• Mr Blue
    3.4k
    U petak smo u Omišu. Samo dinamovski.

    30vj3fa7z9phmrua.jpg

    Utakmicu nam je za klupski web najavio bivši igrač Dinama - Matej Horvat, koji sad brani boje Olmissuma, a koji je tri kola prije kraja regularnog dijela osigurao prvo mjesto na tablici.

    “Za sada sam zadovoljan sezonom. Jer, ispunili smo sve ciljeve koji su stavljeni ispred nas na početku sezone. Ostaje žal za Ligom prvaka i neplasmanom na Final 8, još i više jer se završni turnir igra u Zagrebu. No, najvažniji cilj sezone – osvajanje prvenstva – još je ispred nas."

    Horvat-Olmissum.png

    A ovaj sažetak utakmice protiv Vrgorca je baš must-see. Prga očistio paučinu za početak, Čeki zabio hat-trick, Toni Vučković prvijenac za Dinamo, Dado izvrsno pogodio preko cijelog terena i Herceg fenomenalan na golu.

  • hmoody
    128
    Kad smo već kod Banane čovjek igra vrhunsku sezonu. Skoro u svakom kolu ima neki potez za pamćenje. Evo i sad u zadnjem zabio rabonom.
  • Mr Blue
    3.4k
    Banana je uvijek bio čudo od igrača, meni osobno. Visok, snažan, a 'zna s loptom'. Uvjeren sam da bi se snašao i u boljim ligama od Hrvatske.
    Olmissum ima uvjerljivo najjaču ekipu u ligi. Po imenima, ali i fizički najjaču ekipu. Recimo, ja sam uvjeren da mi Novo vrijeme možemo pobijediti (bez obzira na dva poraza ove sezone), ali da nam glava radi problem jer od 'onih' penala imamo blokadu. I ove godine smo, izgleda, tempirali formu da na proljeće budemo najjači... kao vječni optimist, ne mogu se ne nadati nekom pozitivnom rezultatu iz Omiša.


    Mislim da sam u pravu ako rečem kako sam zaboravio podijeliti ovdje financijski izvještaj, odnosno njegovu analizu za 2020. godinu. U ovome tekstu gdje smo malo 'plastičnije' objasnili sve brojke financijskog izvještaja, nalazi se i link na čitav financijski izvještaj kluba i brutto bilancu.

    Prije svega, treba spomenuti osnovne brojke, prihode i rashode, te trend kojeg smo nastavili iz 2019., sa smanjenim apsolutnim brojevima. Tako su i prihodi i rashodi u odnosu na godinu ranije pali, ali je ukupna bilanca 97 000 kuna u plusu.

    istockphoto-533272455-612x612-1.jpg
  • Mr Blue
    3.4k
    Nikola Badrov postao je prvi igrač u klupskoj povijesti koji je nagradu Poliklinika Milojević Igrač Utakmice osvojio četiri puta za redom! Prve četiri utakmice ove polusezone stvarno je bio na zavidnoj razini.



    Kompilacije najboljih poteza svih ovosezonskih dobitnika ove nagrade nalaze se na za to posebnom popisu na našem YouTubeu:

    Čim prije bude moguće objavit ćemo i kompilaciju Hercegovih obrana u remiiju na gostovanju protiv Osijeka, gdje je Pajdo bio ključni faktor da se kući vratimo neporaženi, a i po svemu sudeći kompilaciju Čekijevih najboljih poteza na utakmici protiv Vrgorca.
  • hmoody
    128
    Vidim nitko nije komentirao utakmicu. Što možda i nije čudno s obzirom na rezultat i igru.

    Olmissum bez dva ponajbolja igrača (Horvat i Perišić), a mi u nijednom trenutku nismo bili ravnopravni.
    Nije bilo realno očekivat da ćemo mi tamo pobijedit, ali nekako me uvijek dotuku te takmice gdje uopće nismo konkurentni. A ponavljaju se iz sezone u sezonu, samo se protivnici mijenjaju. Nacional, Split, Novo Vrijeme i sada Olmissum. Mi nikako da napravimo taj korak više, a drugi kad ga naprave kao da odu par svjetlosnih godina ispred nas.
  • nkdz
    829

    Gledao sam tekmu, jednostavno su trenutno jaci od nas i imaju širi roster.
    Ali i mi smo imali dvije šanse koje je Badrov trebao mozda bolje iskoristiti, makar ni tad vjerojatno nebi dobili, oni su vecinom kontrolirali utakmicu
  • Zambatine škude
    2.3k
    Završilo 1:3

    0-1 Kiko Dragaš na asistenciju Luke Bjelića
    0-2 Jure Jakovljević na asistenciju Filipa Domitera
    0-3 Kiko Dragaš na asistenciju Luke Lovreka
  • deda
    28.7k
    Dečki stvarno ne mogu odigrati tekmu da nije za infarkt. Na kraju 6-5 protiv Uspinjače danas. Osigurali 3. mjesto, a Uspinjaču gurnuli u razigravanje za ostanak u ligi.
  • Gelipter
    3.5k
    Luda utakmica. Bolja momčad je na kraju ipak pobijedila, ali moglo je otići na obje strane. Infarktna tekma... jer zašto ne! :cool:
  • hmoody
    128
    Prvih 15 minuta dosta mlako, bez želje i nekog posebnog zalaganja.
    Zadnjih 5 minuta prvog i prvih 5 minuta drugog poluvremena odlično. Konstantni pritisak, volja, htijenje.
    Nakon toga Gimka počela igrat sa golmanom igračem što je ubilo tekmu. Da smo bili precizniji u udarcima sa svoje polovice mogli smo puno ranije sve to riješiti.

    Grbeša klasika. Daj mu na udarac i on će obavit svoje. Nisam siguran koliko će to prolaziti protiv jakih ekipa, ali za ovakve tekme njega je jako dobro imati u ekipi.

    Ista stvar i za Totha s druge strane iako je Grbeša ipak klasa iznad.

    I da, Badrov vrhunski gol. Dupli pas, lažnjak tijelom, udarac. Sve savršeno.
  • Zambatine škude
    2.3k
    Osigurali 3. mjesto, a Uspinjaču gurnuli u razigravanje za ostanak u ligi.deda

    Nismo deda, može nas preskočiti Crnica ako oni dobiju u zadnjem kolu, a mi ne.
  • deda
    28.7k
    Je u pravu si. Otišao sam pred rudo
  • Mr Blue
    3.4k
    Čujemo se sutra, bravo Plavi!
  • Mr Blue
    3.4k
    Potpisujem sve što si rekao.
    Uz opasku da je Grbeši ovo bila prva utakmica s nešto više minuta nakon teške ozljede.

    Od prvotimaca, sinoć nismo mogli računati na Čekola i golmana Hercega koji su skupili previše žutih. No i bez te dvojice uspjeli smo pobijediti neugodnu Uspinjaču koja je lovila posljednji vlak za playoff, odnosno da izbjegnu doigravanje za opstanak u ligi. Sad ih očekuje dosta teška skupina protiv MNK Broda, Futsal Pule i vidjet ćemo još hoće li igrati protiv MNK Šibenik 1983 ili FC Split (Šibenik ima prednost od 3:1 iz prve utakmice). Prva dva kluba u toj skupini izborit će prvu ligu.

    'Zanimljiv' je podatak da smo ove polusezone sve utakmice osim ove nedavne protiv Vrgorca započeli 'u minusu', s primljenim golom te potom stizali prednost. Unatoč tome, upisali smo 4 pobjede, 2 remija (oba na gostovanjima) te 2 poraza. Meni je to, prije svega, znak karaktera ove ekipe. Nema predaje!

    Ne računajući tekmu protiv Alumnusa sljedeći vikend (petak, 20h), tijekom cijele sezone samo su nas dva kluba pobijedila - Olmissum i Novo Vrijeme.

bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.