• marcio amoroso
    47.7k

A vidi im rezultata. Naši bolji puno puno.
    Edit: nisu ni oni loši. 43. su po ranglisti. 13 mjesta ispod nas.
  • Infinity
    20.7k
    Neki dan sam za potrebe nekih privatnih analiza googlao i naletio na podatak da imaju budzet 115 milijuna eura. Isto sam se iznenadio.
  • Krizy
    64.3k
    S obzirom na toliki budžet, ništa posebno nisu napravili, razočarali u Danskoj.

2017./18. - 1/16 EL (Atlético Madrid)
    2018./18. - grupa EL (Bordeaux, Zenit, Slavia)
    2019./20. - 1/4 EL (Manchester United)
    2020./21. - play off EL (Rijeka)
    2021./22. - 1/8 finala KL

Jedno prvenstvo i nijedan kup u zadnjih 5 godina
  • Olmic
    5.5k
    Mislite da ćemo dovest još nekog?

Meni se jučer nije svidjela igra Mišića i volio bi vidjet pravog zadnjeg veznog ( nadam se da to neće bit Čokaj).. Od ostalih pozicija mislim da smo dobro popunjeni, iako uvijek neko krilo dobro dođe..
  • marcio amoroso
    47.7k
    Mislim da se čeka da završi prelazni rok u velikim ligama. Ostat će tu igrača koji su njima nepotrebni pa ćemo možda moći mi da nešto odradimo.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Ako planiraju dovesti nekoga to bi valjalo zavrsiti sto prije jer ovako kaze uefa za registraciju

Such registration must be completed by 2 February 2022 (24.00CET) at the latest.
  • deda
    42.1k
    Kod nas prijelazni rok traje još 18 dana
  • Olmic
    5.5k

Ako ne dovedu nikoga do 02.02 neće nikog ni dovest
  • deda
    42.1k
    Ja mislim da je prijelazni rok za Dinamo završen.

No uvijek postoji slavni ALI
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    I ja mislim da nece bito dolazak vise, a to sto je rok jos 18 dana ne znaci puno jer sam ovo mislio za europu, za ligu imamo dovoljno jaku ekipu i ovako, iako desno krilo bi dobro doslo
  • Fićo1986
    1.1k
    Burnley potpisao Weghorsta i najavio ga sa temom iz Jurassic Parka....maštovite najave u zadnje vrijeme
  • NORTE
    21.6k
    Ja mislim da je prijelazni rok za Dinamo završen.

No uvijek postoji slavni ALI
    deda
    Prešao iz Tottenhama u Everton.
  • Jaro
    11.4k
    i to dzabe...
  • Eduardo
    27.6k
    Burnley potpisao WeghorstaFićo1986

14,5 milijuna eura. Za utjehu su drugi izbor platili "nešto" više nego što su planirali potrošiti na prvi pick. Ovo da su ponudili Dinamu Oršu jučer ne bismo gledali u dresu Dinama. Sumnjam da bi se ovakva ponuda odbila.

Drago mi je da je poslana na drugu adresu.
  • Fićo1986
    1.1k
    slažem se u potpunosti,pogotovo nakon jučerašnje tekme
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.