• Keyser Soze
    8.5k
    Ako ode nisu mu trebale one patetične izjave kako sad nikako ne bi otišao...
  • NORTE
    9.7k
    Clermont želi AndrićaOlmic
    Transfer godine.
  • Krizy
    38.2k
    Clermont u povijesti platio jednu odštetu od oko 300 tisuća eura, kako uvijek neku sirotinju ili škrte talijane nađemo.
  • Majki2111
    2.8k
    Evo čisto da se spomene. Na instagramu se vidi kako je Orša bio prisutan i odradio danas na trenning s ekipom.
  • maddaddam
    2.9k
    Tek kad onaj opjevani dinamov osmrtnik potvrdi transfer, povjerovat cu u to.
  • db-izbjeglica
    13.5k
    Ako oršić želi otići, ja bi ga pustio, bez obzira na to koliko bi falio. Mislim da je svojim igrama, zalaganjem, ponašanjem zaslužio da on odluči.

    Ako želi u premierligu, ako hoće uzeti lovu... Ja bi ga pustio, taman da je ponuda i manja.

    Normalno da bi ga još dugo gledao u dinamovom dresu, ali njegovo mišljenje je važnije.

    Ps. burnley je hrpa balvana kojoj ni bolji igrači od oršića ne bi pomogli.
  • Infinity
    15.4k
    Oršić zaslužuje da ode negdje, svoje je dao Dinamu, makar tu je još prostora za napredak.xFire

    Ja mislim da prostora za napredak nema, ali i ne mora biti. Mislim da Orsic igra nogomet zivota i da bolji od ovoga biti ne moze. Da li nam je to problem? Apsolutno ne. Ovakav Orsic dobro dodje Dinamu jos jako dugo. Bolji biti ne moze, ali na ovoj razini moze dati jos jako puno.

    Ja se nadam da ce ostati. Trenutno bi nam najvece pojacanje bio njegov ostanak. Nije mi drago ni da se razmatra prodaja, a ne da dodje do iste.
  • Fanboy
    2.3k
    Druga engleska liga ili svjetlo pozornice SP-a i europske lige...Ajde da se radi o Premijer ligi tamo posljednjem klubu, no Orša je trpao Tottenham, Atalantu, zabijao i asistirao protiv Španjolske da bi sad igrao na dnu Championshipa ??

    Ja ne znam tko je od naših tamo otišao da se nije dodatno srozao u kvaliteti...Danas karijera sportaša traje puno dulje. Imamo po Europi hrpu igrača koji su sa svojih 35 do 37 vrhunski igrači, a Oršić je tek napunio 29 godina. Ima još sigurno dobrih 6 sezona pred sobom. Dobio je dijete i uvijek se činio normalan tako da je njemu sportski život u krvi. To uopće nisu stare godine, vrhunski nastup u europskoj ligi ga mogu transferirati u neki drugi euro klub taman pred SP.
    Nešto jesu moje želje, no prekvalitetan igrač da bi igrao B ligu na otoku, prekvalitetan....
  • Captain America
    14.8k
    Čemu stres, ekipa. Pa doć će Marin Jakoliš, po statistici daleko bolji igrač od Oršića. Taman da nam se Nenad smije u facu tamo u 5. mjesecu kad bude osvajao naslov. Neko dovede pojačanje koje će mu instant bit glavni igrač, neko proda glavnog igrača nakon priprema. Jbt koji idioti drmaju našim klubom.
  • Keyser Soze
    8.5k
    Oršić će ako ode u Burnley tamo krenuti samo zbog više love. Ja ne vidim drugi razlog jer igrat će Championship s Blackpoolom, Stokeom i ostalim "velikanima", više neće vidjeti LP i EL, a vjerojatno ni reprezentaciju tako da ostaje samo podebljani račun. Shvatio bi da ide u Wolvse, Aston Villu, Leicester, ali odlazak u Burnley mi je bezveze.
  • Jurki
    9.4k
    Orsic nije neki klinac gladan eura..bio je vani, probao kaj je to inozemstvo.. a i klub Burnley ma daj.. s kim ce tamo igrati??? A na kraju svjestan je da se Burnley spasiti nece.. od svih davljenika u Premiershipu oni su jedini sigurni putnici u Championship. A sigurno nije tolko lud da si sjebe priliku da igra na SP.
  • miro
    3.4k
    ako Burnley ispadne u Championship, pitanje je hoće moć isplaćivat neku veliku plaću, jer Premier liga nosi kojih 100 milja eura više godisnje, ili tako nešto
  • IstinaZaDinamo
    1.5k
    Nadam se da ostaje, a sve ove price da ga treba pustiti i slicno su glupost. Ne treba niti jednog igraca pustiti osim u slucaju jaaako dobre ponude i da se vec ima spremna zamjena za istoga. Ovo nije ni jedno ni drugo.
    Orsic jednim potezom donese toliko milijuna na racun, plus zamjenu mu nemamo bez obzira na kojoj poziciji igrao (lijevo krilo ili drugi napadac).

    #orsaostani :smile:
  • db-izbjeglica
    13.5k
    Druga engleska liga ili svjetlo pozornice SP-a i europske lige...Ajde da se radi o Premijer ligi tamo posljednjem klubu, no Orša je trpao Tottenham, Atalantu, zabijao i asistirao protiv Španjolske da bi sad igrao na dnu Championshipa ??Fanboy

    ja mislim da si ti nešto pobrkao...
    burnnley igra premier league i trenutno su posljednji.
    nikakav championship.
  • Nolifer
    7k
    Ja mislim da prostora za napredak nema, ali i ne mora biti. Mislim da Orsic igra nogomet zivota i da bolji od ovoga biti ne moze. Da li nam je to problem? Apsolutno ne. Ovakav Orsic dobro dodje Dinamu jos jako dugo. Bolji biti ne moze, ali na ovoj razini moze dati jos jako puno.

    Ja se nadam da ce ostati. Trenutno bi nam najvece pojacanje bio njegov ostanak. Nije mi drago ni da se razmatra prodaja, a ne da dodje do iste.
    Infinity

    u principu da... samo da nađu adekvatnu zamjenu ako ode...
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions