• Stihl
    3.1k

Nemrem vjerovat. A novi travnjak.
    Onaj stari kaj je bio, je bio vrh, nije bilo ovakvih problema, bar se ja ne sjecam da je bilo...
  • markoli
    2.4k
    Dinamo - Hajduk početkom 2012. je bila slična situacija. Navodno je tada grijanje terena za PAOK spržilo travu. Takvo je objašnjenje bilo.
  • Pop corn
    8.9k
    Zaraza zvana Sakoman hahahahah
  • NORTE
    27.6k
    Evo u kakvom je stanju travnjak uoči utakmice: — Pop corn

Takav je travnjak već barem 2 tjedna.
  • über alles
    3.2k
    Travnjak ima covid
  • marcio amoroso
    54.3k
    Travnjak ima covid — über alles

Nije cijepljen :grin:
  • SAS1987
    20.9k
    Nije cijepljen — marcio amoroso

Ima nuspojave nakon cijepljenja :grin:
  • Nolifer
    15.8k

Prošvercal se prek grane, jer nije imal putovnicu, pa je došel zaražen
  • Infinity
    21.6k
    Ovo se zna dogadjati od nedovoljnog navodnjavanja, ali bi onda cijeli travnjak bio ovakav. Vjerojatno je neka bolest trave. S obzirom da je doba godine kad trava jako brzo raste u super uslovima, ovo bi profesionalci mogli jako brzo sanirati.

Na kraju krajeva, ovo je uglavnom estetika. Teren je ravan i vjerujem da je prilicno dobar za igru.
  • NB86
    17.7k
    Meni ovo dramaticno izgleda, valjda ce sanirat
  • db-izbjeglica
    22.3k
    Dinamo - Hajduk početkom 2012. je bila slična situacija. Navodno je tada grijanje terena za PAOK spržilo travu. Takvo je objašnjenje bilo. — markoli

šta nije bilo da su ga skurili tipa umjetnim gnojivom ili tako nešto, jer su ga bacali u suludim količinama da odlede teren. koliko se sjećam, PAOK je bio prije one rekonstrukcije kad je ugrađeno grijanje terena.
  • SAS1987
    20.9k
    šta nije bilo da su ga skurili tipa umjetnim gnojivom ili tako nešto, jer su ga bacali u suludim količinama da odlede teren — db-izbjeglica

U pravu si :cool:
  • Miro93
    2.9k
    Ja se baš sjećam jednog derbija. Mislim da se radi o 2011. dok je grupa još bila u bojkotu. Tad je isto bio užas travnjak. Užas je mala riječ.

Edit: tek sad vidim da se to spominje, ok hahah

• vjeko1701
    30.1k
    Al zato jeba*ki derbi :D
  • SAS1987
    20.9k
    Citam komentare na Facebook od GNK i ljudi ih jako pljuvaju zbog cijene ulaznica. Ja mislim da utakmica dinama treba imati neku cijenu jer nije normalno da dinamo sam sebi postavlja vrijednost "od par €". Ali sa obzrom da nema godisnjih i da je covid kriza ulaznice bi mogle biti malo jeftinije. Nekih 50kn za sjever pa recimo 80kn -100kn zapad dole.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.