• NitkoBitan
    33.9k
    Sto se tice dresova dobio sam originalan trening dres i hlacice jednog europskog kluba koji su oni direktno poslali frendu (danasnjem igracu Dinama na posudbi)... ogromnu vrecu punu opreme su poslali. Znaci to je jedan od nacina kako se vrbuju mladi igraci :rofl:. Taj dres sam dao jednom clanu obitelji koji je navijac tog kluba a ja sam si zadrzao hlacice, sve je plave boje :love:
  • NB86
    17.4k

Orsic defending ovako los mi odma govori da mu ovi modeli kurcu nevaljaju, valjda uz sut desnom najveci adut kojeg svi "analiticari" isticu je orsiceva obvezna igra

• Jurki
    21k
    najtocniji podaci za analizu su prek Catapulta.. ovo ostalo je ocito tak tak.. malo za zajebanciju s grafovima
  • Mlađi referent
    14.9k

Evo i ja vidio upravo

Volio bi vidit te podatke s wyscouta za defanzivu, ali ako u model ulazi off ball igra, onda mi se čini potpuno promašeno

Ali neću sudit ajde, ako su im modeli donijeli itekako zapažen posao i uspjehe.
  • Mlađi referent
    14.9k
    Doduše, čak bi i ta kreativa mogla bi malo napuhana
  • De Oliveira
    1.9k
    za Kwedijev dres bi dao krvi hahaha
  • db-izbjeglica
    19.5k
    za Kwedijev dres bi dao krvi hahahaDe Oliveira

mislim da lik još uvijek igra za nekog zagrebačkog kvartovskog niželigaša, 1.-2. zagrebačka liga. :grin:
  • De Oliveira
    1.9k
    Imam njegov autogram sa Dinamo-Fulham. Legenda.pcsy0f3y6adcd7zj.jpg
  • Captain America
    20.4k
    Čačke kaže da je LP cilj i da nema prodaja dok se ne uđe u LP. Nadam se da se neće opet čekat godinu dana sa zamjenama.
  • db-izbjeglica
    19.5k
    što to znači, da će prodavati ako uđu u LP?
    ako tako razmišljaju, onda je bolje da ne uđu u LP!
  • marcio amoroso
    47.7k
    Čačke kaže da je LP cilj i da nema prodaja dok se ne uđe u LP. Nadam se da se neće opet čekat godinu dana sa zamjenama.Captain America

Mrzim ovaj stav. Stvarno mrzim. Sa najjačim snagama u kvalifikacije, a onda rasprodati sve “kaj hoda” i blamirati se u LP. To je bio modus operandi godinama. Nadam se da smo to prošli.
  • Captain America
    20.4k
    Potpis! Reko je da je kraj sezone pokazao da imaju jake unutarnje rezerve...
  • Olmic
    5.5k
    Ako se ne proda nitko od stožernih, ne treba nam baš nitko
  • marcio amoroso
    47.7k
    Vidim da Andrića nema na početku priprema.
    Opet se ponovio da će gurati sezonu sa 21 plus 3 vratara. Meni je to ok. Bolje to nego da imamo 30, a igra uvijek istih 15 kao kod Krznara. Također zanimljiv dio o Petku i Drmiću. Kaže da neće izmisljati pozicije i da je Petko klasična devetka i da ima dovoljno utakmica. To mi je iskreno drago čuti.
  • Nousername
    832
    Ne znam sta se zalite covjek je odradio sasvim normalan intervju, a ovu izjavi izvlacite iz konteksta.Izmedu playofa lige prvaka i zadnjeg dana prijelaznig roka iovako ima par dana gdje se ni ne stigne nista prodati.Malo pozitive nebi skodilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.