• Ali
    1.9k
    Pa nemozes za njih 50 koji prodju u jednoj genraciji naci za sve mjesto u prvoj ekipi dinama. Npr u15. Naravno da postoji i kriva procjena, pa tko je nesto radio a da nije pogodio , zato je i razvijen sustav sa odlascima u sredinu koja je stvorena infrastrukturno na dinamovom novcu !
    I ok ako smatraju da "dinamo treba caltat", ok nece caltat ali to znaci da nebudes ove godine dobio niti jednog pionira, kadeta... pa ti sam nastavi dalje...
    To je radio Medic pa eno ga u 4rangu i pred gasenjem, jer je mislio da moze sam bez dinamovih trenera i klinaca
  • Eduardo
    17.2k
    Adrián Peña, 18-godišnji bolivijski veznjak koji je prošle sezone došao i nešto sitno igrao u rezervnoj momčadi napustio je klub tj. Dinamo ga nije htio zadržati.
  • deda
    27.4k
    Zagreb je dovoljno velik da Loksa nađe svoje mjesto na tržištu. Ali da će se razgovori voditi i vode drukčije to je sigurno. Po meni Kaču trenutno ne trebamo, da li smo spremni ući u rizik da ga propustimo to je pitanje. A sad ću odmah reći jednu stvar za malog Roka koju se ustežem već mjesecima. Moj dojam je da je on žestoko precijenjen.
  • Zagi
    4.8k
    Dinamo nije njima dao Kačavendu već je mali otišao tam po minutažu jer mu je rečeno da ju kod nas neće dobit.

    Uglavnom , offtopic smo pomalo. Treba malog kupit, a za koliko ne znam. Teško ćeš dobit jednog od nositelja u21 hrv repke sa 18 godina za 1.5-2m eura ali ako može , super.
  • Ali
    1.9k

    Moj dojam je da je on žestoko precijenjen.

    I moj, napuhan kroz medije.
    Realno u seniorskom nogometu se tek treba dokazati, ja se mozda varam, ali nikada nece doci na top razinu.
  • Neki tip
    19k


    Kaj znaš da ne buš dobio pionira iz Dinama?

    Daj, kad znaš da to u Dinamu drugačije funkcionira, opiši kako da i ja znam. Jer ak nemaš ugovor s klincima/roditeljima, a nemaš, koje treba slati na "odrastanje" u Loksu, koji je to mehanizam zaustavljanja njihova prelaska gdje god im duša želi?

    U eventualni stipendijski (nisam baš siguran da neperspektivni ili rubno perspektivni 12ogodišnjaci imaju neprobojne stipendijske ugovore :wink: ) im je ugrađena klauzula o zabrani prelaska u određeni klub?

    Daj mi malo materijala, možda tu ima i elemenata kaznenog djela. :smile:
  • Ali
    1.9k


    A daj mi molim te reci koji treneri su tam radili snjim?
    Agic i Leko, a ciji su oni treneri ?
    Dajte ljudi , svi znamo kako je austav bio podesen. Sad se ocito to sve raspalo, ali po meni je nekorektno okrenuti ledja Dinamo koji te stvorio. Radi cega? Jel imas lagodan zivot imas, pa kaj sad ces to upropastit radi cega?
  • Ali
    1.9k
    Svi ozbiljni klubovi u svom gradu imaju B varijantu za razvoj svojih klinaca i za to od velikog brata dobiju pristojnu naknadu za razvoj od koje mogu super zivjeti. Jer je nemoguce svake godine pogoditi njih 25 od 60-70... uvijek mozes krivo procijeniti. Zato ih i ne pustas nego ostaju pod radarom i idu tamo gdje znas kako se radi i
    Pa cak i jedan hajduk ima svoje dvije filijale u mladjim uzrastima Adriatic i Solin... pa nikome ne pada napamet ucjenjivati maticni klub sa godisnjim proracunom za jednog igraca ?
    O % od daljnjeg transfera moze se razgovarati. Ali fix 5mil je ucjena koja mora imati za posljedicu neku reakciju.
  • Ludovic IX
    5.1k
    ja se ne ustežem reći za šimia da neće bit ništ od njega. ovo ništa je možda teška riječ ali neće bit ni mandžukić a lupat će se nogom u guzicu ako bude bio na razini Budimira u njegovim godinama.
  • Mlađi referent
    10.3k
    po meni je nekorektno okrenuti ledja Dinamo koji te stvorio. Radi cega? Jel imas lagodan zivot imas, pa kaj sad ces to upropastit radi cega?Ali

    Kakvi su ti ovo imperijalistički spinovi i težnje? Pa godinama smo se borili da se maknemo od te suradnje. Ako nismo u stanju odradit i stvarat bez Lokomotive, onda imamo drugi problem. Promašio si Lukasa? Plati ga, amen.
  • Ludovic IX
    5.1k


    lokosi igraju u istoj ligi kao mi i svaki takav transfer kakav ti želiš da bude je vjetar u leđe zagovornicima kartela lokomotiova/dinamo..

    oni imaju pravo stavi cijenu za njega i 100 miliona ako će ga prodati nekome. od nas traže 5 i mi im to nedamo. ako ga van daju za 2, mi pošaljemo isto 2 + 10%. isti uvjeti moraju biti za nas kao i zda drugoga pa i za hajduk. neg ga hajduk kupi za 5 milja, što se mene tiče
  • thomas22
    256
    Ivanušec ima odlicnu financijsku ponudu i to dvije ali ga ne zadovoljavaju klubovi jer tesko mogu primirisati europskim natjecanjima. Menađer i pogotovo tata su za transfer,a Luka bi radije i manju lovu ali bolji klub. A Kacavenda ceka odluku...
  • Mali dioničar
    13.9k
    P nikad Majer, Ivanusec i ekipa nebi ni dosli u lokomotivu da ih iz dinama nisu poslali tamo.Ali

    Majer je iz Dinama otjeran i to ne u Lokomotivu nego u Dubravu iz koje je otišao u Trnje, a iz Trnja u Lokomotivu.

    Ivanušec nije imao nikakve veze s Dinamom nego je u Lokomotivu došao iz Varaždina.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.