• Captain America
    20.4k
    Pokupovat će se još glasova, skupit će se baza u Hercegovini, ima ljubitelja lika i djela u ozbiljnom broju i u Hrvatskoj.
  • Ludovic IX
    9.3k
    Ako ih ima više, nema se tu što reći. Nek na izborima izaberu mamićevu tetku za predsjednicu, bit će legitimno..
  • Ivek3009
    57
    mj1liuiwu8hzp1vp.jpg

Jos jedan dokaz kompleksa prijatelja s juga...mislim da je vezano uz ovu temu,a radi se o futsal euru
  • NB86
    16.9k
    Kakav klaun
  • Mališan
    1.9k
    Nogometaš Dinama, Petar Bočkaj, dobio je novčanu kaznu zbog vrijeđanja bivše supruge s kojom ima dijete.

Prije godinu i pol·Bočkaj je verbalno nasrnuo na bivšu suprugu te sada mora platiti 2000 kune kazne i 200 kuna sudskog postupka.

Bočkaj je sad već bivšoj supruzi napisao u sms poruci da će joj “j**at mater dok ne čuje svoje dijete i neka ide u pi**u materinu” , a za to je zaradio sudsku tužbu i na kraju presudu zbog verbalnog nasilja u obitelji.

Sve je to Bočkaj priznao u obrani, ali dodao je kako “niti u jednom trenutku istom porukom koju je uputio bivšoj supruzi nije imao namjeru kod nje prouzročiti osjećaj straha, uznemirenosti i povrede dostojanstva” .

Napisao je sve u afektu jer mu je supruga poručila da ne može čuti svoje dijete na telefon. Razgovor je čula prijateljica s kojom je bila u autu te su zajedno otišle u policiju.
  • blubac
    46
    efun5ew99ivkwrct.jpg

Iako se o njezinom oca, ali i pojedinim drugim članovima obitelji zna gotovo sve, o Ivi Mamić, najmlađoj kćeri Zdravka Mamić zna se jako malo. Iva već godinama živi daleko od očiju javnosti pa se uvid u njezin život dobije tek rijetkim objavama njezinih poznatih prijatelja.

Naime, najmlađu kći bivšeg menadžera Dinama često se može vidjeti u društvu supruga i djevojaka poznatih nogometaša pa su tako stalne gošće na njezinim zabavama, kao što je ona prošlogodišnja rođendanska, između ostalih, i Izabel Kovačić, supruga Matea Kovačića te Dina Dragija, djevojka Tina Jedvaja.

I premda su Ivini profili na društvenim mrežama zatvoreni za oči javnosti, svako toliko ispliva i neka fotografije mlade članice obitelji Mamić, a s jednom, zaista posebnom, pohvalio se svojedobno i njezin otac Zdravko. ˝Mudri ljudi kažu da su djeca naše najveće bogatstvo, a ja sam danas dočekao najveću životnu nagradu – nakon što je Mario završio studij ekonomije u Zagrebu, Lucija diplomirala magna cum laude u Dublinu, danas je moja najmlađa kći Iva diplomirala s izvrsnim uspjehom na švicarskom Glion Institute of Higher Education! Ponosan sam na svoje životno djelo, na svoju suprugu i obitelj koja je podigla troje uzornih, mladih i perspektivnih ljudi, jer je obrazovanje putovnica za bolju budućnost, a budućnost pripada onima koji se za nju spremaju danas˝, poručio je tada putem Facebooka ponosni tata Zdravko.

Glasala je za Tomaševića

Također, Zdravko Mamić je u intervjuu za SN tv Sport prošle godine rekao i kako njegova najmlađa kćer Iva ima oštre političke stavove te da je na izborima za gradonačelnika glasala za Tomislava Tomaševića. Zdravko Mamić je pozdravio političko izjašnjavanje svoje kćeri.
    Attachment
    Screenshot_20220119-134419_Facebook (142K)
  • Mali Zeus
    18.8k
    On o obrazovanju.
  • NORTE
    17.8k

Joško je hajdukovac, mislim da je bio i autor pitanja u Uskličniku.
  • Oluja
    5.4k
    Tko ga jebe, nek smo u svemu zadnji samo nek nismo ostali u jugoslaviji
  • Ali
    2.7k

Gledao sam, a super mi je kako i Kotigi koji nije bas ufuran na sport idu tovari na zivce, lik koki ke dosao prije ovog pitanja pozdravljao pola sata sve koje zna i nezna i na kraju dodao, neki hajduk iz pridragr i slicno, da su Livaju rijesili i da bi sad dodao, ivane vrime je...
    A onda je dosao Kotiga i popisao im se ali ono bas strucno i profesionalno
  • Mali Zeus
    18.8k
    drug rađa sve zna osim vodit savez za što je plaćenandrija91

Kakvo je to jedno ogromno sralo. On bi samo pričao i pričao i ponašao se kao da nema ništa s hr košarkom a ne da je jedan od glavnih u savezu kao. Budaletina prve klase.

Zato mi je Kukoč 100 puta draži, lik je lay low, tu i tam nešto kaže i kad i kaže ili ima intervju to je sve odmjereno i zanimljivo, a ovo sralo kad krene to je takav tok misli tj verbalni proljev da ne moš vjerovat.

Rant over.
  • Mali Zeus
    18.8k
    A onda je dosao Kotiga i popisao im se ali ono bas strucno i profesionalnoAli

Misliš kak se sprdao s predstavljanjem? :grin:

Ma da, lik veli da je došao radi predstavljanja. I onda to predstavljanje traje 20 minuta. Frende, ja mislio da si došao osvojiti lovu, ali dobro.
16465666768476
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.