• Josip Frank
    67
    Pozdrav, može li neko nabaviti karte za Rijeku za neku od domaćih tribina (naravno ne sjever), cijena po dogovoru
  • Alkmar1312
    107
    Ako netko prodaje 2 karte za istru sjever dolje nek se javi u pm, nisam stigao uzeti
  • Mihael2305
    356
    karte su i dalje dostupne
  • Papastrumf
    18.8k

Majstore, imaš još dva cijela sektora u prodaji.
  • NitkoBitan
    31.1k
    Imas karata za sjever dolje online, nije rasprodano. Vjerojatno si usao na krivi link, imas 2 linka za kupnju...
  • Alkmar1312
    107
    Hvala puno decki, nekaj sam krivo otvorio,moja greska
  • Hebimir Strašni
    145
    Prvo isprike za djelomični off-topic (neka moderatori premjesete ako treba).
    Dakle upravo sam saznao da idem u Madrid u 10mj. pa mi je palo na pamet da odem s klincima na tekmu Reala koji igra 05.10. sa Villarrealom (tek da klinci vide da se kod nas ipak bolje navija :smile: ). E sad ako ima netko na forumu da zna kako doći do karata za tekmu ili još bolje može nabaviti molim da mi se javi u inbox.
  • javolimtebejako
    2.9k
    nisam bio u madridu, al bacio sam sad oko jer i ja idem u Sevillu pa cekam neke karte za betis da izlete. preporucujem ti da potrazis na redditu, tamo ces nac masu takvih upita, da ti sad ne kopiram tocno neke odgovore od tamo.

uglavnom prati sluzbenu stranicu od Reala ili se zapisi negdje za newsletter da znas kad krece prodaja, koja koliko vidim krece 5-6 dana prije tekmi. vidim da imaju i opciju kupnje preko Entradas, to je njihov Eventim. ako ne uspijes tako, ja sam za Barcelonu kartu nabavio preko Ticketswap aplikacije i usao bez beda. jedino je sranje sto ne znam kolko tu mozes dobit 3+ karate sa mjestima jedno do drugog
  • Hebimir Strašni
    145
    Kolko sam ja sada na brzaka pohvatao da bi uopće došao do karata moraš izvadit neku člansku i onda čekaš do 7 dana prije tekme i ako ima (što je upitno) karata možeš kupit.
    "Mucho komplikato" :smile: i upitno hoće li ih biti. Ove posredničke stranice za kupiti su cijene paprene (eventualno Ticketswap to nisam nikad probao) . I dalje stoji upit ako neko ima neku "štelu" ili proceduru za kupovinu. E da i treba mi 4 karte što je dodatni problem. Ak' imate nekog Španjolca ja njemu 4 karte za Maks. sjever (može i gore :blush: ) a on meni 4 za Santiago. :grin: (još je i bolje prošo)
  • Alkmar1312
    107
    Ak netko ide danas na karatanu trebala bi mi usluga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.