• Neki tip
    18.4k
    tak kak sam to pročitao negdje pa nekritički i ne razmišljajuć' preuzeo info :zip: :lol:

    1kdllkzsutmt5zc9.jpg

    "Iz doba dok je bio" ne znači doduše da ga zna baš iz repke, ali se malo poigrah pokvarenog telefona izgleda.
  • Infinity
    14.9k
    Kastrati debitirao za U19 Kosovo 2017. godine, a Tramezzani bio u Albaniji od 2012. do 2016. Kastrati je 2016. imao 17 godina, jeste igrao u Albaniji, ali za omladinske selekcije treceligasa. Ne iskljucujem mogucnost da su se upoznali nekad negdje, al ovo mi vise zvuci kao lupanje napamet.
  • Ludovic IX
    5k
    Tovarima je veća sramota da smo ih dobili sa pola gasa nego da smo ih dobili 5:0 sa 110%..

    Svi znamo da smo kvalitetniji ali da je ovolika razlika, to nismo.
  • Dudu
    2.6k
    "Dinamo je pobijedio Hajduk onako kako pobjeđuje niželigaša u kupu" - Vice Karin :fire:

    "Za Hajduk je najporaznije to da je Dinamo odigrao, za svoje standarde, ispodprosječnu utakmicu. U završnoj trećini terena je često radio neprisiljene greške, ostavljao je jako puno prostora Hajduku u kontranapadu, a voljni moment i energija pali su na nulu onog trenutka kada su dali drugi gol.

    I to je možda sve što moramo znati o ovoj utakmici. Dinamo je sat vremena protiv Hajduka odradio onako kako odrađuje zadnjih sat vremena protiv Karlovca, Kurilovca ili drugog niželigaša u kupu. Usred najvećeg hrvatskog derbija Dinamo se odlučio odmoriti i opustiti kako bi bio što spremniji za kup utakmicu s Goricom za tri dana."
  • Jaro
    5.1k
    Yep... mene bi vise bolilo da me protivnik pobjedi bez truda, usput odmarajuci igrace...
  • deda
    26.3k
    Malo sam čitao njihove komentare na Snetu. Nisam ih vidio nikad tako slomljene. Upravo zato jer su svjesni da je Dinamo odigrao sa ispod 50% kapaciteta.
  • Ludovic IX
    5k
    ako je moguće, sad u 4 slejdeće prvenstvene tekme to odmah riješiti i zadnja dva kola odmarati igrače tj one koji će ići ne Euro jedan i drugi
  • puxigadjurdja
    1.4k
    Jučer me se baš zbog ovog pogrepno shvatilo kad sam napisao da sam razočaran. Vidim da je jedan dio forumaša bio nesretan našim drugim poluvremenom, ali ja daž baš nekako bio tužan zbog derbija koji to više nije. Ni po čemu. Žalostila me situacija kako ih je dinamo, baš kako je Vice na Indexu napisao, shvatio kao neki Kurilovec i lagano završio.
    Da se razumijemo draga mi je svaka pobjeda, pogotovo protiv njih ali to više nije to.
    I da, nema tu Mamića, HNSova ili ne znam koga. Sami su uništili Hajduk, a većini nas draž pobjeđivanja takvog Hajduka. Ko da mlatiš mrtvog magarca.
  • Neki tip
    18.4k
    e, s tim se već slažem..

    Hajduk nikad neće biti samo jedna tekma u nizu, ali je nažalost odavno postao "samo jedna pobjeda u nizu".

    Puno je već puta rečeno, nevezano za ovu tekmu - nisu više ni za ruganje, već sažalijevanje. A to bi barem u teoriji trebalo puno teže pasti njima, nego nama.
  • xavier
    11k
    Nego, puno je interesa izazvala ona priča oko dresa koji je dao Hajdukovom treneru Paolu Tramezzaniju, kako je on to doživio?

    - Kad sam se probudio vidio sam da je to izazvalo veliku pažnju, ali nije prvi put da mu dajem dres. Znam ga iz Albanije. Uvijek pričamo, pitao me na zagrijavanju mogu li mu dati dres, a ja svakome tko me pita dres, dajem. Nisam to napravio namjerno da tako izađe u javnosti, da ne bi netko pomislio, tako je ispalo, dao sam mu dres. I, to je to.

    Negdje je izašlo da je i njega trenirao u Albaniji?

    - Nije me trenirao, znam da je imao u Albaniji super rezultate u reprezentaciji, upoznali smo se prije prošlog derbija. Govorio je albanski, što me začudilo, oduševilo, stvarno rijetko tko nauči jezik. Uvijek mu dajem dres, ne vidim problem u tome.


    Evo napokon je razjašnjena i dilema oko toga znaju li se Kastrati i Tramezzani i ako znaju, otkud...upoznali su se prije zadnjeg derbija u Siječnju, a iz Albanije se ne znaju nego "Kastrati zna Tramezzanija" s obzirom da je ovaj bio izbornik. Znači otprilike kad što bilo tko od nas može reći da "zna Dalića" jer je javna i poznata ličnost.
  • Neki tip
    18.4k
    :rofl: :rofl:

    Genijalna priča!
1910111213Next
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.