• bbb medimurje
    4.8k
    "od mogucih 412 ulaznice za gostujuci kavez na rujevici torcida je pokupovala 370 ulaznica sto znaci da gostujuci kavez nije bio do kraja ispunjen, a to pa je malo iznenađenje s obzirom da je hajduk jos uvijek jedini klub u borbi za oba trofeja"
  • Carrasco
    6.8k
    "Tu opasnu pojavu" :lol:

Shizofrenija je psihička bolest pojedinca koja je popraćena halucinacijama, psihozama, iluzijama, neartikuliranim govorom, ispadima koji nisu realistični, te ponašanjem koje nije prilagođeno društvu i osoba nije u mogućnosti funkcionirati profesionalno u svom radu. Osobe koje boluju od ovog psihičkog poremećaja imaju poteškoća u razlikovanju realnih situacija od situacija koje se odvijaju u njihovoj psihi.

Osoba koja ima bolest shizofrenija svoju stvarnost doživljava na drugačiji način nego što ta realnost stvarno jest, njezino logičko razmišljanje ometa osobu u obavljanju svakodnevnih aktivnosti u obitelji i na radnom mjestu. Na taj način je kvaliteta života narušena i osobi koja ima ovaj psihički poremećaj, ali i svima koji se nalaze u blizini takve osobe od obitelji, prijatelja do radne sredine.

n9c0oj39s0lhei7j.jpg
  • Keyser Soze
    17.3k
    Pročitao malo komentare ispod objave.
    Ukratko - Bjelica namjerno postavio lošu igru jer želi na ljeto doći u Dinamo, nisu gledali Var za drugi žuti jer su znali da ga se treba poništiti, Nevistić dva kola u nizu napravio istu grešku kako ne bi bilo sumnjivo, Slaven Belupo namjerno nije opucao po golu na tekmi s nama, protiv Dragovoljca nam treba namjerni autogol da pobjedimo, Istrin igrač namjerno šalje pre kratku loptu kako bi mi zabili gol, Jovičić namjerno ostao u obrani da Ademi zabije gol i naravno Šibenik je naša filijala i već su nam pustili utakmicu. :sweat:
  • Jaro
    11.4k
    i tako vec 18 godina oni jadni sami protiv svih... volio bih da i jbn Zadar jednom udje u ligu samo da je osvoji prije njih...
  • seljak86
    3k
    Imaju još uvijek šanse :D
  • Jurki
    21k
    Znam da su jos dva kola do kraja, prvenstvo nikad zanimljivije.. samo zbog teletabisa na nasoj klupi..ali generalno pad kvalitete nogometa za 20 posto.
  • Keyser Soze
    17.3k
    Drmić dobio dvije tekme kazne, spreman za finale kupa.
  • Captain America
    20.4k
    Ne znam jeste naišli možda na glasovnu koja kruži Faceom, navodno je Drmić tražio od Tomića da ne igra više za Rijeku jer je dogovorio s nama 1.2 milijuna godišnje pa da se ne ozlijedi slučajno. Ugl izbila je velika svađa među Riječanima prije utakmice s Hajdukom i zato su onako izgledali.
  • Mališan
    1.9k
    Jel ju možeš tu postat?
  • NB86
    17.4k
    Bilo je i na dan utakmice price da je izbila svađa i zato drmic nije bio kapetan. Sad da li je trazio da ne igra to ne znam da li je za vjerovat.
  • Crusades
    20.6k
    Čini mi se sve logično i vrlo lako moguće... ispali su iz kombinacija za naslov i prije te utakmice pa ga je Dinamo išo potpisat jer ovima je sve osim finala kupa revijalka, ovaj je zbog toga tražio poštedu i cijela ekipa se poklala međusobno. Zato su i izgledali ko beživotna tijela u prvom poluvrenenu. Svi su odmah skužili da nekaj ne štima vidljivo.
  • The Undertaker
    9.3k
    I naše budale potpisuju prije utakmice a ne poslije. Trebali su mu najaviti 100k eur više ako pobijede Hajduk. Onda bi se trgao a bilo bi i za čašćenje.
  • vjeko1701
    21.5k
    Sve 5, al malo sam pogledao ovu grupu i čini se ko neka skupina južnjaka koji su protiv trenutne uprave i NH...ili neki troleri...u svakom slučaju daleko od grupe ljudi kojima bi vjerovao na riječ...
  • Mr Anderson
    15.8k
    To je grupa onog Jastoga ili kako već zovu tovari. Uopće se ne bih obazirao na to. Vjerojatno je taj dio izmišljen. Ali nešto je bilo čim je Pave bio kapetan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet