• Slavonac
    383
    dobro dosao u dinamo :strong: jako sam zadovoljan
  • LovroZG
    1.3k
    Pohvale marketingu za promociju, al mene ovaj transfer nekak i nije oduševio. Dobar je Bočkaj, al ima tu problema s disciplinom i ipak on nije klasični bek. Ofenzivno dobar, defenzivno mene iskreno nije oduševio.
  • reziser
    7.6k
    dobar je bockaj, ali ponavljam jedno je igrati u osijeku, gorici, a drugo u dinamo. nadam se da će biti pojačanje
    dajmo mu šansu! dobar posao, oslabit protivnika i nadam se pojačati nas...
  • reziser
    7.6k
    e moj pero, dobro si im stero :rofl: :rofl:
  • reziser
    7.6k
    index na aparatima... pokusavaju sve da omalovaze tranfer i unesu pomutnju..

index smece No1

index smece No2

gol hr necu ni otvarati... :vomit:
  • Jaro
    10.5k
    a jbg od 7 clanaka o bockaju s naslovnica 2 pljuvacka - za index cist ok
    Igracki super potez, oslabili konkurenciju, pojacali sebe... samo kak ce anemicni Kopic s Petkovicem i Bockajem u momcadi
  • Eduardo
    24.9k
    Iz kluba su sami krivi što im daju takav materijal za sprdanje. Ubuduće malo više paziti pa neće dolaziti do takvih stvari.

Bitnije od toga je to što je još jedan dobar transfer odrađen u tišini i gotovo do zadnjeg trena ništa nije procurilo van.
  • reziser
    7.6k
    odšteta bi trebala iznositi između dva i pol i tri milijuna eura.
  • Captain America
    20.4k
    Samo nek gnoje, znamo da ih peče. Ono što je najbitnije je da niko od bizona/dnovinara nije imao ideju da hoćemo Peru tako da ubuduće ne uzbuđivat se na svaki negativan članak u vezi kluba.
  • Olmic
    5.1k
    Još stoper uskoro :)
  • reziser
    7.6k
    tolic i leovac u osijek, a izgleda i Lovric
  • marcio amoroso
    43.4k
    Jbt ja mislio svi kite, prave sarme i peku odojke.
    Kad ono na Badnjak najveći transferi ove godine :grin:
  • Olmic
    5.1k
    U nekoliko sati na Badnjak dva su kluba dogovorila sve uvjete, a odšteta bi trebala iznositi između dva i pol i tri milijuna eura

Kaže SN, jako teško da se radi o ovom iznosu.. Možda max 2 milje
  • og1986
    2.9k

Otkud ta informacija ? Je li onda ovo bila zamjena 2 za 1 ili ?
  • Ali
    2.7k
    Ako je tocno da su dali 3 milje i Tolica+Leovca.... hm mozda ne u toj trampi Osijek prosao fenomenalno.
    Jer kazu da ce za tri milje kupit Lovrica i nadiknadit igraca za slobodnjake i ubacaje.
    Tesko je i ovce i novce, ali Lovrica smo mi trebali potpisati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.