• Keyser Soze
    8k
    Ovo opasno dobro izgleda.
  • NitkoBitan
    11.5k
    Bome fina ekipa. Koliko vidim svi u ekipi se mogu sporazumjeti na hrvatskom tak da je i to prednost u jednu ruku.
  • Fanboy
    2.1k
    Uhh ovo izgleda jako dobro,...Samo Baturina svakako trebao igrati. Dečko je u zadnjoj tekmi briljirao, radi se o velikom talentu. To je igrač koji na kraju sezone može biti najbolji igrač momčadi. Bulat je također dokazao jako velik potencijal, njegove duge lopte su fantastične.
    Treba uskladiti sastave za domaće prvenstvo i Europu...
  • SAS1987
    13.2k
    Petkovic ne moze igrati poluspicu proti ozbiljnijih protivnika.

    Ili igra spicu ili ne igra.
  • Mlađi referent
    10.2k
    A neće ni Franjić igrat beka pored Pere + u vezi gubiš jer je Mišić bolji igrač od Ljubičića.

    Vjerojatnije da će upravo trojac u vezi bit Ademi - Ljubičić - Mišić, nego da će Petko trošit jedno mjesto i bit propuh tu. Kaj je Ante zapravo i rekao, ili devetka ili ništa
  • NitkoBitan
    11.5k
    u vezi gubiš jer je Mišić bolji igrač od Ljubičića.Mlađi referent

    Ne znam kakav je Ljubisic ali znam da Misic voli smirivat igru i davat pas prema nazad na sto sam alergican, on je doslovce ubojica kontri.
  • Eduardo
    17.1k
    Po meni bi išlo ovako.

    Dvojba mi je jedino Mišić ili Ljubičić. Špika mi je definitivno prvi pick desno - brz, okomit, efikasan (ne mislim golgeterski). Emreli ima vic, ali Špikić mi ostavlja bolji dojam.

    p7l159ohbmjtabee.jpg
  • Mlađi referent
    10.2k
    Ljubičić definitivno više donosi napadački, on voli igrat progresivnu osmicu

    No, zato s njim ispašta defanziva i kontrola lopte. Mišić s druge strane dodaje i nosi loptu prema naprijed čak i više od prosjeka, tako da nije toliko beskoristan u tom dijelu.
  • Imamo Dinamo
    3.2k
    Neznam kakav je Ljubicic, ali znam da ce se morati jako namucit da izbije Misica. Poslije Orsica, mislim da nam je igracki najbitniji Misic bio prosle sezone. Moze i u nepopularna mišljenja. P.s mislim na nositelje igre, Ademi nije igrao puno tako da ga nisam uracunao.
  • Gelipter
    3.4k
    Lijepo je za ustvrditi (uzmemo li da Šutalo 2 dolazi) kako imamo i više kvalitetnih opcija za jednu poziciju i da se ovisno o formaciji i trenutnoj formi može mijenjati igrače. Vidjet ćemo oće li svi dosadašnji glavni aduti u momčadi ostati i kak će ekipa odraditi pripreme. Također, kak će se snaći zvučne prinove plus Emreli i Bočkaj za koje treba vidjeti koliko mogu napredovati kad odrade pripreme kak Bog zapovijeda. Veća konkurencija bi svakak trebala i dodatno motivirati neke koji su očigledno i stagnirali u zadnjoj sezoni. Motiv bi svakako morao biti i igranje LP. Kaj se mene tiče, ipak bih na lijevom beku još kredita dao Bočkaju i Ljubičića bih također malo više postavio. Mišić, Tolić i Gojak za rotaciju, jednostavno nisam fan Mišićeve igre i usporavanja momčadi unatoč svim kvalitetama, ne znam kakav je po pitanju brzine reakcije Ljubičić, ali nadam se da je brži i siguran sam da je prodorniji od Mišića. Ivanušec, Špikić, Baturina, Emreli i Menalo mogu se kombinirati po pozicijama. Treba probati bez Petka pod svaku cijenu. Ak se sve posloži kak si mi navijači zamišljamo onda možemo s pravom reći: "Nek drhti cijela Europa!"
  • Navijač Dinama
    7.3k
    Preglup sam za pravit grafike ili nesto, pa da natipkam, nadam se da neće smorit.

    Po mojem nekakvom subjektivnom dojmu, prva postava bi trebala biti
    Livi-
    Bočkaj,Šutalo, Theo, Ristovski
    Mišić,Ademi,Ljubičić
    Ivanušec,JD,Oršić

    Ovo ne znači nužno da će tako biti, sa obzirom da se Franjić vraće od ozljede, Theo možda završi na klupi, što ne bi iskreno njega izbacivao radi drugog Šutala u slučaju da dođe, a i nek ovaj prvo zavrijedi mjesto u prvoj, kao što je Theo, inače jedan od onih kojeg ne volim kritizirat pa bilo to dobro ili loše( jer nije se rodio onaj koji je svima ugodio)

    malo i subjektivno pa kazem da je Theo nakon našeg Sutala najbolji stoper lige, a u ligaškom nivou je zadnjih 3-4 godine u samom vrhu svoje pozicije.
    možda i serviser ostane na 4-2-3-1, tu onda vidim Misica i Ademia kao dva vezna, Ljubičić je vezni više fokusirian na napad nego na obranu, a Ademi po zadnjoj sezoni ne igra onu ulogu razbijača i da nazad ostaje pomoć stoperima(što nije nužno loše)

    Špikića na desnome krilu, tu se slažem sa ekipom da Petkovic nema sto delati na 10-ki, usporaje pas igru, nema viška u napadu u kontrama i pravovremene lopte.

    U slučaju da bude ovih 4-3-3. Rotacije na kog možeš ozbiljno računat u HNL-u su za obranu Lauritssen, Franjić. u slučaju ofenzive, Špikić može na desno kao igrač više fokusiran na napad(wing back) umjesto Ristovskog(nije jednom bila ta zamjena ove sezone) onda vezna linija rotacije Gojak Baturina i Bulat, i za napadačke opcije sa klupe ti ostaju Petković,Emreli,Špikić i Menalo koji se dosta popravio, i Marin, za kojeg ćemo vidjet jel ostaje ili ide opet na neku posudbu.
  • maddaddam
    2.9k
    Ljubičić ima krasnu dubinsku loptu, recimo da bi mogao kliknuti sa Drmićem. Osim toga odličan udarac sa distance, tako da napadački možemo udarati sa svih pozicija. Doskora je samo Oršić predstavljao opasnost svojim projektilima, a sada su tu i Pero i Mahir i Ljubo.

    Onaj Perin slobodnjak u Šibeniku :yum:
  • NitkoBitan
    11.5k
    Doskora je samo Oršić predstavljao opasnost svojim projektilima, a sada su tu i Pero i Mahir i Ljubo.maddaddam

    Nekad kad sam gledao Dinamo sam imao osjecaj da mozemo zabit gol jedino da se neki igrac useta u gol sa loptom. Sut iz daljine je za nas Dinamovce gotovo nepoznanica (osim Orsicevog ali i njega sve rjede to ide). Treba dat apsolutnu slobodu i Ljubicicu (za kog nisam znao da ima dobar sut), ali i Emreliju koji bas ima topcinu u nogama.
  • Dragon1Warrior123
    2.8k
    Nekako mislim da ako dovedemo krilo da Ivanušec gotovo sigurno ide, a mogo bi i Petković možda. Jer ovako imamo Emrelija, Menala, Oršića, Špikića, (to novo krilo ako dođe), Marina za dvije pozicije, a znamo da se Oršića ne rotira previše. Eventualno ako je plan rotiran više Oršu i Špikića.
  • db-izbjeglica
    12.5k
    mislim da ivanušec ne ide nigdje...čovjek je bio van forme, onda se ozljedio pa tek sad opet hvata formu. ne vjerujem da bi ijedan klub u ovom trenutku bio spreman platiti lovu koju dinamo hoće za njega...iz dinama za veliku cifru idu samo igrači koji su u tom trenutku vruća roba.

    petković će još manje vjerojatno otići, mislim da on u ovom trenutku nigdje ne može dobiti lovu koju ima u dinamu. njegove dionice na trenutnom tržištu nisu velike, sasvim opravdano i razumno.

    ako će netko otići od važnijih igrača, to će biti šutalo/oršić/livaković.
    najbolje bi bilo da nitko od njih ne ode i da se lova namakne od sporednih igrača, tipa: andrić, gojak, štefulj, perić...
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.