• maddaddam
    2.9k
    Aco veli da je dug Cibone prema Dinamu 3.000.000kn, osjetno više nego je izašlo u novinama prošli tjedan.
  • Keyser Soze
    8k
    Dug Cibone je 70 milijuna kuna, a pisalo se da je srezan za duplo jer su već računali s lovom investitora.
  • Ali
    1.9k
    Mislim to sa dugom da je 2016 isla predstecajna (citaj rezanje dugova i nagodba) i tada je bilo cca 40mil kn, ovo sada su cifre vjerovatno bez te prijasnje nagodbe jer se nije ispostivala u potpunosti...
    Tako da po tom modelu je Dinamo umjesto 700tis koliko je bilo prema tadasnjoj nagodbi, u stvarnosti 3mil kn, pa sada ako se ide u formiranje s.d.d. onda ukupna potrazivanja koja se otpisu ulaze u temljeni kapital buduceg drustva...
  • Remiza
    51


    Da ne ispadne krivo nisam se nasmijao toj ideji sa sprdnjom nego me bas razveselio takvim zakljuckom. Vidjet cemo kak ce ici,za desetak dana ce sve biti jasno.

    Jedino kaj je zalosnije od cijele ove price je cinjenica da ovi trenutni u klubu i dalje pricaju gluposti o investitorima i svojoj borbi za spas.
  • Jaro
    5.4k
    ma tajni investitori i da postoje nemaju kan raditi blizu cibone,dinama, rk zagreb... zakaj bi bio tajni ak je sve cisto?
    Ak Aco i ekipa skupe lovu, treba ove trenutne rastjerat na bilo koji nacin...
  • serbus
    3.4k
    Aco čuva uspomene na svog brata, svoje igračke dane, majku i stvarno voli taj klub. Nažalost taj klub nije razvio emociju kakva je razvijena u njegovoj generaciji tako da sam projekt ne vjerujem da će zaživiti dao Bog da griješim najviše zbog njega. To mu je životna misija da spasi Cibonu zato Aco sretno.
  • Neki tip
    19k
    Pa ovo nisu istine..

    Vettel, vozač jebene Formule 1, prosvjeduje posebno oslikanom kacigom protiv "Kanadskog klimatskog zločina", odnosno iskapanja naftnog pijeska. Bori se protiv globalnog zagrijavanja..

    Vozač Formule 1, vozač Aston Martina, financiranog of najvećeg svjetskog proizvođača nafte, saudijskog Aramcoa, bori se protiv globalnog zatopljenja!?

    Svi smo mi ljudi bar ponekad licemjeri, ali ovaj se zbilja odlučio boriti za sam vrh ljestvice..

    y8kaqnfl8u8clt50.jpg
    1dyujuqern3r3xgt.jpg
  • masacusec
    3k
    Nije mi Aco nešto naročito simpa, međutim jedini je iznio konkretni konstruktivni prijedlog spašavanja europskog velikana, za razliku od ostalih rezigniranih "ciboljubaca" koje puca kurac za Cibonu; a svojevremeno su im puna usta Cibone bila....
    Jedino i isključivo financije mogu spasiti Cibonu...nisam ni ja neki veliki optimista, ali hvale vrijedan pothvat!
  • db-izbjeglica
    12.6k
    Vettel, vozač jebene Formule 1, prosvjeduje posebno oslikanom kacigom protiv "Kanadskog klimatskog zločina", odnosno iskapanja naftnog pijeska. Bori se protiv globalnog zagrijavanja..

    Vozač Formule 1, vozač Aston Martina, financiranog of najvećeg svjetskog proizvođača nafte, saudijskog Aramcoa, bori se protiv globalnog zatopljenja!?
    Neki tip sa Zapada

    Ne samo to, čovjek vozi f1, koja troši cca 35 l na 100 km, što je otprilike 110l goriva po utrci... 20 x 110l = 2200 l potrošenog goriva. U samo jednoj utrci, koja se vozi bez ikakvog opravdanog smisla, bolidi u zrak sagore više goriva nego što nas nekoliko potroši u godinu dana. Kalendar formule 1 se sastoji od 22 utrke... Samo za utrke, bolidi potroše 50 000 l goriva, gdje su to još treninzi i službena testiranja. Da bi potrošio toliko goriva ja trebam 55 godina voziti 15 000 km godišnje.

    Gdje su još kamioni koji prevoze svu opremu, gdje su još zrakoplovi koji tu opremu prevoze s jednog kraja svijeta na drugi. Taj isti vettel je svojim djelovanjem zagadio okoliš više nego svi mi na forumu zajedno i još puta 15. Licemjerni kreten bez mozga!
  • Neki tip
    19k


    Ma jasno, taj dio sam podrazumijevao naglašavajući da je vozač Formule 1..

    Ali pazi, svaki dan kad je izvan bolida postavlja si pitanje o svom karbonskom otisku.. i uvijek si odgovori da ga boli k...c jer je to njegova ljubav:

    n96fql0utf4lwx70.jpg

    ...pa radije tuđim gloginje mlati.
  • Imamo Dinamo
    3.2k

    Nije on jedini vozac f1 s takvim izjavama. I Hamilton ima isto takvih p*zdarija koliko hoces, ovo je samo ono sto sam nasao u pola minute.
    https://www.google.com/amp/s/www.dexerto.com/cars/lewis-hamilton-reveals-why-hes-swapped-supercars-for-electric-cars-1419821/%3famp
  • Nolifer
    6.4k
    Nije samo Cibona u problemima, tu je i Mladost

    https://sportske.jutarnji.hr/sn/sport-mix/vaterpolo/vaterpolo-prvenstvohr/renesansa-pa-rasulo-zagrebackog-diva-klub-napustaju-igraci-a-odlazi-i-vec-treci-predsjednik-15213158

    Ovoj vlasti nije ni najmanje stalo do sporta. Nikada i nije, niti neće

    Sve se raspada...
  • Ludovic IX
    5.1k
    da, ova vlast treba rješavat dugove koja je prošla napravila sa svojim kumovanjem..

    ne raspda se zbog ove vlasti nego zbog HDZ-a i Bandića
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.