• Dautbegović1
    92
    Sa Kačkavendom se neće fulat,ako je 5M za dvije godine ide preko 12M
  • deda
    27.7k
    Ljudi moji treba nešto i prodat da bi se kupovalo.
  • Jaro
    5.4k
    bas zato se nadam da su gotovi veliki i bitni transferi za ovaj rok. Ako se moze odraditi neki offloadv vskova super...
  • Ali
    1.9k
    Sikic i ekipa au licemjerni, jer iskreno to je klub nastao na dinamu.
    Pricati price kako je dinamo zaradio na lokomotivim igracima koje je dalje transferirao je smijesna. P nikad Majer, Ivanusec i ekipa nebi ni dosli u lokomotivu da ih iz dinama nisu poslali tamo. Dakle nismo mi zaradili nego je Lokomotiva dobila naknadu za razvoj dinamovih igraca !
    A 5 mil traziti za razvoj jednog igraca a istovremeno tvrditi kako je to njihov godisnji proracun je nerealno.

    A simic, sikic i drustvo su zamisli da su dovolnjo jaki da mogu sami prodavati za velike svote igrace prema van.
    Moze i tako, ali onda vec sutra butina treba poslati mladjeg simica (u15gen) na klupu. Jer decko nije dinamo u pionirima prvak radi simica, nego je obrnuto, simic je prvak radi dinama !

    Jer kak sutra ce opet svi tak, traziti da ih se u juniorima pusti u lokomotivu, a poslije ce lokomotiva traziti 5 milja, kak da me... a dinamo ce im pruziti temelj. A plodove i lovu ce uzimati sikic, svetina i drustvo...

    Da se razmemo, Kacavenda je odlican mladi igrac. Ali tek se treba dokazati protiv ozbiljnih protivnika. I realno vrijedi trenutno cca 1,5-2 mil uz neku proviziku do 10% od slijedeceg transfera... Ako ne pristanu. Ok, od sutra raskinuti vezu u svim mladjim uzrastima i u trenerskom dijelu i igrackom, svi klinci koji nemogu biti u prvoj ekipi mladjih uzrasta dinama, preusmjeriti ih umjesto u loksu u neki drugi (HD, Rudes, Sesvete, Goricu) dakle jedan obih dogovoriti i tamo slati klince.
    A kad je loksa tako mocna neka nastavi samostalno kako zele... za pet godina ce biti kao Medic i zagreb danas..
  • Ludovic IX
    5.2k
    ako ne uđemo u ligu prvaka, onda bi i razumio da se sad prodaju i Ivanušec i Livaković (ili Orša, Petko ali ne i šutalo) ako to ni žele a nigdje nisam baš vidio da se piše da oni inzistiraju na tome. pogotovo ne na livakoviću. on svaki naš gol proslavlja kao da smo zabili barceloni na nou campu.

    ako se uđe, onda u svaku tekmu ući sa namjerom pobijediti pa ako uspijemo i treće mjesto dohvatiti, super ali u tom slučaju lova od ulaza, lova od koeficijenta + lova od bodova i tv prava je dovoljna da ne moramo prodavati pod svaku cijenu. ja sam od onih koji misle da moramo imati 20 igrača koji u svakom trenu mogu zamijeniti jedan drugoga + 3 najbolja mlada koji će skuplajti neke minute u utakmici a iskustvo treniranjem sa starijim od sebe
  • Zagi
    4.9k
    Realno sigurno vrijedi više od 1.5-2m +10% i nebi trebalo biti razloga da mi imamo 50% popusta.

    Nema ništa loše u tome da klinci koji nisu u prvih 11-14 u nekakvom uzrastu idu u Lokomotivu/Goricu ili digod. Pa ako eksplodiraju mi ih platimo pošteno i sve 5. Nemoguće je razvijat po 30 igrača u godištu...

    Loksa nam više nije filijala i dobro da nije.
  • db-izbjeglica
    12.6k
    mitrović ako dođe, doći će kao slobodan igrač...ako je voljan biti ne znam koji stoper u rotaciji, za nekakvu normalnu lovu - zašto ne? to vrlo vjerojatno znači da bi se riješilo nekih od stopera iz postojećeg kadra dilaver/perić.

    kačavenda...mladi igrač koji obećava, 5 000 000 je puno i mislim da bi ga ovi pustili i za manje, ali može se dobiti i puno više kroz par godina...nema baš puno boljih mladih igrača u hrvatskoj.

    rizik uvijek postoji...tko kaže da bi nekakav stranac za tu lovu bio pogodak.
    kod ovog barem znaš da će prilagodba biti puno lakša, mali je već bio dio sustava, zagreb mu je rodni grad, navija za dinamo....
  • Ali
    1.9k

    Decko je bas ovo kaj sam napisao, dinamov pionir koji je poslan na odrastanje u loksu. I sad ima 19g, ako ga mogu prodati sutra za 5mil €, nek izvole. Dinamo trenutno nebi smio ici preko 2mil + 10%.

    A ako ga knama ne puste za ovu ponudu, onda znas da od sutra niti jedan kadet ili pionir nemoze iz dinama u loksu. Neg ide u Sesvete npr. i kraj... prvi mladji simic tim putem
  • Armagedon13
    958
    Ako Ivanušec ide za 12M i više, plus neki po 1-2M već si pokrio ulaze
  • deda
    27.7k
    Meni Ivanušec trenutno ne vrijedi više od 8, bar ga ja ne bi platio više. Zato nek čeka.
  • Neki tip
    19.1k
    dinamov pionir koji je poslan na odrastanje u loksu.Ali

    A ako ga knama ne puste za ovu ponudu, onda znas da od sutra niti jedan kadet ili pionir nemoze iz dinama u loksu. Neg ide u Sesvete npr. i kraj... prvi mladji simic tim putemAli

    Bokte, o čemu ti? Kakav pionir poslan na odrastanje u Loksu!? Kakav pionir NE MOŽE iz Dinama u Loksu!?? Jesi li ti svjestan da pričaš o klincima koji idu u osnovnu školu!??

    Kaj ti misliš da Dinamo odlučuje o tome di klinac od 12 ili 13 godina smije, a di ne smije!?

    Ispisnica i hvala, doviđenja. Tako je Kačavenda otišao i tako su njegovi roditelji odlučili, a ne da bi ga Dinamo poslao na odrastanje.. :yikes:
  • Mlađi referent
    10.4k
    Ako Ivanušec ide za 12M i višeArmagedon13

    Jednostavna matematika, ali onda gubiš Ivanušeca koji je trenutno bolji igrač od Kačavende. U tom smislu nisi napredovao, nego izgubio.
  • Ali
    1.9k


    Znam neke stvari kako funkcioniraju, zato i pisem. Vjeruj mi, nije to ispisnica i aj bok...

    Ispisnica i aj bok je u slabijim klubovima (trnje, hask, tresnjevka, ponikve....)
  • xyz
    840


    Apsolutno se slažem 2 mil € pa ako hoće super, ako ne nikom ništa. Dosta je preplaćivanja HNL igrača. I treba početi raditi na odlascima - prvo s igračima na koje se ne računa, a poslije kvalifikacija prodati i nekog kapitalca jer to je jednostavno tržišna zakonitost.
  • Zagi
    4.9k
    Mi poslali pionira na kaljenje? Daj plz
    Označen je kao nedovoljno prespektivan. Netko je zajebo i sad treba caltat. To tako ide.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.