• NORTE
    8.4k
    Već 6.7. je prva tekma kvalifikacija za Ligu prvaka. Potencijalni protivnik je Budućnost Podgorica.
  • Majki2111
    2.5k
    Par pitanja koje mi se prolaze kroz glavu? Ovo pišem pod pretpostavkom da smo favoriti za osvojit kup. Ako ga osvojimo što je realna mogućnost, Imali bismo najuspješniju sezonu nazuad ohoho godina. Realno, jel može bolje od ovoga? Jesmo li dostigli plafon? Stiže li degradacija uspjeha? Ako gledamo budžet i vrijednost momčadi, mi smo "overachiveri" ove sezone. Ne znam koliko je to održivo... Trebamo li se pripremiti za lagano spuštanje na zemlju idućih sezona???
  • xavier
    11k


    Želiš reći da je dečkima trebalo reći da je bilo bolje da su ispali u grupi jer onda bi se nadali da će iduća sezona biti bolja od aktualne? A odgovor na tvoje dvojbe, naravno da nikad ne znaš kakva će iduća sezona biti, ali kad iza sebe imaš rezultatski jednu od najuspješnijih sezona u povijesti, onda je sasvim lako moguće da će iduća biti manje uspješna :blush:
  • Dudu
    2.6k
    Dinamo je 50 godina bio underachiver u europskim takmičenjima, sljedeći korak mora biti prolaz skupine Liga Prvaka.
  • Majki2111
    2.5k
    Ne ne. Neka smo mi doživjeli ovu sezonu. :smile:
    To se slažem apsolutno. :smile:
  • SAS1987
    13k
    Ne znam koliko je to održivo... Trebamo li se pripremiti za lagano spuštanje na zemlju idućih sezona???Majki2111

    Ovisi od puno faktora, npr, kakvo je stvarno financijsko stanje kluba? Tko će voditi klub, pogotovo ako dođe nova uprava jer tranzicija sigurno neće biti jednostavna.

    Svakako Dinamo ima takav potencijal i poziciju da treba biti Bayern hrvatskog nogometa. Osvojiti 7 naslova u 10 godina, igrati LP svake dvije, tri godine a u EL skoro pa svake godine prezimiti. To je po meni realno sa s obzirom na konkurenciju u HNL i sistemom UEFA takmičenja.
  • LovroZG
    1.3k
    Ovak odokativno ne bi reko da smo overachieveri. Nismo jedini klub van najboljih 6-7 liga koji je došo do 1/4 EL, a nije nam ni budžet baš mizeran da se proglasimo klubom koji po ničemu nije trebao doć tu di je. To naravno ne znači da i sljedećih sezona moramo očekivat 1/4 EL ili KL jer previše stvari utječe na to, al europsko proljeće u sljedećih bubam 3/5 sezona i par ulazaka u LP u tom periodu ne bi baš nazvo degradacijom uspjeha i "spuštanjem na zemlju". Ne treba sad prenaglit pa shvatit ovo četvrtfinale ko nešto što se mora ponavljat iz sezone u sezonu jer bi sve ostalo bilo neuspjeh. Bitno je zadržat ovaj kontinuitet igranja LP i/ili igranja igranja "na proljeće".

    Što se tiče same održivosti ovog stanja, mislim da je @SAS1987 to lijepo objasnio.
  • Eduardo
    16.8k
    Jutros na GOLD-u u GOLD Morningu lik pušta "Za Dinamo dao bih sve" :clap: i zahvaljuje Rijeci na tri autogola :grin:
  • Kwedi
    3.8k
    11. 5.2021.
    Attachment
    SN_20566_11052021 (23M)
  • Kwedi
    3.8k
    Bilo je veselo jučer u Maksimiru. Recimo, pred nama je zastao Lovro Majer sa sokom koji je pijuckao na slamku, u drugoj ruci je nosio tanjur s tri kremšnite. Kad smo ga zezali je li svaka za svaki autogol Riječana, samo se smijao, ali je dodao da neće on pojesti sve tri.

    Olivari definitivno zaslužuje Pulitzera.
  • Dragon1Warrior123
    2.8k
    Da nisi reko Olivari ne bi vjerovo da je netko ovo napiso, ovako se mogu samo nakloniti (od smijeha naravno). :rofl:
  • Beli
    149
    Top je kako Olivari ne zna ni napisati imena igraca Dinama tocno... Tko je Roko Jankovic :rofl: I, umjesto Edin Julardžija, on napise Dino Julardžija (a on je trener) :lol:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.