• xavier
    11.1k


    Što Dinamo tu ima "odbiti"? Pa iznad zakona baš i nisu.
  • deda
    27.2k
    Više sam mislio na uvjete izgradnje stadiona. Naravno MOŽEMO je navelo kao preduvjet promjenu statuta, ali iskreno nisam siguran koji su to načini kojima ih mogu natjerati.
  • xavier
    11.1k
    ali iskreno nisam siguran koji su to načini kojima ih mogu natjerati.deda

    Sasvim jednostavno. Pod Gradski ured za udruge spada i Dinamo kao udruga. Upravo zbog podrške od tamo Dinamo je bezbrižno djelovao kako je djelovao. To se lako promjeni ako ima volje.

    No kažem ponovo, ne vjerujem da će to baš biti prioritet.
  • Papastrumf
    9.3k
    Ja vjerujem da će to biti jedna od prvih stvari koju će napraviti. Ako ne bude, znamo kome ćemo se obratiti :wink:
  • xavier
    11.1k
    Ako ne bude, znamo kome ćemo se obratiti :wink:Papastrumf

    I to što kažeš :cool:
  • Pop corn
    4.7k
    Niti jedan političar, osim Sladoljeva, to ne "traži" nego neki na to pitanje odgovaraju da su za taj sustav. No ono što želim reći je da je to jako nisko na listi prioriteta svima njima.xavier

    Marko je u Skupstinu usao i moze biti od fine pomoći

    Nogomet, Dinamo i stadion su se ovaj put uspjeli ugurati u zagrebačku predizbornu kampanju, ali prvenstveno zbog dinamovih europskih uspjeha u tom periodu te zbog očajnog stanja u kojem se stadion nalazi, ali to ne znači da netko stvarno misli trožiti previše energije na ta pitanja.xavier

    Zasluga je ipak na nama koji smo pametno nametnuli tu temu
  • Pop corn
    4.7k
    ali iskreno nisam siguran koji su to načini kojima ih mogu natjerati.deda

    Gledaj i uči u idućih 50-ak dana :-D
  • xavier
    11.1k
    Zasluga je ipak na nama koji smo pametno nametnuli tu temuPop corn

    Svaka čast svakom na trudu, ali ostajem pri svom stavu da je nas koje zanima ustroj Dinama zapravo jako malo i da prosječan navijač je "protiv Mamića", ali nije mu to toliko bitno i prvenstveno želi rezultat.

    Ovo je kampanju ušlo kroz pitanje stadiona što je kasnije prošireno na pitanje ustroja.
  • deda
    27.2k
    Bit će mi iznimno drago
  • NORTE
    8.9k
    Škoro je odmah sinoć potpuno krivo krenuo po meni, oštar govor i znak da će mlatiti samo po ideologiji 2 tjedna.Mali Zeus
    Jedino što mu preostaje je 2 tjedna lubeničarenja čime će samo proizvesti kontraefekt za sebe i svoje. Prividna 'šansa' da je u igri za fotelju traje još 13 dana, a onda 4 godine oporbe, jer vlast je već izabrana.
  • Pop corn
    4.7k
    Ovo je kampanju ušlo kroz pitanje stadiona što je kasnije prošireno na pitanje ustroja.xavier

    To se nije nametnulo samo od sebe.
  • masacusec
    3k
    Škorina jedina šansa (ukoliko postoji) jest isključivi destruktivizam odnosno argumentum ad hominem prema tomaševiću. Vjerojatno će svoju kampanju u naredna dva tjedna temeljiti na patetičnom zazivanju nacionalizma i domoljublja koje tobože tomaševiću nedostaje. Tomaševiću preostaje jedino afirmativna kampanja uopće ne spominjući Škoru, i pretpostavljam da mu je to dovoljno za pobjedu.
  • Papastrumf
    9.3k
    Teško da mu u Zagrebu može proći priča o partizanima iz MOŽEMO!. Može jedan mali broj glasača uhvatiti na tome, ali problem po njega je da će vjerojatno napraviti kontraefekt pa će još više mobilizirati suparnike, a znamo da Zagreb više naginje na lijevo.
  • Mali Zeus
    9k
    Sladoljev je u skupštini, to je dobra stvar. :)
  • Mali Zeus
    9k
    U sljedeća 2 tjedna će se do kraja razotkriti da on nema apsolutno nikakav program osim agitiranja protiv Tomaševića i njegovog kakti otkrivanja.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.