• Kujtim Shalla
    11.9k
    top si igrača primjetio ,moram priznati buraz. Ja ga pratim već par sezona jer mi je frend bio dobar sa jednim od scouts Kopenhagena koji su ga pratili. Samo Ramadan je skup mislim. Ali statistika govori za sebe ,brutalna
  • Kujtim Shalla
    11.9k
    Nije igrač nego trener ,ubaciti ću i ovdje

Eugen Polanski , dobio otkaz u Borussia Munchegladbach ,moderan ,mlad trener slobodan od danas . Prošao sve stepenice njihove škole . Igrao i u Bundesligi. 3 poraza u 3 kola u jebeno jakoj Bundesligi definitivno ne znači da je loš trener. Samo što oni nemaju strpljenja kao mi i ne čekaju 2 godine da reagiraju.
  • Kareem
    21
    skup je relativan pojam kao što smo mi mogli Hoxhu uvaliti za 3.5mil E(valjda?) se i ovaj može uzeti za iste novce sigurno.
  • Kujtim Shalla
    11.9k
    valjda su iz Kopenhagena poslali ponudu od 2,5 3 mil a ovi je smatrali uvredljivom. Sad može se tražiti brdo novaca ,ima malo i do kvaliteta lige
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.