• Papastrumf
    24.3k
    S obzirom na sveukupnu cijenu (avion, smjestaj..), mislim da ti nista ne igra hoce li ulaznica biti 20, 30 ili 40€..
  • BBB Mataa998
    3k
    Ryanair trenutno ima povratne letove iz Beča za Sevillu po 30€,steta je samo sto od nove godine nema planiranog leta za Sevillu. Ostaje za nadati se da ce linija ponovno uspostaviti. Po mojem nekom proracunu sa ovakvim letom i kartom od 20 30 eura i smjestaj od 2 nocenja ce biti 250-300 eura
  • The Undertaker
    10.3k
    Imate, ako još imate, Ryanair Zagreb-Malaga a od Malage do Seville je 200 km.
  • Bosna86
    13k
    Ne znam zašto na javnom forumu pisete ovakve stvari
  • rob ljubavi
    1.1k
    Ne trebaju svi znati gdje , tko i otkud leti
  • The Undertaker
    10.3k
    Kako drugačije ljude informirati?
  • deda
    48.5k
    Treba napisati opcije ljudima. Naravno ne budite budale da pišete koliko vas ide, od kuda i u koliko sati.
  • NORTE
    27.6k
    Buduci da je hajduk prodavao godisnje karte ove godine ja bi kao pretplatnik bio nezadovoljan na njihovom mjestu — Nino Bule
    Pusti te sitne 'interese'. Kao navijač kluba bio bi oduševljen da s još 30 tisuća na punom stadionu (umjesto s 15 na polupraznom) navijaš za pobjedu svojih. S druge strane nemaš godišnju, karte nam realno nisu nimalo jefitne, polustadion je prazan, a nesposobna uprava dijeli karte podobnima i preko shopa ili taxija.
  • NB86
    17.7k
    Tezi se prema tome da uz pretplate i pristojne cijene karata dodjes do punog stadiona jednog dana, ovakve fore s 30 kuna prolaze jednokratno i ruse smisao godisnjih pretplata. Ne vidim relevantnost toga kako se nasa uprava ponasa kod prodaje karata, valjda je svima jasno da su po tom najvece dno na svijetu
  • NORTE
    27.6k
    Jeste li za to da klub (ispravi svoje greške i) uvede polugodišnje karte pred nastavak polusezone? To imaju svi naši rivali već godinama u ponudi.

9 je domaćih tekmi do kraja sezone, uključujući i Sevillu.
    Npr: 200 kn sjever, 400 kn zapad.
  • SAS1987
    20.8k
    mislim da ne postoji navijač koji bi bio protiv :smile:
  • NORTE
    27.6k
    Znam da je to možda i nerealno, pored aktualnih zabrana ulaska na stadione u Njemačkoj i Austriji i kakve takve neizvjesnosti što će biti preko zime, no zato i postoje covid potvrde. Kafići rade bez greške, a mi nemamo godišnje jer se gnk 'boji' zatvaranja stadiona.

Dok drugi smanjuju cijenu ulaznica i napune stadion, 'naši' imaju nikad skuplje ulaznice u doba obveznog testiranja.
  • NitkoBitan
    39.8k
    Apsolutno sam za polugodisnje ulaznice. Posjecenost bi se povecala, a redovitima bi se troskovi smanjili.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.