• Olmic
    5.1k

Tražit ću pare za autorska prava... Ponekad se zapitam koliko je članka već napravljeno na temelju zone... Teško je danas novinar biti
  • Woot
    101

Nene, otvoriti fb stranicu jedanaesti novinar..
  • Armagedon13
    959
    Niko Kovač slobodan
  • xavier
    12.1k

Ali nismo mi slobodni, imamo trenera...
  • vjeko1701
    16.5k
    Eh, kad bi se barem probalo s njim...
  • Eduardo
    24.9k
    Nemamo mi love za Niku Kovača.
    Koliko košta godišnje? 3, 4, 5 milki?
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    3-4 milje negdje. Isplatilo bi se recimo dat mu dvije milje godišnje, ali svi znamo da nema šanse iz više razloga za to...
  • deda
    38.6k
    Ako ozbiljno razgovaramo. Vrijednost Dinamovih igrača je pala puno više nego što bi koštao jedan trener kao Kovač. Ali utomar je o tome.
  • vjeko1701
    16.5k
    Pa vjerojatno bi se to rješilo manjom plaćom uz neke veće bonuse. Tipa 1,5 garantirano, 1 za ulazak u LP, 0,5 za prolaz skupine LP ili EL, 0,5 za dvostruku krunu.
  • SAS1987
    17.9k
    Skup (dobar) je puno jeftiniji od jeftinog (lošeg) trenera. Neće Niko postati trener Dinama ali sam siguran da ako bi bila realna mogučnost da se ga dovede da bi Kopić bio u istom trenu "promoviran" u direktora škole.
  • NB86
    16.9k
    Takvog trenera se mora kontaktirat i vidjet mogucnosti. Neces ga sigurno dovest sada, ali pregovarat da na ljeto dođe, vidjet njegove zahtjeve, itd. je minimum
  • SAS1987
    17.9k
    Neces ga sigurno dovest sadaNino Bule

Trener i ekipa se treba graditi na zimu jer se na proljeće može uigrati i spremna je na LP.
  • deda
    38.6k
    Mi ovdje razgovaramo o nekakvom Ojedi za 4-5 milja, ali nam je puno platiti trenera 2-3. Nebitno kako mu je ime.
  • Mali dioničar
    17.8k
    Trener je osoba broj 1 kluba, potpisujem Dedu. Poučaka je bezbroj.

Rezultat je zakon, a ako nemaš trenera, nemaš rezultat i sve kaj radiš ti je badava.
  • deda
    38.6k
    To je kao da imaš super konja i vječno ga daješ jahati prosječnom jahaču. Ista stvar, dapače još gora je s reprezentacijom. Da smo imali ozbiljne trenere uspjesi bi bili duplo veći. Siguran sam kao što sam siguran da će sutra Sunce izaći.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.