu. Ali da ne igra Dinamo.. Reko mogu, nema problema, ali zašto? Pa, da mogu navijati za Goricu, veli on..

    E tako je nekako meni s ova dva grada. Rado bih tamo, ali zapravo radije bez Dinama. Da samo guštam u njihovom navijanju za Borussiju, odnosno Olympique..
  • vafenss
    233
    Vječni grad
  • Mali dioničar
    13.8k
    Svaki put kad odem u BriselNeki tip sa Zapada

    Andrej, da li ste to vi?
  • Crusades1986
    9.4k
    Ja bi Liverpool i gostovanje na Anfiledu zbog osobnih preferencija. A i u novijoj povijesti nismo s njima igrali tak da je pravo vrijeme da i njih dodamo na popis.
  • Neki tip
    18.8k
    Busted

    Shvatio, izmijenim.
  • Mali dioničar
    13.8k
    Shvatio, izmijenim.Neki tip sa Zapada

    :joke:
  • Neki tip
    18.8k
    Žena za razliku od mene nije na GO pa laptopira na terasi, baka i deda brinu za unuke iliti sinove moje, a ja dobio predivni, sebični dan za sebe.. :blush:

    Kako nema mjesta na svijetu gdje se radije opustim od jednog divljeg poluotoka bez ikakve infrastrukture (pa ni asfaltirane ceste) na Krku, tako sam tamo pod borom, naizmjence kupajuć se u kristalno čistom moru i prazneći par limenki Vukovarskog proveo dobar dio dana..

    I razmišljao tako gdje sve volim biti i gdje mi je od mjesta bilo lijepo.

    Ja nažalost nikada nisam bio van Europe. Ali Europu sam upoznao prilično dobro, sve njezine dijelove, preko 20 zemalja, jako puno gradova.

    Strasbourg, Sevilla, Prag i Riga gradovi su u kojima sam iz različitih razloga, nekako najviše uživao. Bilo zbog hrane, kulture, arhitekture, pozitivnog iznenađenja ili naprosto - jer sam se u njima najugodnije osjećao.

    Moje želje su stoga usmjerene van našeg kontinenta.. Kavkaz, a posebno Gruzija na vrhu su moje must visit liste. Pa i planova.

    Imate li omiljeno mjesto za opuštanje? Svoje sam naveo.

    Koji grad vas je oduševio?

    Ima li neki da vas je pozitivno iznenadio?

    Koji biste grad (ili zemlju, dio svijeta, ne mora biti grad) htjeli posjetiti?
  • marcio amoroso
    31.8k

    Oslo je grad kojim sam naprosto oduševljen. Strašno lijep i zanimljiv grad. Država koju bi volio posjetiti i proputovati je Finska.

    Najdraže mjesto za opuštanje je jedan kamp u Novalji u kojem sa ženom i djecom ljetujem evo već 4 ljeta. Kamp je ogroman i prima oko 8 tisuća ljudi, ali 8 tisuća maksimalno opuštenih i sretnih ljudi. Mjesto jednostavno odiše opuštenošću. Iako imamo svoju kuću dolje uvijek biramo kamp, eto koliko je dobro.
  • Neki tip
    18.8k
    Država koju bi volio posjetiti i proputovati je Finska.marcio amoroso

    Posjetio je jesam, ali proputovao nisam, a bome se ima što vidjeti, razumijem tvoju želju. Bio sam u Helsinkiju i potom vlakom putovao u Turku (ak se ne varam ovdje sam bio stavio fotke stadiona Intera iz Turkua i menija na finskom iz jednog restorana, mislim da mi ni kineski nije straniji.. :lol: ) na jugozapadnoj obali pa sam zaista mogao uživati u krajoliku.

    Iz Turkua avionom za Stockholm, tako da mi je i razvedenost obale zapela za oko.
    Mogu samo zamišljati kako je negdje prema sjeveru, u Rovanniemiju npr.. ili na nekom otočiću pokrivenom šumom u jednom od jezera.. Da, kužim te definitivno.
  • marcio amoroso
    31.8k
    ili na nekom otočiću pokrivenom šumom u jednom od jezera.. Da, kužim te definitivno.Neki tip sa Zapada

    E tako nešto sanjam :starstruck:
  • marcio amoroso
    31.8k
    E da. Dosta puta sam vozio kroz Švedsku do Osla i taj sjeverniji dio Švedske mi se također sviđa. Ima isto tih jezera i predivnih mjesta za odmoriti dušu.
  • maddaddam
    2.9k
    Ima onaj lik na YT, Swedwoods, snimci prirode, šume, jezera bez puno priče. Čisti zen.
  • über alles
    1.4k
    Ja sam bio u jonkopingu ,bas to kaj kazete priroda ko iz bajke, s tim da ima puno sjevernijeg od toga.
  • Neki tip
    18.8k
    Ima onaj lik na YT, Swedwoods, snimci prirode, šume, jezera bez puno priče. Čisti zen.maddaddam

    Vjerovali ili ne, ako mi glava ima prekovremene i ne mogu zaspati, s lakoćom problem rješava upravo ovo što si napisao..

    Ne doslovno taj serijal, ali slično.

    Na youtubeu pustim neko kampiranje ili preživljavanje u divljini (što i sam često radim), i odmah me umire i uspavaju zvuci paljenja vatre, prikupljanja granja, izrade skloništa, šuma šume, jezera, rijeke..

    Tak da, eto, ima i (nas) čudaka kojima je čak i "zvuk" šume dovoljan za zen. :smile:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.