• Omake
    18.3k
    moguće Ali su brojke baš poražavajuće. Borila se i Barca B za opstanak kada je Sergi igrao pa je imao jako dobre brojke.
  • Omake
    18.3k
    Stojković regen iz Njemačke, računam da ima BiH podrijetlo iako mu je drugo državljanstvo talijansko. Na TM piše da mu ugovor istječe za tjedan dana.

AgemYDH.png
  • Zagi
    17.9k
    Kao i Ivanović, Pašalić prije par sezona.
    Kladim se da je takvih igrača svake sezone bar 5 po toj regional ligi gdje igraju bundesligaške B momčadi.
    Sada kada imamo dinamo B, mozda ne treba više čekati RIjeku da ih etablira pa ih nam prodaje za 5+ m eura.
  • Omake
    18.3k
    Sad je neki Borac potpisao za Heracles iz Regionallige. Knežević je iz B ekipe Stuttgarta otišao u Kaiserslautern. Ima ih, ja sam jučer samo pregledao u19 Bundesligu i baš ima em Hrvata, em ostalih s ovih prostora. Uvijek se čovjek iznenadi s par novih imena. Mali Iličević iako mu je tek 15 godina igra na visokoj razini u toj ligi.
  • Fatos Beqiraj
    2.4k
    Sad kad imamo B momcad moglo bi se pokusat s kojim
  • Zagi
    17.9k
    baš ima em Hrvata, em ostalih s ovih prostora.Omake

Makar se nebih limitirao samo na regionalce, zašto?
    Ok jezik ali tko god je odgojen u tom njemačkom okruzenju, lako se kod aklimatizira.
  • Nogo
    11.5k

Znam da od ovoga ništa ali koliko se lik trudi i trči nebi mi bilo krivo da ga dovedemo.
  • Kujtim Shalla
    9.8k
    top je jučer bio frajer ,ja sam ga vidio da je stao samo kad je faul bio na njemu ,inače kao zvrk a dobar i na lopti
  • scooniepenn
    6.9k
    Bas sam pomislio kako je frajer dobar, a igra u bezveznom izraelskom klubu. Bilo bi zanimljivo da kolega @"Omake” izvuce graf.
  • Omake
    18.3k

Kolektivno ste na jako dobrom tragu. Četvrta najbolja box to box osmica izraelske lige. Dueli su baš ono što mi tražimo. Solidan i dribler. Samo su mu postotci dodavanja loši. Sad koliko je to do njihovog stila igre koji je vise direktan, manje posjeda i puno manje kontrole u zadnjoj trećini. Puno bolji ove godine nego lani. Mogao bi funkcionirati kao rotacijska 8 kod nas. Nisam baš siguran da li može i 6.

n9rmrwC.png
  • Dinaminjo
    2.2k

Jel mozes pokazat graf Sunjica ali samo u prosloj LP usporedno sa grafom Misica u njegovoj LP?

Stalno se vrti kao ideja, pa samo da vidimo jel na toj razini ima ikakve sporedbe
  • Omake
    18.3k
    na ovom streamlitu su samo podatci iz nacionalnih liga. Može se na sofi, ali je previše bazično za neke velike zaključke.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.