• db-izbjeglica
    12.7k


    vrtić košta kao malo veća obiteljska kuća - međutim našim političarima je i to problem.
    bolnica se počela graditi, ali su isti ti političari zaustavili gradnju i nikad je nisu nastavili, gle čuda - isto se dogodilo i sa stadionom.
  • Papastrumf
    9.5k
    Ja ne vidim zasto bi grad trebao sufinancirati stadion? Dugorocna koncesija na zemljiste je i vise nego dovoljno od grada. Dinamo ima godisnje prihode od preko 50 mil €. Samo posrednicima prosle godine su isplatili 10 mil €. Umjesto 10, isplati 8 i eto ti godisnje rate.
    Imaju zemljiste za hipoteku i nikad povoljnije uvjete kreditiranja.
    Pa svatko iole sposoban ce bez problema naci partnera, kojem ce prodati ime stadiona za finu godisnju svotu, uz to nadodati milju ili milju i pol € i imas svoj stadion.
  • db-izbjeglica
    12.7k
    jel bi ti napravio kuću na zemljištu koje ti ja dam u koncesuju na 30 godina?
  • Papastrumf
    9.5k
    Ne bi na 30, ali bi na 50 ili 99.
  • db-izbjeglica
    12.7k


    uložio bi 200 000 eura za nešto što ćeš ti ili tvoja djeca morati vratiti gradu za 50 godina?
    znači, da je stadion napravljen 1971 sad bi ga klub morao pokloniti gradu i opet nastaju nove peripetije.

    ja bi prije onda pričekao par godina, skupio lovu, kupio zemljište i imao nešto što će zauvijek biti u mom vlasništvu i vlasništvu mojih potomaka.
  • Gelipter
    3.4k
    Ma treba u gradu sve ostati po starom, stadion baš lijepo napreduje. Svima je stalo. Samo još Tomurada postaviti kao savjetnika Antoliću. Škoro može naplaćivati parking oko stadiona, ak treba malo i raskrčiti park Maksimir. U parku uvesti i tramvaj na vodu, a Jelenu Pavičić Vukičević postaviti za direktoricu marketinga u Dinamu i svakako vratiti Peternela u klub, al crveni samo što dalje jer ak ih se izabere semafori će uvijek biti crveni. :joke:
  • deda
    27.7k
    Stvar je obrtaja. Koncesija na 50 godina se isplati ako ti je zarada od nekretnine dobra. Osim toga što misliš da bi grad opet sa stadionom starim 50 godina. Sigurno ga nw bi rušio.
  • xavier
    11.1k


    Nije da uopće pokušavam reći da je ispravno jedno ili drugo, ali realno će stadion nakon 60 ili više godina sigurno opet biti zrel za rušenje ili kompletnu rekonstrukciju.
  • Papastrumf
    9.5k
    Da mi netko da zemljiste na top lokaciji, tipa negdje na moru i koncesiju na 50 godina, naravno da bih gradio.
    Ti ne bi?
    Samo problem je sto ove stetocine u upravi ce radije dati 2 mil€ godisnje vise posrednicima i izvuc neku lovu za sebe nego za ratu kredita.
  • deda
    27.7k
    Opet raspravljamo o detaljima stadiona na temi izbora. Da se vratimo na temu izbora. Može mi netko objasnit štobtočno Tomašević misli napravit sa semaforima? Nisam skužio
  • Crusades1986
    9.6k
    U onoj kucici od semafora je sad lik za kojeg svi pretpostavljaju da je muskarac, a to ne moze tako jer se drugih 82 spolova onda osjecaju zapostavljeno.

    Pa ce stavit nekog rodno neutralnog valjda.
    :razz:
  • db-izbjeglica
    12.7k


    bit će i prije za manje rekonstrukcije + redovito održavanje.
    zato i kažem... po dinamo to uopće nije dobar prijedlog...ako se ide u gradnju stadiona gdje sve pada na klub, onda je bolje potrošiti 10-15 milja eura više, kupiti zemljište, napraviti stadion i isključiti grad iz te priče u potpunosti.
  • Papastrumf
    9.5k
    Pa tko im brani? Osim njihova osobna pohlepa?
  • immerwieder
    1.2k
    meni se kći odselila u ddr, tam su i dalje semafori kao i onda
    duuvkn245v6t8qdj.jpg
  • db-izbjeglica
    12.7k


    nisam niti rekao da im netko brani.
    samo kažem da konkretni prijedlog po dinamo nema smisla i da je najobičnije pranje ruku od strane kandidata na izborima.

    poštenije je reći prodat ćemo dinamu zemljište!
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.