• db-izbjeglica
    12.8k
    Slažem se, cilj opravdava sredstvo!
    Međutim, nije sve bilo savršeno...napadački hrvatska nije odigrala skoro pa ništa.

    Bez penala koji je doslovno pao s neba, imam dojam da gol ne bi zabili do božića. Međutim... Okolo vidim reakcije o najboljem veznom redu na svijetu, od istih ljudi koji su nakon austrije vjerojatno bili prvi u prolijevanju žući.

    Sinoć se pokazalo da hrvatska može odigrati defanzivnu utakmicu na rezultat. Praktički 90 minuta se čuvalo tih 0:1 i svaka čast na tome.

    Napadački, pogotovo kontre/polulontre u ovakvoj utakmici... Tu ima ogromnog prostora za napredak.
  • Mali Zeus
    9.6k
    Jedna od najzrelijih naših tekmi u dugo, dugo vremena. Rani gol nam je jako pomogao da se postavimo defenzivno, ali ne i s bunkerom. U prvom dijelu imali smo par kontri, a čak i drugom dijelu kad su oni baš navalili imali smo 2, 3 dobra udarca. Francuzi zapravo nisu imali neke mrtve šanse, možda je najopasnija bila onaj udarac pred kraj koji je Ivušić obranio uz stativu.

    Ivušić jako dobar, skinuo i uhvatio sve kaj treba, bilo udarce izvana, bilo visoke lopte, siguran i pouzdan.
    U Šutalu i Erliću imamo stoperski par za 10 godina, a kad dodaš tome Gvardiola jasno je da tu imamo slatke brige, a donedavno bio propuh. Juranović i Brozović odigrali 4 tekme po 90 minuta, bolesnici, s tim da je Juranović igrao na lijevom beku dvije.
    Stanišić odigrao kao prime Cafu, sve dobro u obrani, aktivan u napadu, bit će borba za mjesto i na desnom beku.

    Vezni red je odigrao baš fino, lijepo je bilo gledati neke kombinacije i kad bi u dijelovima tekme uzeli Francuzima loptu. Brekalo izvršio zadatak, sve pokrio u obrani, lijepo kombinirao u napadu, Budimir stalna smetnja i gnjavaža za Francuze, nije stao od prve minute, Pašalić malo tih. Poslije Majer odmah opasan udarac, on je budućnost repke i to kakva.

    Sve u svemu nakon Austrije jako dobro, dapače, skinuli smo to francusko prokletstvo i to na najslađi način, kod njih u gostima. Sada imamo čak i šanse i to velike otići u playoff Lige nacija. I zašto ne osvojiti to natjecanje.
  • Mali Zeus
    9.6k
    Liva, Ivušić, Grbić
    Juranović, Stanišić, Sosa, Barišić
    Gvardiol, Šutalo, Erlić, Čaleta-Car
    Modrić, Brozović, Kovačić, Majer, Pašalić, Sučić, Vlašić
    Kramarić, Livaja, Budimir, Perišić, Brekalo
    deda

    Odlično od prvog do zadnjeg. Al nekako vidim da će Dalić do posljednjeg treba čekati Vrsaljka i Lovrena.
  • Ludovic IX
    5.4k
    Splitski maradona ima sad priliku Hajduk odvest u Europu pa i ako tamo bude briljirao, onda u redu, ali ne treba njemu dat neku veresiju na osnovu 15 golova iz igre u sezoni. On i lovre kalinić su odjebali ovu ljetnu akciju i nadam se da lovre neće više prismrdit reprezentaciji. Petković ako je imalo ambiciozan, do rujna ima priliku maknut tog livaju iz reprezentacije.
  • Ludovic IX
    5.4k
    Sassuolo u tjedan dana od igrača za kojeg nisu bili sigurni dal će ostat ili će opet na posudbu dobili igrača od 10+ miliona
  • Ludovic IX
    5.4k
    možemo sa 10 bodova tj pobjedom protiv danaca i porazom u austriji bit prvi a možemo i sa ovih 7 bodova ispast ako izgubimo obje.
  • marcio amoroso
    32.4k
    Ovo su po meni sigurni putnici

    Livaković, Ivušić
    Juranović, Sosa
    Erlić, Šutalo, Gvardiol
    Modrić, Kova, Broz, Vlašić, Pašalić,
    Brekalo, Perišić, Majer
    Krama, Livaja

    Sve ostalo je upitno. Mnogi imaju upitan status u klubu, neki su čak bez kluba. Bit će tu još borbe, i treba da je bude.
  • Ludovic IX
    5.4k
    potencijalni KANDIDATI:

    Labrović, Kalinić, Grbić
    Barišić, Stanišić, Vrsaljko,
    DĆC, Lovren, Pongračić, Vida, Škorić
    Jakić, Sučić, Ivanušec
    Oršić,
    Petković, Budimir, Musa

    i to je 35 kandidata za 26 mjesta...za razliku od prijašnjih godina di smo max imali 20-22 igrača i zadnje mjesto popnjavalo se menađerskim utjecajem.

    a možda do onda još tko iskoči od mladih
  • Mali Zeus
    9.6k
    Vida, Škorić, Vrsaljko pa i Pongračić ne bi trebali ići, kako stvari sada stoje. Što se tiče Vide, Vrsaljka i Škorića ni nemre biti puno bolje u smislu da odjednom budu puno bolji, brži, kvalitetniji.
  • Ludovic IX
    5.4k
    bit će 4 beka + 4 stopera + 6 veznih + 4 krila + 2 špica + 3 golmana + 3 dodatna igrača (jedan obrana , jedan veza/krilo i jedan špic)
  • Ludovic IX
    5.4k
    i ja bi rekao da je budimir sigurniji uz kramu od livaje.. livaja mora nastaviti s dobrim igrama da bi zaslužio poziv jer kakav god dalić bio, ova akcija je učvrstila pozicije ovima koji su tu bili
  • Ludovic IX
    5.4k
    ja se kao dinamovac nadam da će petko proigrat i da će igrat ko onda kad je igrao protiv slovaka npr ili krasnodara svaku tekmu i da će bit pozvan prije livaje a da će ovaj tovar u drugom kolu pokazat svoj karakter i opalit nekom šamar i dobit 5 utakmica suspenzije
  • marcio amoroso
    32.4k

    Livaja će sigurno ići. I zaslužuje da bude među 26 igrača, a da ga ne pozove Dalmacija bi gorila.
  • Ludovic IX
    5.4k

    još je 5 mjeseci do SP.. nitko osim modrića, kove i broza, perišića nije 100% siguran. ako vlašić ne bude igrao 5 mjeseci , neće ga moć zvat. pa ako šutalo ode iz dinama i bude klupa cijelu polusezonu., neće ići.

    a tko garantira da će livaja i dalje igrat dobro. ja ne mislim da je on neki maradona već da mu se posložilo kao recimo dini periću ona sezona do ozljede. ovo je njegov vrhunac sad
  • Mali Zeus
    9.6k
    Što mislite, hoće li Livaja ići u Katar?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.