• Neki tip
    19.4k
    Većina ipak dinamo gleda kao odskočnu dasku, pogotovo ovi mladi koji nisu iz ZG.Ludovic IX

    Nema tu nikakve razlike.. iz Zg ili ne iz ZG.

    Nađi mi te zlatne domaće dečke koji sanjaju o cijeloj karijeri u Dinamu.. ili Dinamo do barem srednjih 20ih pa tek onda van. Nema ni takvih..

    Obrnutih primjera koliko hoćeš.. pa i svježeg s Majerom.

    Imaš Oršića koji jest u srednjim 20im ostvario "dječački san" i koji bi se vjerojatno mogao zamisliti i do kraja karijere u Dinamu, ali imaš i Ademija..

    Ukratko, mit o "domaćim dečkima" čije će plavo srce od zagića do umirovljenja kucati za Dinamo i u Dinamu je samo to - mit.
  • GZomanid
    572
    Domaći dečki sa zlatnim srcem će teško i u Zagiće ući..
  • xavier
    11.1k
    Ponovit ću što sam napisao ne znam koliko puta...sasvim mi je svejedno otkud je igrač. Daj mi igrača koji ima kvalitetu i želi biti ovdje i baš me briga je li s Ravnica, iz Varaždina, Istre, Dalmacije, Hercegovine ili iz Sierra Leonea.
  • Mulec86
    389
    Katić još jedno ime. Kako su krenuli imamo 10 stopera pred potpisom
  • Blue Mind
    18
    Katić, Mandžo i lijevi bek
  • Zdravko Maček
    117
    suludo je da se u HNL-u igrači za koje znaš da nisu za Dinamo bez pardona plaćaju milijune, a kad treba dovesti pojačanje iz vana, onda se triput razmišlja o 100 ili 200 tisuća eura više i često poslovi propadaju zbog "smiješnih" iznosa.xavier

    Vjerojatno je lakše doma dogovoriti rikverc..
  • Mali dioničar
    14.3k
    Ali također mislim da je dinamo samo nekolicini igrača san snova da bi mogli završiti karijeru u njemu. Većina ipak dinamo gleda kao odskočnu dasku, pogotovo ovi mladi koji nisu iz ZG.Ludovic IX

    Ni ne želim u Dinamu igrače koji žele završiti karijeru u Dinamu. To znači da nisu dovoljno niti ambiciozni niti kvalitetni. Valjda želim da tu igraju 20-25godišnjaci koji imaju ambiciju igrati u najboljim klubovima u svijetu. Jedini način da dođu do toga je da u Dinamu pokažu klasu. A svojim odlaskom otvaraju vrata drugima slijediti taj primjer.

    Klub nije i ne treba biti kolodvor, ali sigurno postoje trenuci kad je i za klub i za igrača dobro da igrač ode.

    Jasno da se ne može do rezultata ako drastično mijenjaš sastav sezonu za sezonom, ali ponavljam igrač starosti recimo 22 godine kojemu je jedina ambicija da igra za Dinamo idućih 15 godina niti nije igrač za Dinamo.
  • Neki tip
    19.4k
    Ima i u tome nešto.
  • Mali dioničar
    14.3k
    KTC?vjeko1701

    Želiš da Dinamo za pet godina ima stopera koji ima 35-36 godina? Može kao back up, sigurno ne kao stožerni igrač.
  • Neki tip
    19.4k
    KTC?vjeko1701

    Pa nije on primjer igrača koji oduvijek i zauvijek želi biti Dinamov igrač, već čovjek koji je peek karijere proveo u osrednjem francuskom klubu pa došao okusiti Ligu prvaka, trofeje i nešto bolji ugovor..
  • Neki tip
    19.4k
    Zar nije Katić nešto a la Benković po pitanju ozljeda?
  • Dragon1Warrior123
    2.9k
    Da se ja tu uključim, nama ne trabaju igrači koji će tu bit zauvijek, ako netko nije više na razini koja nam je potrebna može ići, ili ako je došlo do tolikog zasićenja da igre pate. Nama trebaju igrači koji će vjerovat u projekt, u ciljeve kluba. Netko ko će doć i reć cilj nam je recimo prolaz skupine lige prvaka i ostajem tu dok to ne napravimo ili tako nešto (karikiram), a ne igrači koji će se bavit transferima prije jedne od najbitnijih utakmica sezone i svako malo izlazit u novine s takvim stvarima. No naravno sve to bi bilo da smo normalan klub s idejom, vodstvom i projektom, a mi nemamo niti jednu od tih stvari pa fala bogu da ljudi žele pobjeć...

    Razumijem da igrači žele otić nekad, ali ako su potpisali ugovor nega ga poštuju. Olmo je najbolji primjer toga, on je imao ugovor i plan da želi ići, ali je davao do zadnje sekunde sve od sebe. Dok se neki vuku po terenu jer žele van i još onda ih pustimo nekad za manje jer su "zadužili" klub...
  • Infinity
    15.3k
    Igraci koji Dinamo gledaju kao odskocnu dasku bi trebali biti najmotiviraniji. Igraci koji svim srcem zele citavu karijeru posvetiti Dinamu su rijetki, mozda i ne postoje. Tesko netko moze biti motiviran 15 godina u istom klubu. Dodje do zasicenja i takav igrac Dinamu ne koristi.

    Orsic je u losoj formi, ne pruze igre od prosle sezone, ne moze pogoditi gol koji je pogadjao bez problema i kako ces Orsica motivirati ako mu je danas dosla ideja da citav zivot ostane u Dinamu. Orsic koji kroz godinu, dvije zeli otici iz Dinama bi trebao sam sebe motivirati i ginuti na terenu kako bi ga netko primijetio i kupio.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.