• plavi67
    926
    ja ne znam kak vi gledate, al ja sam nakon 4 min morao ugasit, kakvi odvratni likovi i takvi ce vodit klub...svašta bi rekao ali nije mjesto.
  • criticus
    9.5k

Al to je dobro, da napokon ovi tunelaši izgmižu iz rupa i moraju stavit njušku pred kameru. Čak i odgovorit na neka pitanja. Da se vide koji su to ljudi, koja su to lica koja drže kriminal u klubu. Neko će kleknut kad tad...
  • maddaddam
    2.9k
    Ovi nemaju pojma što hoće. Nisu dvije smislene rečenice složili.
    Iza njih ostaje samo sluz kao iza toksičnih puževa.
  • ZGBhoy
    2.2k
    Hvala Bogu sam na poslu pa nemrem gledat nego samo citat a i to je previse
  • thadd
    108
    Uglavnom svima puna usta ljubavi prema Dinamu dok vire iz šu*ka ZM-a a u očima im se sjaje €€€.
  • SAS1987
    20.8k
    Nisu dvije smislene rečenice složili. — maddaddam

Ja slušam i čudim se. Eto, da me netko pita o ćemu su prićali ja nebi znao šta da mu odgovorim.
  • marcio amoroso
    54.3k
    Ja nažalost imam previše posla pa ne mogu ni da slušam ni da gledam. Jel ima tu novinara koji su u stanju postaviti neko pitanje ili samo šute kao pičkice kao uvijek?
  • Crusades
    26.1k
    samo šute kao pičkice kao uvijek — marcio amoroso

Odgovorio si si na pitanje.
  • Mr Anderson
    22.5k
    Nisam mogao pratiti radi posla. Jel može netko ukratko reći koji je zaključak presice. Vidio sam neki naslov da ovi kažu za "Antolićevce" da su oni u stvari Mamićevci. Najbolje kaj je to na neki način i istina. Svi su.
  • SAS1987
    20.8k
    Nisam mogao pratiti radi posla. Jel može netko ukratko reći koji je zaključak presice. — Mr Anderson

Ulaznice iz 68, nešto o udbašu kojeg su izbacili 89-te, sječanja na tekmu iz 50-tih koju je dinamo pobjedio 6-0, nešto malo o tome da su oni legalisti i demokrati.

Jel ima tu novinara koji su u stanju postaviti neko pitanje ili samo šute kao pičkice kao uvijek? — marcio amoroso
    Postavljaju neka pitanja ali ne kakva bi mi htjeli. Nije bilo pitanja o recimo izborima.
  • NORTE
    27.6k
    Nisam mogao pratiti radi posla. Jel može netko ukratko reći koji je zaključak presice. — Mr Anderson
    Najdosadnija presica ikad. Morao sam sad ugasiti jer više ne mogu to slušat. Ništa novo nisu rekli.
  • Jaro
    12.9k
    i ponovo pozivanje na Hajduk - nismo mi Mamicevci al imamo kompletan narativ potpuno jednak njegovom... Jbto, bas nakupina jedinki upitnih intelektualnih kapaciteta - bas kako Glava treba i zeli...
  • maddaddam
    2.9k
    Previše je konfuzno sve skupa da bi se mogao izvući bilo kakav smislen zaključak.

I uz klub su od 1952.

Divim se svima koji su ovo propustili.
  • Zagi
    19.2k
    Ovaj Rožić je toliki proljevasti hohštapler da čak i Zorića tjera na WC kada otvori usta.
  • criticus
    9.5k
    Miroslav Rožić: "Vi možete Zdravka Mamića istjerati iz Dinama, ali nikad ne možete istjerati Dinamo iz Zdravka Mamića. On je istjeran iz Dinama, ali Dinamo nije iz njega i neće nikad biti. Što se stadiona tiče, jamčim vam svojim životom da ne postoji u Dinamu čovjek koji nije spreman učiniti sve u razogvorima i pregovorima s bilo kime da se izgradi novi stadion. Ako treba i promjena statuta, ako će se od mene tražiti napravim ritualni sepuku na Jelačić placu, ja ću i to učiniti. Zašto je presicu prvo imao Zdravko Mamić, a onda mi? Reći ću ovako: moja supruga je imala dečka prije mene, a ja sam glavni i u braku smo 40 godina".

Ovaj dio nisam čuo, zaobišlo me. Al ako je ovo istina samo na ovom treba jahat. Uzet ovo i pod nos njemu, antoliću, mamiću, tomaševiću.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet