• Nolifer
    13.2k

Kakvih opcija? Na papiru samo, nek se na terenu pokažu da su opcija...
  • Minken Bojna
    84
    ajde malo i ovu temu zaseri, nisi ih već dovoljno
  • Dudu 9
    926
    Poštedi nas patetike, nismo djeca da nam ti držiš moralne prodike.
    Nakon što je 2 seone zajebavao klub sa zavlačenjem oko produžetka ugovora do zadnjeg časa, utišavao navijače bi hvalio mamićevu tajnicu, istovario kantu govana po Bobanu jer nije dao se ovaj zajebava sa njim i klubom normalno da osjećam da je ovo što se njemu događa karma.
    Ne otvaram šampanjac i guštam, ali smatram da je ok da konačno osjeti posljedice svog ponašanja.
  • Dudu 9
    926
    A koliko je bilo utakmica gdje se šetao po terenu?
    Ili ćemo se sada praviti da se to nije događalo.
    Napisao sam u prvom postu da nam je dao puno, znači ne negiram njegov doprinos, ali isto tako toleriralo mu se svašta što ne bi u bilo kojem drugom klubu.
    Nije slučajno da nigdje nije uspio nego kod nas, i da čim je ne čelo Dinama došao čovjek koji do jučer nije kuhao kave i pekao vafle nego ima tonu iskustva u nogometu na viskoj razini odlučuje da za Petkovića više neme mjesta.
  • don
    16.8k
    Dinama došao čovjek koji do jučer nije kuhao kave i pekao vafle nego ima tonu iskustva u nogometu na viskoj razini odlučuje da za Petkovića više neme mjesta.Dudu 9

pa Boban je i odlučio da za Petkovića ima mista u Dinamu :lol:
  • Dudu 9
    926
    U početku da, kad je skužio s kim ima psla poručio mu je da može ići.
  • rokikaciga
    7.1k
    To je dio neprofesionalnosti jer nije htio bit voda novog Dinama. A ne bolikurcine. Mjesas neke stvari.
  • Marley
    5.2k

Vecina toga sto si nabrojao, stoji... ali po meni za te stvari odgovornost nije samo na igracu. Svatko ce koristiti povlastice koliko god moze, jer njemu je dobro, a ne vidi nikakvu stetu u tome. Zato postoje oni iznad igraca, da to reguliraju. Barem bi trebali.
    Ali koliko god on bio neprofesionalan, tvrdoglav, tezak, a da ne spominjem idiotski nacin na koji je otisao...
    "Bolikurcina Brune Petkovica" jedna je od najvecih zabluda zadnjih godina. Jednostavno, nije istina.

Poštedi nas patetike, nismo djeca da nam ti držiš moralne prodike.Dudu 9
    Nije prodika, samo se iscudjavam.
  • Dudu 9
    926

Bolikurčinu sam opisao u predhodnom postu. Pa milion puta mu se psovalo sve po spisku zbog nezalaganja i šetnje po terenu. Nisam ja to izmislio ili sanjao sinoć. Ok ljudi kad su vruće glave svašta kažu/napišu, nekada je igrao pod blokadama pa nije mogao. Ali je itekako bilo utakmica gdje je bilo vidljivo da je njemu motivacija na vrlo niskoj razini, da se tako pristojno izrazim.
  • rokikaciga
    7.1k
    Puno igraca se secu tokom utakmice. Tako da mi to nikad, bas nikad nije bio argument. Ja se sjecam da je protiv Belupa na 4-1 za nas(nez tocan rez?) napravio sprint 40 metara, uklizao i uzeo loptu. Rezultat bolikurcine?

A i puno navijaca gleda nogomet kroz birtijasku prizmu, ako me razumijes tako da komentari vecine moju percepciju o necijem nogometu ne mogu niti ce ikad promijeniti.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.4k
    A.HMasto

A.H., ali ne onaj kojeg želimo
  • Dudu 9
    926
    Nije zabluda, možda je prenapuhana priča, ali nije zabluda. Jer on nije igrao tako davno u Dinamu da se ne sjećamo njegovih horor utakmica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.