• Mali Zeus
    9.1k
    Možemo nisu moja politička opcija, daleko od toga, ali nadam se da će, sad kad imaju veliku priliku, napraviti dobre stvari za Zagreb. Gotovo sigurno dobijaju drugi krug tj Tomašević, Škoro je odmah sinoć potpuno krivo krenuo po meni, oštar govor i znak da će mlatiti samo po ideologiji 2 tjedna.

    Što se tiče Tomaševića i Možemo nadam se da će se baviti manje ideologijom, a više konkretnim stvarima. Što se tiče Tomaševića siguran sam da mu je ideologija sporedna u cijeloj priči, ali me brine ekipa oko njega.

    U svakom slučaju nije to samo sjesti na poziciju gradonačelnika, čeka ga ogroman posao, prvo u poglavarstvu, pa preko Holdinga do Pripuza i ekipe. To je hobotnica samo takva i 2 godine će se baviti samo rješavanjem sranja koje je Bandić ostavio iza sebe.

    Drago mi je zbog Mosta što je ušao u skupštinu prvi put, a osim Zagreba ušli su i u Osijeku, Splitu i Rijeci (a vrsni analitičar Despot veli da su nestali sa scene..)
  • NORTE
    8.9k
    Tomurad nije ušao u gradsku skupštinu, Matić je.
  • Papastrumf
    9.3k
    Tomurad ostao kratak za jedno mjesto, bas steta :sad:

    Slazem se s @Mali Zeus u cijelom postu. Drago mi je da su mostovci upali u Skupstinu, a mozemovci imaju priliku pokazati sto znaju ili ne znaju. Jedno je pricati iz oporbe, da ih vidimo sad na vlasti.
  • Mali Zeus
    9.1k
    U svakom slučaju bit će nestvaran osjećaj nakon 30.5. da gradonačelnik nije Bandić. Zapravo i ne pamtim doba kad on nije bio gradonačelnik, tko je ono bio prije njega tj. koga je naslijedio.
    Edit: Marina Matulović Dropulić.
  • Navijač Dinama
    7.3k
    U uži krug dakle ušli jedan i drugi koji traže demokratske izbore u klubu, i koji hoće da se krene radit nešto po pitanju toga i stadiona.

    Vjerovatno će uskoro vođa glavine fb.stranice M. Zadro, tipkarati po naredbi četnika kako je ovo pokusaj rušenja kluba svih hrvata i jedinog sto je valjalo u državi.
  • xavier
    11.1k
    U uži krug dakle ušli jedan i drugi koji traže demokratske izbore u klubu, i koji hoće da se krene radit nešto po pitanju toga i stadiona.Navijač Dinama

    Niti jedan političar, osim Sladoljeva, to ne "traži" nego neki na to pitanje odgovaraju da su za taj sustav. No ono što želim reći je da je to jako nisko na listi prioriteta svima njima.

    Nogomet, Dinamo i stadion su se ovaj put uspjeli ugurati u zagrebačku predizbornu kampanju, ali prvenstveno zbog dinamovih europskih uspjeha u tom periodu te zbog očajnog stanja u kojem se stadion nalazi, ali to ne znači da netko stvarno misli trožiti previše energije na ta pitanja.
  • luftwaffe
    644
    Rada Borić uno di noi! SFSN
  • masacusec
    3k
    Nogomet, Dinamo i stadion su se ovaj put uspjeli ugurati u zagrebačku predizbornu kampanju, ali prvenstveno zbog dinamovih europskih uspjeha u tom periodu te zbog očajnog stanja u kojem se stadion nalazi, ali to ne znači da netko stvarno misli trožiti previše energije na ta pitanja.xavier

    Prvenstveno iz razloga što su sada opet svi postali dinamovci (jer Dinamu eto ide dobro), pa na račun spomenute tematike, skupljaju poene. Svi oni lobiraju za demokratske promjene u Dinamu. Moš misliti!

    Doduše, Grad Zagreb trenutno ima većih problema od stadiona i Dinama; no svima su im sad usta Dinama jer Dinamo ponovno dobro igra nogomet...S vremenom, ta će dinamofilija iščezavati kod političara...
  • xavier
    11.1k


    Pa nisam li upravo to i napisao?
  • masacusec
    3k
    Pa nadovezujem se, ne kontriram.
  • Dudu
    2.6k


    Svi naviknuti na zonaške kontranapade :rofl:
  • SAS1987
    13.2k
    No ono što želim reći je da je to jako nisko na listi prioriteta svima njima.xavier

    Navijači Dinama trebaju biti dovoljno glasni da postane jedna od prioriteta. Ne želim sada ulaziti u analizu ako je bilo samo prazno obečanje ali Tomašević je jasno kazao da mu je rješavanje situacije u Dinamu jedna od prioriteta na lokalnom nivou.

    Doduše, Grad Zagreb trenutno ima većih problema od stadiona i Dinama;masacusec
    Ima ali nije da se bira između "gradnje novog mosta ili demokratizacije Dinama". Stvari se rade paralelno. Demokratizacija Dinama je najveći "quick win" koji novi gradonačelnik može napraviti - jasno daš do znanja da se je funkcioniranje grada promijenilo a košta ništa. Jedan poziv u ured za udruge može jako puno toga promijeniti.
  • deda
    27.3k
    Ne mora grad ništa posebno ni raditi. Samo definirati uvjete, način rada i to je to. Ako Dinamo odbije uvjete onda stadion nećemo vidjeti za mog života.
  • Papastrumf
    9.3k
    Nema dinamo što odbiti ili ne odbiti. Ako ovi zaista žele (a kunu se da žele :smile: ), postoje načini kako natjerati klub na izmjenu statuta.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.