• Dragon1Warrior123
    5.2k
    ne znam sad, pokazo mi je frend nešto na facebook-u kao da pišu njegovi Hajdukovci o tome, stvarno ne mogu reć više jer nisam ni stigo pročitat s mobitela a već sam moro gibat na kolokvij

zato tu i pišem da vidim jel neko zna više o tome
  • The Undertaker
    10k
    Od Hajdukovih igrača doveo bih jedino Bradarića, šta košta da košta.
  • BluePhone67
    5.5k
    Jedino Sixa da vodi dinamo 2, dobar ju u radu sa klincima uvijek bio.
  • cron1ck
    2.4k

“Inače, nešto kasnije, prije no što je ušao u autobus, Nejašmića je susreo Nenad Bjelica. Srdačno su se pozdravili, kratko i popričali. Ne znamo što mu je rekao Dinamov trener, izgledalo je kao da ga hvali, da mu je udijelio poneki kompliment, srdačno su se potom i rastali.”

samo ovo sam nasao na SN, znam da ovo nista ne potvrđuje ali šuška se nesto
  • 000
    955
    Radije bih bariton Stanka da vidim u Maksimiru :cool:
  • Mali dioničar
    20.4k
    Nejašmić je dobar. Liči mi na Badelja, vidi se da zna, nije baš brz. Samo mi se čini da je Badelj zabijao golove za razliku od Nejašmića.
  • deda
    47.7k
    Teško mi je u današnjem odnosu snaga zamislit prijelaz igrača Hajduka u Dinamo
  • xavier
    12.1k
    Eventualno kao slobodan igrač, transfer jako teško. Kako bi se Hajduk opravdao svojim navijačima?
  • deda
    47.7k
    Onda ga nema prije 6/2021
  • marcio amoroso
    53.1k
    Neja sport ga zastupa. Vjerojatno mu je stari otvorio menadžersku agenciju. Igrač bez slike na Transfermarktu ne može biti pojačanje :lol: a ne može biti ni skup.
  • Mr Anderson
    21.5k
    Nejašmić je Šunjić za siromašne. OK je igrač, kad sam ga prvi put gledao rekao sam da je bolji od Palaverse i da će imat jaču karijeru pa su mi se smijali. U ovom trenutku on nama nebi bio pojačanje nevo igrač za rotaciju.
  • deda
    47.7k
    Ne bi nam nitko od tovara bio pojačanje osim Bradarića.
  • Mr Anderson
    21.5k
    Pa čak i nebi, više neko ulaganje u budućnost. Razvikali su ga oni jako, prema naprijed je OK, ali u obrani dosta šteka.
  • The Undertaker
    10k
    Ma prije je bilo gore. Danas ovi mlađi igrači nisu toliko opterećeni. Mislim da je zadnji koji je došao Vinko Rozić prije godinu, dvije u pionire. Kad se sjetim drama sa Jeličićem i Kranjčarom, ovo je kamilica. Moro je došao kao veliki talent, Baturine također, pa se pisalo jedan dan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.