• superhik
    10.2k
    Priprema se teren ako im daju dvojku svi koji ne žele raditi na daljinski
  • Fanboy
    2.1k


    Ja ne govorim da je Misic los igrač ili da njegov doprinos je mali, no za Dinamo ako planira iskorak u europskim natjecanjima onda Misica nije igrao koji to može osigurati. Da je u svojoj 29 godini sigurno nebi se vraćao u HNL.
  • Neki tip
    19k
    Da je u svojoj 29 godini sigurno nebi se vraćao u HNL.Fanboy

    Nakon gospodina Martyja McFlyja povratak u budućnost realizirat će i naš Josip Mišić.

    Čovjek će tek za 2 mjeseca napuniti 28, a u Dinamo je došao i time u HNL se vratio s 26 (dakle 3 manje nego što pišeš gore).. ;)

    (P. S. jedan drugi igrač se svojevremeno vratio u HNL u 29. godini života i nešto sitno doprinio iskoraku Dinama u europskim natjecanjima.. ime mu je Robert Prosinečki. :) Naravno da Mišić i Robi nisu igrački usporedivi, ali poanta je valjda tu..)
  • NORTE
    9k
    Priprema se teren znači...Dragon1Warrior123
    Čestitke Čačiću na ugovoru za iduću sezonu.
  • NORTE
    9k
    Zadnji trener koji je imao svoj STRUČNI stožer bio je Bjelica.

    Od tjeranja Bjelice "stručni" stožer čini pomoćni trener Petrnac, svim trenerima od Jovićevića do Čačića.
    Toliko o ozbiljnosti glavnog trenera i te funkcije u dinamu.
  • deda
    27.6k
    g2ejejh2u6e19owj.jpg
    Majstor si Sbdechec, svaka ti čast :victory:
  • deda
    27.6k
    Globan je izračunao da hrvatski prvak kreće od drugog kola ako Villarreal ne izbaci Pool. To znači da treba izbaciti svega jesnog protivnika da bi se igrale grupe. I to u tri pokušaja.

    To znači ako Dinamo bude prvak da mu sezona počinje 16.7. prvim kolom HNLa. Konačno normalne pripreme.
  • Zagi
    4.9k
    Puno to znači. Ona tekma protiv Valura nas je skupo koštala.
    Što je uvijet da to imamo stalno (a da se nije dogodila Ruska agresija)?
  • LovroZG
    1.3k
    Uvjet je bit među 17 najboljih europskih liga po koeficijentu.
    Ili trebaš bit u top19 pa čekat da LP osvoji klub koji će LP osigurat kroz prvenstvo. To je zapravo uvjet koji se ispunjava ispadanjem Villareala jer kad se u obzir uzme ruska suspenzija, mi smo već u tom 2. pretkolu.
  • deda
    27.6k
    Jedna od najvećih tragedija ove sezone je što zahvaljujući neadekvatnim rješenjima na klupi nismo nikog od klinaca promovirali osim Baturine
  • maddaddam
    2.9k
    Nije ni Baturina dobio neku bajnu minutazu, mada je svaki puta nesto napravio.
    Sutalo je nakon Istre napravio veliki iskorak, samo jos malo koncentracije fali.
  • Đuka
    91
    U ponedjeljak uz Sportske novosti izlazi magazin o generaciji 82'
  • Eduardo
    17.2k
    Jedna od najvećih tragedija ove sezone je što zahvaljujući neadekvatnim rješenjima na klupi nismo nikog od klinaca promovirali osim Baturinededa

    Jesmo Šutala kojeg smo se skoro riješili i koji je u sezonu startao kao peti izbor na svojoj poziciji. Baturinu koliko toliko... 22 nastupa (971. minuta), možda je moglo i više.

    Osobno sam očekivao da će se Bulat tijekom sezone nametnuti barem kao prvi izbor za ulazak s klupe u veznom redu, a da bi od iduće sezone već mogao držati sredinu u paru s legendom. Međutim, ništa od toga. Ima identičan broj nastupa kao i Baturina, ali nešto više od sto minuta manje. Nadam se da za sljedeću sezonu imaju plan za njega, ako ne kod nas onda negdje na posudbi jer bila bi šteta da još jednu godinu potrati na klupi. Ali to će ovisiti i o treneru koji će krenuti s momčadi na pripreme.

    Mora se priznati da ova sezona nije bila baš pogodna za "razvoj" mladih talenata, što zbog teške borbe za titulu što zbog tri promjene trenera u sezoni.
  • Jurki
    8.4k
    ali se treba uzeti u obzir i njegove ozljede. Bulat je jeben potencijal... i sigurno ako bude zdrav ce kraj pravog trenera eksplodirati
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.