• Captain America
    20.4k
    Bila je u Feminnemu il kak se zvala već grupa. Sad kad je "pjevačka" karijera propala reklamira torbice na Instagramu.
  • serbus
    5.6k

Šunjić neće u hnl zbog praznih tribina, veli da je zato otišao i onda ga šokirala korona da je i gore bilo bez naroda. On voli taj naboj s tribina bilo prva ili druga liga samo da igra pred nekim.

Netko je stavio listu igrača kojima ističe ugovor mislim da sam vidio Rog i Badelj su realni za vratit

Badelj zahvalan igrač koji radi za tim u godinama kad ove mlađe može mentorirat lijepo, a Rog bi mogao pojačat konkurenciju vraćanjem u formu sad na zimu ga vratiti.
  • Infinity
    20.7k
    Lijepo mi Paoku uvalimo Mišića za ČolakaMaki17

Nisam siguran da zelim odlazak Misica. Meni jedan od najboljih ove sezone.
  • marcio amoroso
    47.7k

Mišić na proljeće može bez problema biti najbolji igrač lige. On je tek izašao iz bolesti i očekujem eksploziju nakon pauze.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    S obzirom da je Jovicevic trener Dnipra, i to jako uspjesno, mozda bi se moglo vidit dovesti ovog njihovog napadaca Artema Dovbyka. Ostaviti im Djuraseka, Cuzea i dogovoriti se oko doplate ili jos neki igrac. Valjda ga nisu vec dogovorili Shakhtar/Dynamo Kijev.
  • deda
    42.1k
    Ova ideja ti nije loša
  • NORTE
    21.6k
    Pojačanja za sigurnu titulu:
    kreativac 10-ka, špica i desno krilo (tipa Kadzior).
  • Olmic
    5.5k
    Iskreno ja mislim da nećemo baš nikoga dovest jer znaju da Sevillu neće proći, a za HNL im je kadar i prevelik ( 1 tekma tjedno ). A reći će da na zimu se ne rade "veliki" transferi
  • marcio amoroso
    47.7k

Ja mislim da Moubandje, Leovac, Lauritsen, Tolić i Andrić na proljeće više nisu tu.
  • Mulec86
    442
    Spominje se Farouk Miya
  • marcio amoroso
    47.7k

Čovjek koji je bez kluba, a u zadnjoj sezoni ima učinak od 19 utakmica i 0 golova. Taj Gorici nije pojačanje, kamoli nama.
  • Ludovic IX
    10.2k
    Nije bitno jel jedna tekma tjedno ili ne, pojačanja su nužna.

1.mjesto 15 - 30 miliona eura
    2.mjesto - 2 - 6 miliona
  • Ludovic IX
    10.2k
    Pa nek riskiraju
  • xavier
    12.1k
    Pojačanja za sigurnu titulu:
    kreativac 10-ka, špica i desno krilo (tipa Kadzior).
    NORTE

Momčad Dinama je realno toliko skuplja i kvalitetnija od svih ostalih da bi dobar trener trebao bez problema osvojiti naslov i da ostanemo bez 3 najbolja igrača i ne dovedemo nikog.

Jedino ako govoriš o nekoj drugoj tituli, a ne onoj HNL.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.