• Infinity
    20.7k
    Ne bih se iznenadio da europski treneri po arapskom svijetu imaju dobru proviziju za prodaju igraca. Svake sezone se cuju neke preporuke i cekaju ogromni iznosi za transfere. Kad se sjetim onog Ali Karimija padne mi mrak na oci.
  • NB86
    17.4k
    Navodno dinamo trazi 5 mil eura za kastratija, vidjet cemo sta ce bremen dat
  • SAS1987
    19.2k
    Ja nikada ne bi prihvatio posudbu sa potencijalnim otkupom za igraće na koje se računa poput Gojaka ili Kastratija. Izgubiš igraća pa mu trebaš pronaći zamjenu a uvijek postoji velika vjerojatnost da neće otkupiti igraća pa na kraju imaš i njega i njegovu zamjenu.
  • xavier
    12.1k

Pa jasna stvar. To radiš s igračem na kojeg ne računaš i želiš ga se riješiti, ali nitko ga ne želi kupiti odmah pa nemaš drugog izbora.
  • deda
    42.1k
    AIK je zainteresiran za posudbu Zagorca
  • NB86
    17.4k
    Bolje nevistica na posudbu
  • Beowulf112
    422

Nebi ga dao za te pare sto se spominju.Navodno werder nudi pola milje eura za posudbu + 1,7 milja nakon posudbe za otkup.S tim bi vratili ulozeno jer smo ga platili 2 milje.Mislim da nam nije sila prodavat.Taj "kikiriki" nebi se ni osjetio,a korisniji je kao rezerva.I treba reci da je dobro startao u sezonu zasada.I nema neznam kakvu placu da je neki financijskj uteg(mislim da ima cca 350 tisuca eura)..naspram jednog leovca koji je cca 700 tisuca eura i nije uopce u planovima
  • Baneki
    812
    Tu na forumu se koji put stječe dojam da bi još platili da ga netko odvede.
  • deda
    42.1k
    Ma dobro, to je Dinamov navijač. Ja ni starog fiću nedam džabe.
  • Carrasco
    6.8k
    Kule odbio i Sochi. 1bgywjjuivwew1l7.jpg
  • Beowulf112
    422
    Kule si umislio da je mandzukic koji mu je btw idol(gledo sam neki podcast)...e moj kule...pa ti ni u rijeci nisi se mogao izboriti za prvu postavu
  • Neki tip
    21.3k
    zašto?

Kao navijači, više manje uvijek držimo stranu kluba i kudimo igrače bilo da žele otić, bilo da, kao u ovom slučaju, ne žele..

Ali..

Nije to baš sasvim racionalno, a ni ljudski i fer.

Jebote, pa ak su pod ugovorom - nisu robovi.

Tražio si me, ponudio si mi uvjete, došao sam ti i prihvatio te uvjete. Trudim li se? Odrađujem treninge? Otišao sam i na posudbu? E pa jebiga onda.. žao mi je što kao poslodavac nisi zadovoljan mojim igrama, ali nije baš da me možeš poslati kamo god se tebi hoće.

Kulenoviću ne paše ništa, on bi u Lokomotivu i to sad iritira, ali on je potpisao s Dinamom možda i zato što je htio živjeti u svom gradu i tu uspjeti. Možda želi biti na oku Dinamu. Možda ima malu i ona ne bi u Soči. Jebiga, sve su to legitimni razlozi.

Da skratim, kužim da je on Dinamu problem i želim klubu da to riješi, ali da kužim i Kulenovića, a jebiga kužim.
  • Beowulf112
    422

To je okej kad ti gledas s ljudske strane..ali mi imamo viska bar jos 4-5 igraca..u napadu pogotovo..a posto ne obecava,dapace siguran sam da od njega nema nekog buduceg reprezentativca A reprezentacije...onda je bolje da odleprsa u nottingham za 3 milje..dobijemo ulozeno i jos sitno zaradimo..a on vjerojatno u najmanju ruku istu placu..a vjerojatno i nesto bolju jer ipak ako daju 3 milje..gledaju ga kao pojacanje za championship..a englezima para ne fali
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.