• Dragon1Warrior123
    4.4k
    Btw. ne znam jel sam samo ja primjetio. Ali meni se čini da Hara ima kondicijsku spremu razine Sammira
  • xyz
    840
    Precijenio si Haru... Ispuhan je nakon jednog-dva šprinta, Samke je bar mogao 20 min odigrati.
  • serbus
    5.1k
    Hara u licu baš kao japanska buba iz crtića.

Kad bi bilo izvedivo da li bi doveli Livaju u dinamo ? Nema ugovor a dijete je tu ako poduplamo ponudu hajduka može li bili postati plavi ?
  • Neki tip
    21.3k
    na stranu hipoteza "možemo li" (kaj ne bi mogli, pa ne bi da je igrao u boljim i moćnijim klubovima od Dinama), pitanje je bi li nam se uopće uklopio.. dakle, treba li nam?

Moje je mišljenje da je odgovor - ne.

Ima Livaja nogometnu kvalitetu za Dinamo, ali po dosadašnjoj mu karijeri ne bih rekao da ima i glavu. Ne volim incidentne igrače. Naravno da ne moraju biti sve sami uzorni "bečki dječaci", dapače, ali Dinamo uspjehe postiže kao momčad i to nije slučajno. Livaja bi tu nekako "odskakao"..
  • xavier
    12.1k
    Kažu glasine ionako da su se Hajduk i Livaja ipak, suprotno očekivanjima, već dogovorili za iduću sezonu. A i on mi je jedan od onih hajdukovaca, kao Pletikosa, za koje mislim da jednostavno ne bi došli u Dinamo.
  • Neki tip
    21.3k
    A i on mi je jedan od onih hajdukovaca, kao Pletikosa, za koje mislim da jednostavno ne bi došli u Dinamo.xavier

Pa kaj nije njemu ovo prije koji tjedan, mjesec, bio prvi derbi ikad protiv Dinama?

Nije baš da je dušu i tilo dao Hajduku.
  • Eduardo
    24.8k
    A i on mi je jedan od onih hajdukovaca, kao Pletikosa, za koje mislim da jednostavno ne bi došli u Dinamo.xavier

Ja baš mislim suprotno. Za dobru lovu i iz nekog inata eto njega u dresu Dinama. Ali, da nam je potreban - nije. Da ga želim - ne želim.
  • marcio amoroso
    43.1k
    Ja ga ne želim niti slučajno. Jako puno igrača ima koji su Dinamu dostupni, a kvalitativno su iznad Livaje.
  • LovroZG
    1.3k
    Livaja ko napadač ima šest crvenih, od toga je tri dobio u europskim utakmicama. Kolko god da ove sezone još nije dobio crveni, ne bi baš eksperimentiro s njim. A i deklarirani je Hajdukovac tak da takav transfer ne bi donio puno toga dobroga ni nama ni njemu.
  • Nolifer
    11.8k
    Livaja nam ne treba, hvala lijepa, ionak je gužva u ''16ercu''... Možemo im jedino dat Kastratija, pa tam nek beži i lovi komarce
  • Kwedi
    3.9k
    @Carrasco Zvonarek, da ili ne? Da odmah kaparimo?
  • db-izbjeglica
    17.9k
    livaju čim pogledaš, odmah je jasno da se baš ne radi o pretjerano pametnoj jedinki, ozbiljnom klubu takvo što ne treba.

vidim da se pojavila nagađanja oko odlaska majera u eintracht.
    ne vjerujem da je eintracht spreman iskeširati 15 milja.
  • Infinity
    18.9k
    livaju čim pogledaš, odmah je jasno da se baš ne radi o pretjerano pametnoj jedinki, ozbiljnom klubu takvo što ne treba.db-izbjeglica

Dosta je on sazrio i zato bez problema pokazuje da je klasa u odnosu na ostatak ekipe Hajduka.

Na stranu svo njegovo nogometno znanje, na stranu i njegova glava, ja mislim da Livaja ne bi nikad dosao u Dinamo. To je takav tip osobe, veliki je hajdukovac i meni je smijesno o njemu pricati.
  • deda
    38.3k
    Znam da ću reći nepopularnu stvar jer i sam pomalo volim taj šušur prijelaznog roka, ali po meni kvantiteta je prevelika, mi moramo napraviti dobro čišćenje, a dovođenje nam nije ni potrebno. Eventualno 1-2 ciljana i top kvalitete igrača.
  • vjeko1701
    16.4k
    I rađe Drmić nego Livaja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.