• The Undertaker
    4k
    Ja bih rekao da se ekipa osigurava ako budu morali mijenjati statut kluba.
  • Stihl
    3k

    Na kaj točno misliš?
  • The Undertaker
    4k
    Pa ako budu prisiljeni organizirati izbore za skupštinu već imaš pripremljenu ekipu članova tj. glasača. S druge strane, smanjuju medijski utjecaj DTSM jer postoji još barem jedna udruga navijača koja ne misli isto.
  • Stihl
    3k

    Bas sam na to i pomislio, al reko idem te pitat na kaj točno mislis. Ok, sve jasno i meni je to palo na pamet.
  • Captain America
    13.7k
    Pokupovat će se još glasova, skupit će se baza u Hercegovini, ima ljubitelja lika i djela u ozbiljnom broju i u Hrvatskoj.
  • Ludovic IX
    5.4k
    Ako ih ima više, nema se tu što reći. Nek na izborima izaberu mamićevu tetku za predsjednicu, bit će legitimno..
  • Ivek3009
    55
    mj1liuiwu8hzp1vp.jpg

    Jos jedan dokaz kompleksa prijatelja s juga...mislim da je vezano uz ovu temu,a radi se o futsal euru
  • Nino Bule
    11.4k
    Kakav klaun
  • Mališan
    1.7k
    Nogometaš Dinama, Petar Bočkaj, dobio je novčanu kaznu zbog vrijeđanja bivše supruge s kojom ima dijete.

    Prije godinu i pol·Bočkaj je verbalno nasrnuo na bivšu suprugu te sada mora platiti 2000 kune kazne i 200 kuna sudskog postupka.

    Bočkaj je sad već bivšoj supruzi napisao u sms poruci da će joj “j**at mater dok ne čuje svoje dijete i neka ide u pi**u materinu” , a za to je zaradio sudsku tužbu i na kraju presudu zbog verbalnog nasilja u obitelji.

    Sve je to Bočkaj priznao u obrani, ali dodao je kako “niti u jednom trenutku istom porukom koju je uputio bivšoj supruzi nije imao namjeru kod nje prouzročiti osjećaj straha, uznemirenosti i povrede dostojanstva” .

    Napisao je sve u afektu jer mu je supruga poručila da ne može čuti svoje dijete na telefon. Razgovor je čula prijateljica s kojom je bila u autu te su zajedno otišle u policiju.
  • blubac
    46
    efun5ew99ivkwrct.jpg

    Iako se o njezinom oca, ali i pojedinim drugim članovima obitelji zna gotovo sve, o Ivi Mamić, najmlađoj kćeri Zdravka Mamić zna se jako malo. Iva već godinama živi daleko od očiju javnosti pa se uvid u njezin život dobije tek rijetkim objavama njezinih poznatih prijatelja.

    Naime, najmlađu kći bivšeg menadžera Dinama često se može vidjeti u društvu supruga i djevojaka poznatih nogometaša pa su tako stalne gošće na njezinim zabavama, kao što je ona prošlogodišnja rođendanska, između ostalih, i Izabel Kovačić, supruga Matea Kovačića te Dina Dragija, djevojka Tina Jedvaja.

    I premda su Ivini profili na društvenim mrežama zatvoreni za oči javnosti, svako toliko ispliva i neka fotografije mlade članice obitelji Mamić, a s jednom, zaista posebnom, pohvalio se svojedobno i njezin otac Zdravko. ˝Mudri ljudi kažu da su djeca naše najveće bogatstvo, a ja sam danas dočekao najveću životnu nagradu – nakon što je Mario završio studij ekonomije u Zagrebu, Lucija diplomirala magna cum laude u Dublinu, danas je moja najmlađa kći Iva diplomirala s izvrsnim uspjehom na švicarskom Glion Institute of Higher Education! Ponosan sam na svoje životno djelo, na svoju suprugu i obitelj koja je podigla troje uzornih, mladih i perspektivnih ljudi, jer je obrazovanje putovnica za bolju budućnost, a budućnost pripada onima koji se za nju spremaju danas˝, poručio je tada putem Facebooka ponosni tata Zdravko.

    Glasala je za Tomaševića

    Također, Zdravko Mamić je u intervjuu za SN tv Sport prošle godine rekao i kako njegova najmlađa kćer Iva ima oštre političke stavove te da je na izborima za gradonačelnika glasala za Tomislava Tomaševića. Zdravko Mamić je pozdravio političko izjašnjavanje svoje kćeri.
    Attachment
    Screenshot_20220119-134419_Facebook (142K)
  • Mali Zeus
    9.6k
    On o obrazovanju.
  • NORTE
    9.1k

    Joško je hajdukovac, mislim da je bio i autor pitanja u Uskličniku.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.