• Keyser Soze
    8k
    Slovak nije gledao loptu pa se to kao ne smatra drugom akcijom.
  • Nolifer
    6.4k


    Ne znam...... čini mi se jedno, snimka kaže drugo...
  • Keyser Soze
    8k
    lb04e7ss98ox7u8b.jpeg


    U svakom slučaju glupo pravilo.
  • Markelo
    2.5k
    Inače, jako loš nastup Livakovića. Loša rekacija kod drugog gola, loše procjene i bezvezna ispucavanja. Lako moguće da utakmice u studenom neće dočekat kao "jedinica" na golu reprezentacije
  • db-izbjeglica
    12.5k
    A ono, bilo bi čudnije da su naši iz ovog okupljanja uzeli max broj bodova, rijetko se iz ovih povezanih akcija uzima max plijen.

    Obrana je bila konfuzna, uključujući livakovića koji je djelovao izgubljeno, primili su 2 gola iz dva šuta po golu, ali ja bi ipak razloge za poraz tražio u realizaciji. Stvorile su se nekakve šanse, ali je završnica uvijek bila katastrofalna. Kramarić u formi bi jučer zabio valjda 3 komada.

    Opet ovise sami o sebi, trebaju dobiti maltu i Rusiju (i to doma) za prvo mjesto i direktan plasman. Ako ne mogu skupiti glave, uozbiljiti se i to napraviti, onda jednostavno ne zaslužuju svjetsko prvenstvo.
  • Mali Zeus
    9.1k
    Neka mi netko objasni kao da imam 3 godine. Ja i dalje ne kužim u potpunosti zašto je ono bilo zaleđe. Kad je Krama ubacivao nitko nije bio u zaleđu. Perišić je malo igrao loptom pa je utjecao na igru? A to što je dirala lopta Slovaka nije odlučno jer nije vidio loptu?

    Inače luda utakmica. Počeli dobro pa popustili pa ovi zabili pacerski gol, pa opet stisli, izjednačili pa primili još jedan glupi gol. Drugo poluvrijeme je počelo tako da su nas bušili kako su stigli, njihov gol je visio u zraku i imali smo puno sreće da nisu zabili i treći. Onda još par prilika, na kraju taj sretni i sprenti 2. gol i šteta za treći.

    Dalić je opet poveo KUD Hrvatska reprezentacija, ovaj put u Osijek. Kojeg vraga ide mijenjati momčad sa Cipra. Osobito što se tiče Sose. Barišić je ok igrač, odigrao je pristojno, ali Sosa je bolji. Ne kažem da smo zato igrali remi, ali drkajući po momčadi bezveze samo poremetiš ravnotežu i napraviš sranje. Shvaćam ja da je DĆC igrao umjesto Vide protiv Cipra i da Vida ima prednost, ali Vida je dao svoje za repku, bojim se. Već sad se mora uigravati neki drugi stoperski par, netko plus Lovren, po mogućnosti Gvardiol, ali poznavajući Dalića i u Kataru će nam stoperski par biti Lovren - Vida, ako se nešto revoluciorno ne dogodi.
    Općenito nam zadnja linija mora biti standardizirana, a ne da ovisi u kojem gradu igramo da nam bude bek, stoper ili nešto treće. Ako je Sosa taj za lijevi bek nek igra. Je li Stanišić sad igrao umjesto Juranovića ili će Juranović u prvih 11 kad bude spreman? Tko nam je stoperski par.
    Ako će išta koštati Dalića plasmana to će definitivno biti prtljanje po momčadi bezveze.

    Naprijed je to još kako tako izgledali iako smo opet bili neprecizni. Super Krama za gol, ali onda još 2, 3 šanse fula. Dok kod one stative nije imao sreće ona dva udarca u drugom. Nemam riječi, prvo ima savršenu rolicu on pošalje to nebu pod oblake pa poslije puca kao na školskom i gore. Ok lijeva noga, ali svejedno. Teren nije pomogao, lopta je bila spora, ali nekako je i voljni moment bio slab, svaka ničija lopta je bila njihova i bili su nekako agresivniji, uvijek na rubu faula. Naši kao nekako nervozni, htjeli su sve odmah pa je dosta akcija bilo isprekidano.

    Ništa, pobijediti zadnje dvije. Ako ne dobijemo Maltu onda kvragu sve. A onda Rusija, nisu baš nešto, ali eto hvatamo ih. Trebalo bi to dobiti, ali sve je moguće u nogometu. U svakom slučaju već sad znamo da u Splitu počinje Livaja. :D
  • The Undertaker
    3.9k
    Kolega zeus, kod centaršuta je sve u redu. Igrač Slovačke odbija loptu koja dolazi do Livaje i on je nekako udara naprijed prema Perišiću koji je u tom trenutku u zaleđu. Livajina lopta prvo pogađa igrača Slovačke u leđa i poslije dodiruje Perišića koji se time aktivira i to je zaleđe. Nije druga akcija jer igrač Slovačke ne igra namjerno loptom (kao igrač Španjolske kod gola Mbapea u Ligi nacija).
  • Mali Zeus
    9.1k
    Kolega zeus, kod centaršuta je sve u redu. Igrač Slovačke odbija loptu koja dolazi do Livaje i on je nekako udara naprijed prema Perišiću koji je u tom trenutku u zaleđu. Livajina lopta prvo pogađa igrača Slovačke u leđa i poslije dodiruje Perišića koji se time aktivira i to je zaleđe. Nije druga akcija jer igrač Slovačke ne igra namjerno loptom (kao igrač Španjolske kod gola Mbapea u Ligi nacija).The Undertaker

    Hvala, sad mi je sve jasno, uopće nisam vidio taj dodir Livaje, totalni kaos bio pred golom. :up:


    Inače što je bilo s Livom jučer, odigrao kao pijan. Kod prvog gola trebao skočiti i to pokupiti ili boksati. Drugi gol izađe bezveze umjesto da pokriva stativu, stoji pred Slovakom ne zatvara ništa. U drugom je imao onaj izlet van gola di je kao uklizao nešto pa iz nekog razloga spustio ruke, kad je Slovak bio u mrtvom kutu. I još jedan takav izlet, polu izlaženje polu nešto, je poslije bio. Užas živi.
  • The Undertaker
    3.9k
    Da, Livaković totalno dekoncentriran, bez samopouzdanja. Od početka sezone brani ispod svog nivoa. Ono što me brine je da se uopće ne vidi neki napredak u ispucavanju nogom. Dapače, sve je gori, svaka lopta pod pritiskom je u bunar.
  • db-izbjeglica
    12.5k
    Ma zaleđe je bilo, sve po pravilima, odmah sam znao da će gol biti poništen.

    Mislim, meni je to silovanje nogometa, al šta sad.
    Zaleđe kao takvo, gdje su svi dionici u 16m mi nema smisla, a ovo je čak možda bila situacija gdje su svi igrači u petercu.
  • Jaro
    5.3k
    Kad se sjetim tamo negdje protiv Benfice, pa 90% ispucavanja je pogadjao Petkovca u trepavicu... Od tada samo silazno...

    A dodatno, ovo dodavanje igracu u petercu - pa ne mozes tako igrati ak ti je Vida jedan od stopera...
  • Keyser Soze
    8k
    Zašto nitko od medija ne spominje Dalićevo mjenjanje postave? Je li potrebno uvlačit se svakom u šupak? Imaš Sosu ti stavljaš Barišića koji je za klasu slabiji igrač, imaš DĆC pa i Škorića na klupi, a ti staviš propalog Vidu? Modrić tata za sve i dalje, Vlašić, Livaković, Stanišić kriminal.
  • Jaro
    5.3k
    tocno to!
    Kad dodju na sp, bit ce, nema vremena za uigravanje, nije ovo klub, 2 tjedna su malo..
  • Mali Zeus
    9.1k
    Najviše me nervira kaj bude nekaj potencijalno dobro protiv Cipra i on opet sve razbuca jer se više ponaša kao jebeni političar nego izbornik.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.