• xavier
    12.1k
    Igrači, igrači, igrači...lako za igrače. Hoće li kakav trener možda biti dostupan? :chin:
  • Infinity
    20.7k
    Bit ce Schwarz u paketu s Morom.
  • Stjepan
    479
    Evo izgleda da iz Krasondara odlazi 8 stranih igrača.
  • Captain America
    20.4k
    Neko će omastit brk s Botheimom.
  • marcio amoroso
    47.6k
    Krasnodar je svojih 8 stranaca oslobodio dužnosti, ali im nije dao papire. I dalje su pod ugovorom sa Krasnodarom.
  • Nolifer
    13.6k
    Nadam se da će Dinamo iskoristit priliku koja mu se pruža sa ovom situacijom....
  • Armagedon13
    959
    A sad po dva igrača iz Rusije i Ukrajine ??
  • deda
    42.1k
    Ali samo do ljeta, ne znam koliko to nama može značiti. Koliko to ikome može značiti dva mjeseca prije kraja prvenstva.
  • Infinity
    20.7k
    Isplati se ako nadjes nekog kome istice ugovor pa ga mozes i na ljeto zadrzati.

Druga opcija je da unaprijed dogovoris transfer tog igraca na ljeto po nekim vrlo povoljnim uslovima.
  • Armagedon13
    959
    Znači uvodi se izvanredni prelazni rok,igrači koji zatraže raskid ugovora i dobiju ga su slobodni igrači.
  • marcio amoroso
    47.6k
    Dibamo ima
    2 golmana (1)
    2 desna beka plus Špikić koji to nekad igra (1)
    2 lijeva beka (1)
    6 stopera (3)
    7 veznih igrača (3)
    7 napadača (2)
    U zagradama broj igrača koji kreću utakmicu.

Ozlijeđeni su nam Perić, Ademi i Ivanušec pa na klupi ili tribini imamo “samo” 13 igrača.
    Znači 11 igrača kreće, 13 nam ih je na klupi i 3 su ozlijeđena. To je malo za 10 preostalih utakmica?
  • flexXy
    3.1k
    Ja isto nebi nikog dovodio ako nece bit neki dugogodisnji ugovor. Mislim da nema smisla to radit, poremetit ce se atmosfera u svlacionici i to moze samo lose zavrsit. Kakva bi poruka bila mladima poput Bulata koji se bore za ulazak u prvu momcad da npr. dode Moro i igra ispred njega. Ja bih se prvi pobunio.
  • marcio amoroso
    47.6k

Vidi, moro je sigurno klasa i dobro bi nam došao, ali sumnjam da je njemu Dinamu u planu dugoročno. Ako jeste onda bi naravno pozdravio njegov dolazak.
  • Captain America
    20.4k
    Kakvo je vaše viđenje o mogućim povratcima igrača iz ruske lige? Tu su Dejan Lovren, Tin Jedvaj, Nikola Moro...

''Prije svega svi ti igrači su iznimno kvalitetni, imaju opcija, mi u klubu kao i u svim drugim situacijama jesmo razgovarali, pratimo tržište i sve što se događa. Bude li procjena da trebamo i možemo reagirati, onda i hoćemo.''

Jeste li nekoga od njih već kontaktirali?

''Ne bih to komentirao.''
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.