• xavier
    11.1k


    Ovo je odgođeno čisto iz razloga što momčad nije izgledala najbolje i svi uvijek misle "daj nam samo tjedan dana vremena pa će biti puno bolje odnosno stvari će se posložiti". Kako si napisao, kad pogledaš kalendar, bilo je i puno logičnijih utakmica za odgoditi i nije trebalo to napraviti odmah s prvom.
  • Markelo
    2.5k
    Pa šta onda nisu protiv West Hama izginuli na terenu, već ih ovi u svemu izdominirali? Onda otišli nazad u London i odma za vikend igrali protiv Uniteda. A mi eto ne možemo protiv tovara. Ma daj, htjeli bi bit ozbiljan europski klub a ne možemo igrat 2 utakmice tjedno.
  • vjeko1701
    5.9k
    Mislim da je očito da oni dole idu all in, posebno preko medija tako da čak i ako ne uspiju nešto napravit stvorit će se mit da je ove sezone napravljena šampionska momčad ali da im jednostavno nije dopušteno. Onda ćemo taj mit slušati barem jedno desetljeće.
  • db-izbjeglica
    12.4k
    što to znači all in?
    propast će ako ne budu prvaci? :love:
  • vjeko1701
    5.9k
    All in je možda krivi izraz. Više u smislu da se puca svim oružjima kako bi se pokrile apsolutno sve izlike zašto nisu ništa posebno postigli uz ovakva ulaganja, napravio najveći mogući pritisak na sve relevatne segmente kako bi van terena ostvarili čim veću prednost i ako nešto i uspiju ulaze u legendu. Ako ispadnu iz kupa i ne budu barem doprvaci (ili ne daj bože, nastave tradiciju klečanja), nitko neće pitati odkud i kamo su otišli novci već će sve biti spremno za histeriju i kmečanje. Priča će bit da su probali, napravili sve kako treba, imali ekipu vrijednu trofeja ali im jednostavno nije bilo dopušteno.

    Ne mislim da su na nekom rubu propasti, uostalom zna se da politika to nikad ne bi dopustila. Realno, s budžetima kakve su imali nekih prethodnih sezona, oni su možda i najveći underachieveri HNL-a. 4. i 5. mjesta iza Rijeke i Osijeka sa gotovo duplo većim budžetom...

    Europu su već popušili, prvenstvo mogu uzeti samo ako Dinamo bude iznimno loš al zato bi mogli napast kup, posebno ako Rijeka il Osijek uspiju na izbacit prije finala.
  • The Undertaker
    3.9k
    All-in znači da će morati prodati Biuka i Ljubičića, možda i Livaju i Krovinovića. I onda natrag u kružni tok.
  • xavier
    11.1k
    All in je sasvim ispravan izraz kad nakon godina i godina u kojima se pričalo isključivo o "kodeksu", "idealima" i nenogometnim temama te je glavna misao vodilja bila kako je "rezultat samo trend", sad odjednom počneš dovoditi igrače koji imaju "ime". I to jednog za drugim te za nešto više od pola godine složiš roster koji je sigurno puno skuplji od onog prije koju godinu.

    Očito je da se ide na "sve ili ništa" gdje je "sve" naravno naslov (plus ostalo što ide uz to, znači pokušaj napada na skupinu LP iduće sezone) dok je "ništa" novi raspad sustava uz gomilanje dugova (na što se do prije koju godinu gledalo kao na nešto puno gore od slabih rezultata).
  • og1986
    2.9k
    Jučer na nekom članku o suđenju na 24 sata najbolje ocijenjeni komentar je bio od nekog tovara da reprezentaciji treba zabraniti igranje na Poljudu dok se ne poprave stvari u nogometu.
    Malo je reći da je južnjački mentalitet u kurcu.

    Oni će biti debelo u novčanom minusu i ako osvoje kup i prvenstvo. A ako ove godine ništa ne osvoje i odmah ispadnu u Europi po običaju, mogu slobodno ključ u bravu stavit.
  • Keyser Soze
    8k
    Mislim da se svi možemo složiti da će ova sezona biti najslađe spuštanje tovara na zemlju ikada. Pa samo zamislite kako u zadnjem kolu dižemo titulu ispred Livaje i ekipe nakon svih ovih medijskih i tovarskih izdrkavanja kako su strašni i moćni. Oni su doveli "imena", ali je Dinamo na skoro svakoj poziciji kvalitetniji za dvije klase, još kad izgube od nekog Dragovoljca ili Istre bit će veselo. Odigrali su 9 utakmica i ja ne vidim otkud taj silni optimizam? Makneš im Livaju i ne znaju iznijet loptu sa svoje polovice, toliko o atomskom hajduku.
  • badjibadara
    1.6k
    Hajduk je ove sezone posložio redove. Navijači su oduševljeni pojačanjima. Ambicije svakog dana sve više rastu, a ciljevi su opet – najviši! „Bijeli“ su slavili u šest od posljednjih sedam ligaških susreta i sva je prilika da imaju force „potući“ se za vrh.

    - Nekima se ne sviđa ovakav Hajduk. Mislim da je u glavama sudaca podsvjesni strah jer ovakve stvari se sada već ponavljaju. Da sve „začini“ ili valjda pokuša poravnati račune, pred kraj utakmice Bebek je podijelio gostima nekoliko žutih kartona bez pravih razloga – zaključio je Tenžera u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.
  • bbb medimurje
    2.9k
    'U prvoj utakmici 10. kola u Koprivnici nije dosuđen jedanaesterac za Slaven Belupo protiv Dinama u završnici prvog poluvremena, u trenucima kad je na semaforu stajalo 0:1. Josip Mišić je u kaznenom prostoru gostiju sapleo Matea Kocijana, a glavni sudac utakmice Dario Kulušić iz Šibenika ostao je nijem. Nije se oglasila niti VAR soba, a dvoboj je završio pobjedom gostiju, konačan rezultat bio je 1:4.' recenica iz gol.hr
    A o situaciji nad tolicem niti rijeci
    Ovi iz gol.hr bi trebala biti kao neki neutralni medij, ovo je sramota vec postalo
    Svaki izvjestaj na novoj tv o dinamu je negativan i los, a u hajduku uvijek sve samo pozitivan
  • marcio amoroso
    31.8k
    Nekima se ne sviđa ovakav Hajduk.Žnidaršić

    Meni se osobno baš sviđa ovakav Hajduk. Četvrti su i ispali u prvom pretkolu od nekih jazavaca. Dabogda ovakvi bili sve dok postoje.
  • Keyser Soze
    8k
    Četvrti su i ispali u prvom pretkolu od nekih jazavaca.marcio amoroso

    Pa zašto onda svi pričaju o novom i atomskom hajduku? Ovo redovno viđam zadnjih 15ak godina :rofl:
  • Blue98
    719
    Baš bi volio da ih u nedjelju osijek nakanta s jedno 3-4 gola razlike da ih se spusti malo na zemlju
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.