• Krizy
    35.1k
    U uzvratnoj utakmici 2.pretkola Lige prvaka Dinamo će na Cipru braniti prednost od 2:0 iz prve utakmice. Dinamo je tražio da se termin pomakne zbog vrućina koje na Cipru dosežu i 40 stupnjeva. Omonia je pristala i za sat odgodila termin.

    Trener Krznar smatra da vrućina neće utjecati na njegove igrače i da potenciranje te priče može biti samo negativno jer daje alibi igračima za potencijalni poraz.

    Dinamov sljedeći protivnik će biti Legia ili Flora slučaju prolaza ali i ispadanja, samo treba vidjeti u kojem natjecanju. Nadajmo se da će Dinamo pobijediti te nastaviti s jačanjem klupskog koeficijenta i mirno osigurati plasman u 3. pretkolo Lige prvaka.

    Koeficijenti za utakmicu su:
    Omonia 3.50 - 3.40 - 2.00 Dinamo
    1. Kakav rezultat očekujete? (55 votes)
        Pobjeda Dinama
        75%
        Neriješeno
        22%
        Pobjeda Omonie
          4%
    2. Očekujete li prolazak Dinama? (55 votes)
        Da
        95%
        Ne
          5%
  • Olmic
    2.7k
    Nevistić nije ni putovao. Horkaš kao 3. Golman otišao
  • cron1ck
    1.5k

    Ako ostane Livi, a cak su i veliki izgledi da hoce, treba Nevistica pod hitno slati na posudbu negdje, takvog golmana ne mozes drzati na klupi.
  • Neki tip
    19k
    Ako ostane Livi, a cak su i veliki izgledi da hoce, treba Nevistica pod hitno slati na posudbu negdje, takvog golmana ne mozes drzati na klupi.cron1ck

    To i jest plan kluba, javno komuniciran.

    Ak Livi ostaje, Nevistić posudba.
  • SAS1987
    13.2k
    Wiki o navijačima Omonije :smile:

    "Omonia is the most popular team in Cyprus.[3][4] Omonia supporters are traditionally left wing. A 2009 gallop poll estimated that three out of four Omonia fans vote for the Progressive Party of Working People, the communist party of Cyprus.[5] While the group retains its left wing beliefs, in recent years it has been openly critical of the party's involvement in the club's administrative decisions. The party has denied accusations that it influences club decisions.[6] Gate-9 members are associated with communist beliefs and have been noted for waving banners bearing Che Guevara's portrait, and other communist symbols.[7] The group is also involved in humanitarian work for refugees in Cyprus.[8] The group, besides Nicosia, has fan clubs in Limassol,athens,thessaloniki and in London.[9] Larnaka[10] and Paphos.[11]"


    Još jedan razlog više da će sutra 99% navijača Hajduka navijati za Omoniju :grin:
  • marcio amoroso
    31.9k

    Vjerojatno zato i jeste onaj specijalac Santini na vratima Lokosa.
  • Mali dioničar
    13.9k
    Nevistić nije ni putovao. Horkaš kao 3. Golman otišaoOlmic

    Zbog odredbe on”home grown players” u zapisniku. Treba ih biti barem 4. Horkaš je, Nevistić nije.
  • Infinity
    15.2k
    Nevistic bi Lokomotivu unaprijedio 20%. Nije bas tema, al eto kad se vec spomenulo. Ja bih vise volio da ode u neku drugu ligu, tj. da brani u klubu koji igra Europu. HNL je trenutno strasan i sigurno bi mogao jako napredovati i u Lokomotivi, al volio bih da stjece iskustvo u Europi. Branio je jako dobro za Rijeku u EL i ako Livakovic nece otici bilo bi dobro da opet ode u neki EL/KL klub. Ne znam koliko je moguce i realno, al play off je gotov pet dana prije kraja transfer roka i mozda bi se dalo nesto izganjati, pogotovo u KL gdje ce biti malo slabijih klubova. Naravno da ga ne treba poslati u neku Levadiju, al ima neki Randers, neki ne bas top klub iz lige slicne snage kao HNL. Samo mi nije realno da neki Randers zeli razvijati igrace za Dinamo.
  • LovroZG
    1.3k
    Odakle ti da homegrown igrači moraju bit u zapisniku? To vrijedi sam za prijavu igrača za natjecanje.
  • LovroZG
    1.3k
    Neko se zajebo. Još sam provjerio sad u propozicijama natjecanja...
  • Eduardo
    17.2k
    Prema SN, Vasilj na klupi.tt99zyx0cszwydd4.jpg
  • Mali dioničar
    13.9k
    Evo Klafurić by Olivari na temu utakmice...

    Da se malo našalimo, jedan hrvatski trener je već u 3. pretkolu Lige prvaka. Hrvačkim rječnikom rečeno, položio je na obje plećke današnja dva trenerska suparnika - Damira Krznara i Henninga Berga. Dean Klafurić, naime, sa Slavenom Belupom pobijedio Dinamo na otvaranju HNL-a ove sezone, a dok je bio trener ciparskog Ethnikosa Achne, pobijedio je i Berga, Omonia je pala s 2:1 usred Nikozije. Bila je to jedna od većih senzacija ciparskog prvenstva, baš kao što je bila i pobjeda Farmaceuta u Maksimiru.

    Ne samo to, ima još jedna zanimljiva priča vezana uz trenera Koprivničanaca...

    - Henning Berg i ja bili smo dva jedina kandidata za preuzimanje Omonije. Na kraju se uprava Omonije odlučila za Berga. Sve su napravili dobro, Berg je napravio sjajan posao, uzeo je naslov, bio je s momčadi autor dobrih europskih rezultata - priča nam Klafurić.

    Nije to jedina povezanost Klafurića i Berga. Obojica su bili treneri varšavske Legije, a isporučili su istovjetne rezultate, uzeli su poljsko prvenstvo i nacionalni kup. S obzirom na to da je Klafurić trener koji je na početku sezone pobijedio Modre, pitali smo ga je li ga možda nazvao Berg i pitao za tajnu kako pobijediti Dinamo?

    - Nije nazvao, ha, ha, ha... Ma, razlika je u kvaliteti na strani Dinama, a također Krznarova momčad dolazi s dva pogotka prednosti. Ali, Omonia je organizirana, daleko najbolja ciparska nogometna momčad, igrači su im plaćeni između 200 i 400 tisuća eura godišnje, ako ne i više. Ali, Omonia ne izgleda kao tipična ciparska momčad jer ima ogroman postotak stranaca, a trener im je skandinavskog mentaliteta koji je kao igrač prošao Premiership i za trenera imao Sir Alexa Fergusona. Sve njegove momčadi koje je trenirao su mu bile disciplinirane i organizirane. Ciljano dovodi igrače, dokaz tome je dolazak Atiemwena baš iz Dinama, krilnog igrača koji ulazi u sredini i radi prostor za Lecjaksa. Ne otkrivam ništa novoga, opasni su na toj lijevoj strani, a Lecjaks igra puno bolje nego što je igrao u Dinamu, kad se nije snašao u redovima maksimirske momčadi. Lecjaks ima sjajan centaršut i dobar dribling na širokom prostoru kad dolazi iz drugog plana. Da, bivši igrač Dinama je velika opasnost...

    Veli Klafurić da u Dinamu sve to dobro znaju, te da su se jako dobro pripremili za onu prvu maksimirsku utakmicu.

    - Moram vam kazati da je jako teško igrati protiv Omonije koja igra u sustavu 4-4-2, spuštaju se u međulinijske prostore i nadiru s krilnim igračima. Tu bih posebno istaknuo Fotisa Papoulisa, koji je vrlo opasan u tom međulinijskom prostoru. Također, slovački reprezentativac Duriš zna zabiti pogodak. Dinamo ima dobar rezultat iz prve utakmice i Omonia mora igrati malo drukčije nego u Maksimiru. Mora biti otvorenija, a to će biti velika Dinamova šansa jer će se Krznarovoj momčadi otvarati dosta prostora. Modri bi se po svemu trebali plasirati u treće pretkolo Lige prvaka, ali, naravno, moraju biti oprezni jer Omonia je momčad koja može iznenaditi - zaključio je Klafurić.
  • marcio amoroso
    31.9k
    Meni je Dinamo iskreno postao takav da se više uopće ne bojim.
    Prije par godina bi se još prije ovakvog uzvrata tresao kao Banjaluka. Sad sam opušten. Mislim da ti naši igrači koji su igrali tamo malo precjenjuju njihovu ligu, a i Omoniu. Meni uopće nisu izgledali da su razina Osijeka.
    Očekujem pobjedu tamo :strong:
  • xavier
    11.1k
    Mislim da ti naši igrači koji su igrali tamo malo precjenjuju njihovu ligu, a i Omoniu. Meni uopće nisu izgledali da su razina Osijeka.marcio amoroso

    Upravo to. Ja sam rekao prošli tjedan da naši jesu malo neuigrani i glavnim igračima nedostaje svježine, a sve zbog EP-a, ali nisam niti u jednom trenutku stekao dojam da Ciprani mogu biti ravnopravni Dinamu. Naravno da se uvijek može dogoditi neko iznenađenje i ne idu uvijek stvari po planu, ali generalno smo bolji od njih i kako kažeš, nimalo se ne bojim.
  • Nolifer
    6.4k
    Danas moramo bit oprezni, ne napravit neki glupi prekršaj ili nedaj Bože da neki naš branič igra rukom, pa da im bude penal, takvog scenarija se bojim. Vremenski uvjeti su sigurno teški pa očekujem ne baš lepršavu igru, bitno da oni ne podcijene Omoniu i sve bu u redu. Nadam se da će napadači proradit danas kako treba i da krila odrade dobar posao...
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.