• Droljo
    26.6k

Ma ja se zajebavam. Maicon pa lijevi bek. Desni bi trebao biti. Simpatizeri intera i brazila znaju o čemu govorim.
  • Goncalo Santos
    3.6k
    everton i maicon se cine ozbiljni igraci, ali nisam toliko strucan da povucem neke usporedbe s nekim drugim igracima slicnih karakteristika.

Makoun gori dueli od mmaeea, ali dobar u igri nogom, vjerojatno nesto kao bernauer, sumnjam da nam takav igrac treba trenutno.

Hvala na grafovima
  • Fatos Beqiraj
    1.6k
    da i meni se cine jako dobri, Everton ima i odlicnu statistiku 15 golova i 2 asista
  • Makedonion
    159
    Jel itko pratio mladog Noel Đurkovića iz Kustosije? Cini mi se kao dobar potencijal. 19 godina, ove sezone 10 golova u 8 nastupa u Drugoj HNL. Prosle sezone zabio 4 u 18 nastupa za Vukovar u Prvoj HNL, sezonu prije zabio 3 u 4 nastupa. Robustan napadac, gledao sam par sazetaka, dobra kontrola lopte, visok, jak. Nesto poput Belje. Iznenadjen sam da se ne pise mnogo o njemu. Mislim da bi bio super pojacanje za Dinamo 2 iduce sezone. Moze li netko javiti upravi da skicne? Haha
  • bazooka93
    192
    mislim da je Lokomotivin igrac
  • bazooka93
    192
    onaj napadac thiago iz brazila je igrao u Bugarskoj ligi.
    Meni su jako zanimljivi Gruzijci, imaju jako brzih i zanimljivih igraca i nisu skupi.
    Samo treba prepoznati Kvaradonu prije drugih kao Napoli.
    A vjerujem da se lako aklimatiziraju.
    Cekam da Omake izbaci nekog wonderkida gruzijsko krilo koje trci 36km/h i ima kruznicu od grafa
  • Filip Međimurje
    1.2k
    Jel itko pratio ikad Kristijana Bistrovića? Znam da može pokrit šesticu, prije par godina se nešto vuklo da bi mogao doći u Dinamo, a već je duže vrijeme u Rusiji. Ulazi u najbolje igračke godine, a ne znam jel bi bio profilno i igrački fit za Dinamo.
  • Fan
    2.1k
    jedino od njega što se sjećam je da nam je izbio savršenu grupnu fazu bez primljenog gola.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.