• Jaro
    5.1k
    ko i sve ostalo, sami sport je sve manje bitan i privlacan. Placa se show... Miocic je ociti primjer, takav prvak, a rako nepozeljan jer je...dosadan. sad zadnje, teorija gdje Perez gura Haalanda u Barcelonu pod svaku cijenu, jer lakse je prodat Mbappe protiv Haalanda pricu nego da Mbappe i Haaland skupa rasturaju...
  • Eduardo
    16.9k
    4 naša skijaša u drugoj vožnji slaloma u Adelbodenu. :clap: Prvih šest skijaša je unutar 17 stotinki, a čak 24 unutar jedne sekunde. Druga vožnja će biti show.
  • andrija91
    540
    u ovoj situaciji babić proziva hrgovića već jako dugo . hrgovića puca k za babića ali mu je počeo odgovarati zadnjih par mjeseci prisiljen od novinara koji mu non stop spominju ovog. pratim babića dugo, boks na stranu, ali ponašanje i spika tog dečka su na granici maloumnog. od savage vojske (?!) pa nadalje ....anonimus koristi trash talk da dođe na pozornicu. viđeno već i to je to. nažalost to je u borilačkim sportovima normalno jer lovu ne stvara samo kvalitet borca nego i baš taj trash talk. ufc najbolji primjer. npr. tko ne zna priču colby covingtona neka pogleda ny yt. školski primjer idiotizma s trash talkom koji donosi lovu i karijeru. i lijepo je sve priznao .
  • db-izbjeglica
    11.8k
    ko i sve ostalo, sami sport je sve manje bitan i privlacan. Placa se show... Miocic je ociti primjer, takav prvak, a rako nepozeljan jer je...dosadan. sad zadnje, teorija gdje Perez gura Haalanda u Barcelonu pod svaku cijenu, jer lakse je prodat Mbappe protiv Haalanda pricu nego da Mbappe i Haaland skupa rasturaju...Jaro

    jel zaradio miočić malo love u karijeri?
    bolje zaraditi manje, a ispasti normalan čovjek i sportaš, nego se majmunirati i zaraditi više.
  • Tom Hanks
    2.4k
    Colby je bio prisiljen ići u te vode,doslovno bi dobio nogu iz UFC-a jer je bio "dosadni hrvac".Čovjek se prilagodio situaciji i napravio dobre rezultate a sad o ukusu se uvijek da raspravljat.Imao je djelova di je pretjerao ali sve je stvar reklame i pozornosti.
  • Tom Hanks
    2.4k
    Ljudi gube mozdane stanice u ovom sportu,doslovno.Da ne pričam i o ostalim ozljedama koje ih prate,samo budala ne bi išla u ovom sportu što više novca zaradit ne samo za sebe nego i da si osigura obitelj.
  • db-izbjeglica
    11.8k
    pa hrgović i babić su očito izgubili puno moždanih stanica.
    čisto trovanje medijskog prostora, nisu ništa bolji od ovih celebrity influencera.

    itekako se može uspjeti i normalnim ponašanjem, netko je već spomenuo miočića, jesu braća Klitschko radila takve stvari? ne pratim puno borilačke sportove, ali ne čini mi se da jesu.
  • Carrasco
    3.9k
    Prvi bodovi za Zrinku Ljutić u Svjetskom kupu :clap:
  • Tom Hanks
    2.4k
    Ako si uvjerljivo najbolji od svih onda nećeš morat puno brinut o trash talku kao Fedor nekada(a i posto se većinom borio u Japanu kultura je tamo drugačija iako je i tamo bilo puno takvih stvari).Braca Kličko su imali svoje hype događaje uglavnom zbog svojih protivnika kao Chisora ili Briggs koji je Vladimira stalno proganjao,David Haye i Kličko isto tako je bilo trash talka.Malo tko je imun na to i prije ili kasnije se borci nađu u tome.Trash talk je također i vještina,mind games sa protivnikom,da ga izbacis iz takta,isprovociras ga do te mjere da se ne bori kao inače što ide tebi u korist i tu ima puno primjera takvih borbi.
  • og1986
    2.9k
    Mayweather nema trash talk isto
  • Keyser Soze
    7.8k
    Trash talk zvuči očajno i dječje kad ga izvode borci koji ne znaju. Sonnen, Mcgregor, Bisping su to uvijek radili najbolje i to je prodavalo borbe, a njima je (uz odlične vještine koje posjeduju) donjelo velike mečeve jer je White shvatio da će se prodat. Međutim trash talk je dobar samo kad je borac u naletu, vidjeli smo sad Conora nakon par poraza koliko je sve to loše zvučalo.
  • maddaddam
    2.9k
    Hocemo li i pivanje odredjenih skupina neandertalaca nakon utakimica shvatiti samo kao trash talk i dio folklora?
  • andrija91
    540
    gledao sam taj video gdje on to priča zato sam ga spomenuo. to je baš primjer gdje vidiš koliko je to relativno u ufc-u. lik je tad bio ak se ne varam na 8-1 omjeru i spremao mu se otkaz. pod uvjetom da je to sve istina što je rekao.
    evo stavim video sonnena (netko ga spomene) koji mene uvijek nasmije :) kakav kralj.
  • Keyser Soze
    7.8k
    Cibona opet izgubila nemoguće, 7. poraz u nizu u Aba ligi.
  • Infinity
    14.9k
    Ovdje vec ima materijala za film, a i za kakvog vraca. Onaj pocetak s 3-0 povecao ocekivanja pa ovi porazi izazivaju vece razocarenje nego sto bi inace.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.