• NORTE
  8k
  Tipografski ispravnije je da ovaj donji dio trbuha ide malo ispod linije, jer sva slova koja imaju te "okrugle" dijelove ti "okrugli" dijelovi uvijek idu malo izvan linija.Crle
  Ok, ali to bi bila riječ o zaista minimalnom overshootu, jedva oku vidljivom, kao što je i "preporučeno", a ne totalno pretjeranom kao kod sadašnjeg stanja.
 • Crle
  253
  Da, definitivno manja intervencija, puno manja nego sada. Čak je i moguće da bi možda trebale biti dvije verzije tog malog "d". Jedna sa manje izraženim sa situacije dok stoji samostalno i druga dok je recimo natpis "dinamo". Jer je moguće da se malo "d" ne bi vizualno ponašalo isto kada je samostalno i kada je okruženo drugim slovima.

  Mislim da je čak u ovom primjeru starog grba to najbolje riješeno.

  temp-Image-HYi-PE6.jpg

  Koliko vidim (s obzirom da je pixelizirana slika) postoji mala neprimjetna razlika koja daje dojam da je u ravnini a zapravo nije.

  dinamo-grb-linija.jpg
123Next
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.