• CastAway1986
    6k
    Miljenik od kolege @Sibirski plavac Jasir Asani opet slobodan
  • Sibirski plavac
    9.6k

S obzirom da desno imamo Rodrigueza, Topića, Lisicu kao opcije, sumnjam da bi naši sada išli po još jedno desno krilo i to lika koji ima 31 godinu i već par mjeseci ne igra jer mu je liga tamo di je igrao stopirana već par mjeseci.

Ali naravno, ne bih se bunio da dođe kod nas hahahha Još od Eura 2024. mi je zanimljiva opcija za desno krilo, pogotovo radi odličnog udarca iz daljine.

Također mi je već sezonu dvije zanimljiva opcija za vezni red Besard Šabović ,od imena koje sam spominjao na ovoj temi. Dosta dobar je bio u Djurgardenu, ali zadnjih godinu i pol je u MLS-u i pao je dosta u formi u odnosu na igre koje je pružao u Djurgardenu....
  • Gradina
    237
    Ja bi za trećeg napadača išao po Carlosa Fernándeza

Prošle sezone je igrao drugu španjolsku ligu i imao G/A 18 (16 golova, 2 asistencije) u 35 utakmica u klubu koji je ispao iz lige na kraju sezone

Ima 30 godina i ugovor sa Sociedadom mu ističe za točno godinu dana, vrijednost po TM 1,2 milijuna eura
    Vrlo je pokretan, sklon presingu ( što Dabac i Boban cijene ) i vrlo dobar u skok igri

Nažalost u prošlosti je imao problema s ozljedama, što ga je jako unazadilo, transfer u Sociedad bio je vrijedan čak 10 milijuna eura

Po mojoj procjeni jako je polivalentan igrač (može biti prvi napadač, lažna devetka, čak i desno krilo) i dobro mu je kretanje bez lopte, također ima i iskustvo igranja u Ligi prvaka

Ako netko od kolega može neka izvuče njegov graf i demantira/potvrdi ono što sam rekao
  • Omake
    19k

Djeluje kao OK sidrun/targetman

• Glacies
    21
    Ne znam jeli se ranije spominjao ovdje, ali sta mislite o Duji Sliskovicu kao perspektivna sestica/osmica? Ono malo sto sam ga gledao, cini mi se ko dobra kombinacija fizikalija i tehnike.

2008 godiste, mislim da moze izrast u dobrog igraca.
  • SanctaSanctorum
    422
    Gledam igrom slučaja utakmicu slovenske lige između Maribora i Aluminija i sviđa mi se mali Nejc Viher iz Maribora. Nisam prije ni gledao ni čuo za dečka, ali na rezultatima vidim da će mu ovo bit treća seniorska sezona u Mariboru. Ima 18 godina i igra na poziciji defanzivnog veznog, reprezentativac svih mlađih kategorija Slovenije uključujući i u21. Na TM-u 450k vrijednost ugovor do ljeta 2028. Kažem, ne znam kakav je inače al ovu tekmu se istaknuo pa sam išao malo istražiti. Zanimljiv igrač, ak netko prati više volio bih čuti mišljenje o malom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.