• deda
    27.5k
    HŠK Posušje ušao u Premier ligu BIH. Iduće sezone dakle tri Hrvatska kluba u prvom razredu. :clap:
  • Neki tip
    19k
    Iduće sezone dakle tri Hrvatska kluba u prvom razredu. :clap:deda

    Dodao bih - ponovno. Jer dobar dio proteklog desetljeća u Premijer ligi (Premier je ipak jedna druga, mrvu jača.. ;)) igrala su 3 kluba koji, premda nemaju svi pridjev "hrvatski" u nazivu, svakako imaju hrvatski štih (u kadru, publici, elementima grba..). Uz standardni Zrinjski i Široki, tu su bili NK Vitez i GOŠK Gabela.
  • deda
    27.5k
    Bilo je i Orašje i Žepče neko vrijeme.
  • Majki2111
    2.6k
    Iskreno fascinira me koliko je to bitna informacija da završi na ovom forumu. Kaj mi imamo s tim realno? Informacija je jednako vrijedna koliko i informacija koliko je flamanskih klubova u belgijskoj ligi a koliko valonskih.
  • xavier
    11.1k


    I sad ovo nije trolanje?
  • Kwedi
    3.8k





    I onda hrvatska verzija

  • deda
    27.5k
    Majki, ne seri
  • Infinity
    15.2k
    Naziv teme nam daje za pravo da ovdje pisemo o svemu sto ima veze s nogometom.

    Cest je slucaj da Prvu ligu FBiH osvoji netko zbog koga se pola godine vuku repovi i kolaju price koje utakmice su namjestili. Jako cesto se bore dva kluba koja zavrse u 1-2-3 boda i to na kraju rijetko bude sve cisto. Znalo je boljih ekipa od Posusja izvisiti i zavrsiti drugo na tabeli, al ovo Posusje je definitivno najjaca ekipa lige i zasluzeno idu u najvisi rang. Zanimljivo je to da su se par sezona mucili da iz treceg ranga udju u drugi i onda cim su uspjeli odmah su otisli i korak dalje.

    Imao sam priliku gledati ih i pricati s ljudima iz kluba. Nemaju jednog covjeka koji bi ih gurao kroz PL, u ovoj ligi koju su osvojili ima klubova koji su bogatiji od njih i koji bi lakse iznijeli teret PL, al njima se pruzila sansa i iskoristit ce ju. Financije ce vec nekako naci, nisu prvi klub koji tako ulazi u PL.

    Prije nego sto itko i spomene. Glavonje nemaju nikakvu vezu s Posusjem, nisu nikad bili ni u kakvom kontaktu vezanom za klub.


    Inace, u Prvoj ligi RS igraju cak dva prvaka BiH. Jedan od njih je novajlija kao i Posusje. U pitanju je Leotar koji je kao i Posusje trebao da se bori za visi rang, ali su pali na proljece.
  • Krizy
    35.1k
    Financije ce vec nekako naci, nisu prvi klub koji tako ulazi u PL.Infinity

    Ima u Posušju dosta jakih firmi, riješit će se to. Idu korak po korak, stvarno financijski zdrav projekt. Inače ići ću sigurno na domaće utakmice, imam dole prijatelja, blizu mi je a i bit će to šou sigurno.
  • Krizy
    35.1k
    Iskreno fascinira me koliko je to bitna informacija da završi na ovom forumu. Kaj mi imamo s tim realno? Informacija je jednako vrijedna koliko i informacija koliko je flamanskih klubova u belgijskoj ligi a koliko valonskih.Majki2111


    Odlična tekma. Baš uživao. Sudar ideja. 3 odozada pobijedilo 4 odozada. Lazio-Inter se mora gledat.Majki2111

    Danas Bayern-Leipzig. Bayern po meni veliki favoritMajki2111

    Ugasio se Dnipro. Finalist Europske lige prije 4 godine.Majki2111

    Kiks Monchendladbacha sada kod Wolfsburga 2-1. Evo golova. Sad je Leipzig prvi, a a iduće kolo je BVB-Leipzig. Šou je ove godine Bundesliga. Najzanimljivija od svih top liga u ovom trenutku.Majki2111


    Sad pogledaj naziv teme i vidi o čemu si sve pisao a kada se spomene Hrvate iz BiH odmah pizdiš. Radi takvih i je sve u kurcu, nisi prošao rat kao ni ja ali pogledaj malo tko je sve zaslužan za to što živiš u Hrvatskoj. Pun mi je kurac omalovažavanja samo zato jer sam iz Hercegovine, odrasti već jednom.
  • Infinity
    15.2k
    Ima u Posušju dosta jakih firmi, riješit će se to. Idu korak po korak, stvarno financijski zdrav projekt. Inače ići ću sigurno na domaće utakmice, imam dole prijatelja, blizu mi je a i bit će to šou sigurno.Krizy

    Ma vjerujem da ce oni to rijesiti, jer nisu na silu gurali projekt. Na silu guraju oni koji imaju lovu i onda odjednom love nema. Ovi to pametno rjesavaju, ali prije mjesec-dva kada sam pricao s ljudima iz tog kluba rekli su da jos uvijek nisu pronasli rjesenje. Naravno da nisu pri tome mislili da ga nece i pronaci.

    Posusje je ekonomski jako, to Posusje ih je uostalom i uvelo u PL, pa ce ih i tamo pogurati. Imas u Posusju Vokel i Lager koji ih sami mogu isfinancirati, a kao da se nece tu prikaciti neka EPHZHB, Eronet i slicni. Uostalom, konacno ce se i od TV prava dobiti neke ozbiljnije pare. Taj klub barem ne muce minusi iz proslih vremena s obzirom da su ugasili stari klub, osnovali novi i krenuli ispocetka. Imaju odlican stadion koji su svo ovo vrijeme jos dodatno uredjivali kako bi bio spreman za PL i mislim da ce PL dobiti jedan stabilan klub.
  • Majki2111
    2.6k
    A neka se piše, kaj da ti velim. Al sori, ne znam kako je ostalima, al meni je Hercegovina područje koje jr udaljeno stotinama kilometara i prema tome strana zemlja. Gajim jednaku indiferentnost prema njoj kso i prema nekoj austrijskoj pokrajni. Isto tako neočekujem nikakvu empatiju Hercegovaca prema Zg. Pazi, deda je spomenuo Posušje. Ja za Posušje nisam ni znao da postoji do faksa kad nisam upoznao lika koji je od tamo. Pa nama je Grz puno bliži od Posušja geografski.

    Povezanost s ratom? Pojasni na kaj si mislio.
  • xavier
    11.1k


    Kako sam napisao, nekad si bar bio zabavan. Ovo nije ni zabavno ni smiješno.
  • Stihl
    3k
    Majki frende, nisam hercegovac da ne mislis da se osjecam prozvanim, niti me to zapravo briga, ali ti bi stvarno trebao malo naucit povijest i kulturu Hrvatske i hrvatskog naroda :wink:
  • The Undertaker
    3.9k
    Ne znam kolega koliko vam inače Graz bliži samo trenutno u Graz ne možete a u Posušje možete otići.
    Kakav je slučaj sa Splitom ili Dubrovnikom? To je isto dalje od Graza.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.