• Neki tip
    18.8k
    nije posteno jer se odgodila utakmicaIstinaZaDinamo

    To sam na vlastite uši već čuo..

    Jedan stariji gospon iz mog kvartovskog kafića i ja dijelimo naviku pijenja kave i čitanja SN ujutro. Kako je hajdukovac, međusobna podjebavanja se podrazumijevaju. Uoči prošlog derbija razgovor s njim:

    Nije li nepravda da ona odgođena utakmica jos nije odigrana.. pa gdje to ima!?

    Reko', nepravda prema kome, ne razumijem.

    Pa sta se ima razumit prijatelju, kako se to more odgađat toliko, nije fer. Svugdje po Evropi sve odigrano. Ne moze bit da dođe novo kolo, a prastaro nije odigrano.

    Pogledajte tablice, odgovorim, i po 3 kola se kasni. Što zbog korone, što drugih odgoda, odigra se kad ima termin.

    Ma. Nije to u redu, nije, al neces priznat, al dobro, neka ti bude. Razumin i tebe, straj malo, a?

    :lol: Eto, zaključih da je kmečitis među tovarima zarazniji od nekog budućeg gama++ soja..

    (Čuvajmo se, cjepiva nema, osim novih naslova)
  • superhik
    10.2k
    Isto takve priče čuo. Kao, ako su nas dobili 2:0 doma, po toj logici oni su upisali već tri boda i da se igrao ovaj usret u redovnom terminu, pa bi sad imali tri boda više i u drukčijoj situaciji psihološki što se tiče borbe za naslov
  • Neki tip
    18.8k
    idiotski je uopće pokušati racionalizirati te pizdarije, ali ajd.. ta tekma se trebala odigrati 2 mjeseca prije nego kaj su nas doma dobili, u vrijeme odgode bili su živi očaj, a mi smo se ovdje (s pravom i razlogom) zgražavali što se ta tekma uopće odgađa.. ukratko, mitomanija.
  • Neki tip
    18.8k
    I, usput budi rečeno, ne slažem se s Ivanušecovom najavom tekme.. očekuje derbi sličan zadnjem.

    Ja ne. Mislim da će se Hajduk ipak više otvoriti, napasti, doslovno nemaju šta čekati. Nama će to odgovarati, mislim da će Kopićev reaktivni nogomet sutra ipak donijeti pobjedu.
  • Nino Bule
    11.2k
    Ne znam sta da ocekujem, hajduk velike rupe u igri pokazuje, mi napokon zdravi svi, ali opet derbi je derbi. Mislim da se necemo nagledat nogometa
  • reziser
    6.2k
    Dinamo je poslao e-mail Hajduku u kojem ga je izvijestio da se trener Željko Kopić neće pojaviti na press konferenciji nakon sutrašnjeg velikog derbija na Poljudu. Neki špekuliraju da je razlog činjenica da se Kopić boji neugodnih pitanja poputa onoga kojega je dobio poslije utakmice istih suparnika na Poljudu prije više od mjesec dana. Susret je završio rezultatom 0:0, a Kopića su novinari upitali da li je još uvijek član Hajduka.

    Nismo sigurni da se Kopić plaši novinarskih pitanja, jer je danas u Maksimiru za 11.45 sati zakazao press konferenciju gdje će ga se moći pitati sve što se želi. Također, pojavio se i nakon one prve utakmice koja se igrala sredinom ožujka, makar nije trebao. Naime, za vrijeme pandemije HNS je izdao protokol temeljem kojega se sugeriralo izbjegavanje kontakta novinara i trenera iigrača nakon ili uoči utakmica na presicima. Tako je to kod nekih i ostalo, recimo kod Dinama. Nema press konferencija u Maksimiru nakon utakmica HNL-a, novinari dobiju snimljene izjave igrača i trenera. Dakle, treneri niti igrači ne trebaju i nisu obvezni dolaziti na press konferencije nakon utakmica.


    Inače, naravno da će Kopić dati izjave nakon poljudskog derbija, nositelju TV-prava, jer je na to obvezan. Ali tako radi nakon svake utakmice u domaćem prvenstvu. Modri ovoga puta u Split putuju autobusom, pa nakon utakmice žurno žele otići iz grada pod Marjanom. Tako da im i ne odgovara da se Kopić zadržava ne press konferenciji na kojoj nije obvezan biti, a njegove izjave nakon derbija ionako ćete moći vidjeti i pročitati.
  • Mališan
    1.7k
    šteta što nema pi*ke bahate sutra da mu Ademi objasni kako stoje stvari...Eduardo

    Ak' se ne varam vidio sam da je ćelavi trenkal na njihovom treningu. Možda pokušaju iznenadit s njim ko kak su već nekoliko puta za Krovinovića pisali da je ozljeđen i nedostupan pa je odjednom samo startao (npr. protiv Rijeke).
  • Eduardo
    17.1k
    tekst je prije koju godinu objavljen na webu Futsal Dinama, ali je itekao prigodan za sutra :smile:
  • Mališan
    1.7k
    Komnen će letit po terenu kad pročita ovo. :sweat:
  • marcio amoroso
    31.8k

    Baš me zanima kako bi ti prošao u Splitu da otvoreno prosipaš Dinamove fore. Sumnjam da bi bilo dobro.
  • Neki tip
    18.8k


    Nisam siguran želiš li reći da bismo trebali uzvratiti jednako ili da je Zagreb normalniji grad.

    Ako je prvo - ne slažem se. Ako je drugo - slažem se. Kladio bih se na drugo. :)

    Čovjek ima 70-75 godina, kaj bi s njim trebalo, par odgojnih?

    Sam bih sebi bio smiješan (i jadan) da fizički napadnem čovjeka starijeg od svog oca jer umišlja teorije zavjere zbog odgođene utakmice.
  • Gelipter
    3.4k
    gledao sam Komnena sad u podcastu i moram priznati da mi je ostavio baš dobar dojam i potvrdio ono kaj mi se činilo po onom kaj vidim u njegovoj igri za Dinamo. Skroman tip, svjestan svojih kvaliteta i ograničenja, koji razumije i stalno ističe koliko je Dinamo velik klub i ne sumnjam da ako će igrati na Poljudu da će dati svu energiju koju ima za Dinamo i to cijenim pa zažmirim i na poneku grešku.
    Kaj se Kopića tiče i njegove pressice, kaj je tak teško reći nešto u stilu: Mi smo Dinamo i uvijek idemo na pobjedu, bez kalkuliranja! Ovaj izraz lica i stav "kuhane noge" di valjda pazi da se ne zamjeri ni prosječnom ajdukovcu, zbog prošlosti valjda, mi je posebno iritantan.
    Ajmo Dinamo, ratnički, dinamovski, pobjednički, gazi tovare i zagasi euforiju južnih ljigavaca!
  • marcio amoroso
    31.8k

    Da je Zagreb normalniji grad naravno. I da su oni bolesni. Ne svi, ali dobra većina.

    Imam prijatelja u Novalji sa kojim sam se kod upoznavanja skoro potukao. Drugi prijatelj me predstavlja i govori da sam veliki dinamovac. Ovaj je skočio kao da je vidio đavla. Ma to je Sotona, lopovi bla bla. Ja sam poludio.
    Jedva su nas smirili i kasnije se ispostavio kao jako dobar čovjek i baš ga rado vidim. Hoću da kažem da jednostavno svi imaju usađenu mržnju prema nama.
  • Gelipter
    3.4k
    ma mislim da je općenito htio reći kako kod nas sve prolazi, nevezano uz tvoju priču koja je lijep primjer prosječnog hajdukovca u Zagrebu. Nešto je do gospodstva i kulture, a nešto i do toga da često i pretjerujemo u gostoprimstvu i "kulturi" pa ostali misle da mogu bezgranično kenjati, ali to je sad već druga priča.
    Edit: vidim da je kolega marcio već odgovorio, ali eto ovo je neka moja reinterpretacija.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.