• Baneki
    696
    Koliko će trebati dok se ne sjete cijeli istok obljepiti reklamama, ili barem do pola? Taman je nasuprot kamerama, a onda ga neće trebati niti rušiti jer će donositi prihod.
  • Bosskovitz
    6.5k


    Najmanji problem u cijeloj prici, iskreno.

    Prvo grad treba dati famozni papir, onda treba definirati sto se tocno zeli i koliko se novca planira potrositi, onda raspisati arhitektonski natjecaj, onda dobiti dozvole i onda, prije natjecaja za izvođače, odluciti hocemo li graditi tribinu po tribinu i igrati bez prestanka na Maksimiru ili srusiti sve i graditi ponovno, a igrati u Kranjci. To bi trebala biti cisto ekonomska odluka, ali toliko smo daleko od nje da je bespredmetno uopce baviti se njom.
  • Captain America
    12.3k
    Piše u Sportskima da su tek sad otkrili da je Crkva vlasnik nekih parcela, al da neće radit probleme. Sad se povlači pitanje jel ima još vlasnika kad se nakon 20 godina otkrilo ovo za Crkvu.
  • flexXy
    1.8k
    Ma stalno iste price. Trebamo se pomirit da cemo zapeti na ovom stadionu dok smo zivi i da se apsolutno nista nece napravit.
  • SAS1987
    13k
    Izgleda da su ipak ozbiljno krenuli u pripremu papirologije.
  • reziser
    5.8k
    Izgleda da su ipak ozbiljno krenuli u pripremu papirologije.SAS1987

    gdje je to od bilo kakve realizacije :chin:
    samo su otrkili da papiri nisu čisti.. a dalje opet nista..
    samo mazanje očiju..... nekim člankom o stadionu
  • SAS1987
    13k
    ja sam pesimističan po pitanju stadiona ali projekti idu korak po korak. Najprije papiri, natjecaj, financiranje tek nakon toga realizacija.
  • pencilneck
    569
    U kojoj fazi je rekonstrukcija Kranjčevićeve?
  • reziser
    5.8k
    pesimističan godinama na žalost, jer se baš ništa ne pomiče, tu i tam neki članak i mazanje očiju javnosti
  • Jaro
    5.1k
    kaj nije prica s Crkvom od pocetka. Zemljiste Crkveno - Crkva dala gradu s uvjetom da se moze koristit samo u sportske svrhe - ili tak nes slicno...
    Ocito pokusavaju maknuti ovu klauzulu kako bi mogli prodati "kantridu" i sagradit shopping centar ili slicno neko zdanje tamo...
  • NORTE
    8.4k
    Surova cinjenica je da su stadioni postali jako skupi. Stadion Dynamo Dresdena je 2009 kostao 45 milje a danas bi barem 80 milje.SAS1987
    Iz druge teme prenosim. Nije novost, nije vrijeme za snove o novom stadionu u Maksimiru. Ni izgradnja i otvaranje modernog stadiona u Kranjči mi nije realno trenutno.
  • Captain America
    12.3k
    Mi jedino što možemo je punit Max ovakav kakav je. Ako se daj Bože pretoči ovaj entuzijazam na iduću sezonu (nadamo se povratku godišnjih) i ne dođe neki zeznut mutant korone da opet imamo smanjen kapacitet, uz ovakvu potporu klubu ni u gradu ni u upravi ne mogu ostat imuni. Tu će sigurno onda i novinari izvršit dio pritiska jer žive od kritika na račun ekipe na lokalnoj i državnoj vlasti. Realno, Tomaševiću je stadion (koji ne mora ni platit već sam dat pravo građenja) najjednostavniji eksponat za iduću kampanju jer most, prometni čep, Jakuševec... će bit daleko skuplje i kompliciranije za rješit u iduće 3 godine.
  • NORTE
    8.4k
    Ima kakvih novosti o Kranjčevićevoj?
  • GZomanid
    563
    Ima kakvih novosti o Kranjčevićevoj?NORTE

    Matija Kvasina sad vodi biciklističke treninge na pisti :strong:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.