• Jaro
  6k
  Drago mi je da od Zadra nista...
 • ivosivo
  168


  Što se tiče NK Slavonije, HNS i grad su financirali izgradnju pomoćnog terena sa umjetnom travom.
  Zadnje što znam da se pribavlja potrebna dokumentacija za izgradnju nove zgrade i dvije tribine(zapadna ispod koje bi bile prostorije kluba i svlacionice te istočna koja bi bila za stajanje).
  Sada kada su ušli u viši rang, moraju gledati da se zadovolje minimalni uvjeti tog ranga.
  Tako da je pitanje kada će krenuti sa izgradnjom.
  Priča se da će se domaće utakmice iduće sezone igrati u Velikoj.
 • Patak
  2.5k
  Ja bi volio da Karlovac i Zadar imaju barem drugoligaša, zbog veličine grada i infrastrukture...A vidim imaju i navijača.
 • Herñan Crespo
  88
  Vidim da su se Karlovcani pojavili u Zadru
  Jesu to Gademzi medju njima?
 • Maki17
  178
  Jesu, Gademzi su bili tamo i stalno prate klub. Bilo je sigurno preko 200 ljudi iz Karlovca i po drugim tribinama još. Priča se da ako se uđe u treću ligu da će doći par igrača iz Dinama, vjerojatno juniori.
 • Oluja
  3.8k
  Ja bih volio da Zadar jednog dana ima prvoligasa, atmosfera na gostovanjima je uvijek bila nabrijana i to mi se svidjalo
 • seljak86
  2.4k
  jedino mi nije jasno zašto Tornado ne dolazi na tekme Zadra
 • deda
  29.1k
  Zato što navijaju za tovare
 • Tom Hanks
  2.7k
  stalno prate klubMaki17

  Ni blizu istine
 • Maki17
  178
  Kako to misliš. Doma su stalno, znaju ići i na gostovanja. Pa četvrta je liga kaj misliš da bi trebali. I kad su bili najjači bilo je pedesetak pravih navijača plus kaj su se klinci znali skupiti. Grupa je živa, promijenila se malo ekipa ali tu su.
 • Herñan Crespo
  88
  vjerovatno ne podrzavaju pricu HNK Zd
 • BornaPŽ1986
  1k
  10.2k
  Zec je osudjeni kriminalac, al ako je vec morao ostaviti trag u nogometu, a onda i taj stadion kao naslijedje, steta je sto ga nije ostavio u nekom vecem mjestu. Nije to morala biti prvoligaska sredina, ali npr. Pozega koja bi naredne sezone mogla imati drugoligasa.

  I dokle se doslo sa stadionom u Pozegi? Posljednja vijest koju sam vidio je ta da se stara tribina srusila. Nikad nista da se pocelo graditi, pa cak ni neka prezentacija.
  Infinity

  Nije Velika bas daleko od Pozege, u Pozegi je teze smjestiti takav stadion a u Velikoj imas prostora i opet je povezano i blizu.

  Sa stadionom ne znam dokle se doslo, znam da su zavrsili umjetni travnjak pokraj glavnog terena. Opcenito zupanija lupa novce u taj nogomet a nema iskoraka, da ima neke vizije napravili bi pristojan stadion bez onih ograda uz teren i sve to. Politicki je to sve komplicirano u tom gradu, 2 NL bi bila odlicna opet.
 • Eduardo
  18k
  Koliko se sjećam priče upravo je politika kumovala što je stadion i prvoligaša dobila Velika, a ne Požega. Isto kao što je politika kumovala, tj. kad je Zec postao politički nepodoban tu mu je došao kraj.

  zašto bi ga bilo teže smjestiti u Požegi? To je stadiončić, ne pričamo o Camp Nou.
 • Infinity
  15.4k
  zašto bi ga bilo teže smjestiti u Požegi? To je stadiončić, ne pričamo o Camp Nou.Eduardo

  To se i ja pitam. Prema google kartama, stdion iz Velike, tj. tribine zapad i istok stanu na knap u prostor koji ima stadion u Pozegi. Na jugu i sjeveru prostora ima i viska, pa na zapadu i istoku i nije nuzda neki veci prostor, jer se neka fan zona, VIP parking i slicno moze srediti npr. na jugu.
 • deda
  29.1k
  Radnik Križevci - Slavonija Požega 5-1, prva tekma 0-3. Radnik je novi trećeligaš.

  Krk - Zagorec 1-0, prva tekma 0-0, Krk je novi trećeligaš.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.