• superhik
    12.1k
    Kažu dva, dva i pol milijuna eura za Gavru
  • vjeko1701
    21.4k
    Ja se nadam da im je propalo desetak planiranih članaka o dvoboju Dinama i Zvezde pa sad moraju iz naftalina vaditi transfer nagađanja.
  • Carrasco
    6.8k
    Informacija je došla iz turskih medija tako da...
  • superhik
    12.1k
    A ne znam. Navodno da su pregovori u finalnoj fazi i da bi već danas mogao potpisati. Ostaje nam vidjeti
  • vjeko1701
    21.4k
    Meni je u tom slučaju žao, dok je većina prošlih godina pisala da ga se treba rješiti, ja sam uvijek pisao da je klasa i da ga neće biti samo tako zamjeniti. Na sreći ili možda nažalost, to je dokazao prošlu sezonu i na euru.
  • xavier
    12.1k
    Kako Petković već neko vrijeme igra, Gavran realno uopće ne bi trebao biti drugi napadač.
  • Keyser Soze
    17.3k
    Znači ostajemo na Petku i Čuji Dopu, odlično...
  • Eduardo
    27.6k
    ma dolazi Jurić, nema šanse da ostanemo na njih dva.
  • Carrasco
    6.8k
    Najbolje da dovedu još 16 napadača jer ih u kadru nakon odlaska Gavre imamo samo četiri, na posudbi još Jurića, a dolazi i mali Barišić.
  • Infinity
    20.7k
    Kule u Sibenik, Juric u Dinamo
  • NB86
    17.4k
    Nije stvar broja napadaca, nego kvalitete. Ako ce drugi napadac odigrat 70% hnl utakmica onda ni kule ni andric ni juric nisu ni blizu dovoljno dobri.
  • og1986
    2.9k
    Što oni planiraju s Andrićem? Kaj ga nitko ne želi kupiti pa ga zato ne prodaju ?

Nema smisla ga više slati na posudbe, neka se bar nešto dobije za njega ako se može.
  • Carrasco
    6.8k
    Mislim da bi trebali Miereza dovesti za 8 milijuna eura da nam bude drugi napadač.
  • Eduardo
    27.6k
    "Čestitam predsjednici Borni Gozbasi, koja je napravila odličan potez za uspjeh Kayserispora, dovela je važnog napadača za momčad".

• NB86
    17.4k
    mozes sad pisat sarkasticne komentare ali kad se bude drugi na kraju sezone i moramo igrat kvalifikacije za konferencijsku ligu nece ti bit tako smjesno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.