• rokikaciga
    8.2k
    Tola mi je jedan od drazih igraca, tvrdim i tvrdit cu da mu se nije dala adekvatna sansa u Dinamu, ali to bi bilo vracanje u razini Mudrog sto bas i nema smisla. Decko igra nogomet zivota u Slovackoj ali vracanje u Dinamo bi mu ubilo karijeru. Nek igra vani dok moze i nek se sa 33-34 vrati u HNL u Varazdin ili Belupo.

Ove godine ima 19 utakmica, 7 golova i 3 asistencije u 1200 minuta sto je odlicna statistika (gol ili asistencija svakih 120 minuta). Kod nas bi dobio maksimalno 300 minuta i jos bi mu se govorilo da je bolikurcina jer ne divlja po terenu i voli zarolat loptu.
  • Efes Pilsen
    14.2k
    Tolic je tocno tamo gdje treba bit. Ovu ulogu nece imat nigdje na visem nivou. Cementira si tamo status, a poslije karijere treba nesto i radit.
    Nije slucajno da interesa bas i nema iako se pokazao ako clutch igrac u mnogim situacijama. Slovenci bi guzice dali da ga vrate u ligu, ali to nije razina iznad Slovacke.
  • Omake
    14.1k
    Pero Sučić u Interu nakon 900 minuta. Odlično se prilagodio. Na putu da postane jedna od najboljih međulinijskih 8 na svijetu. Statistički mu je najsličniji igrač Curtis Jones iz Liverpoola koji po TM vrijedi 40 milijuna eura.

9GyiUZM.png
  • vjeko1701
    21.5k
    Kolki postotak imamo? xD
  • Omake
    14.1k
    ako me pamćenje služi 10% od profita
  • vjeko1701
    21.5k
    Aj, bar nekaj
  • Droljo
    23.4k
    I prijateljsku...
  • Str1nger Bell
    3k
    ako me pamćenje služi 10% od profitaOmake

Fenomenalna klauzula s obzirom da smo im ga poklonili pa ce bit dosta profita ako ga frknu za 40-50 milijuna.
  • rokikaciga
    8.2k
    mozda puna 4 miljuna za buducu top5 osmicu na svijetu

Odlican posao voditelja prodaje u Waffle House lancu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.