• Marley
    5.2k
    Vau, je li moguce da se netko tako otvoreno i bez srama raduje tudjoj nesreci? Ajde, nesreca je preteska rijec za situaciju koja zasad jos uvijek vodi "samo" prema neuspjesnoj epizodi u karijeri. Ali svejedno. Niti poznajete covjeka niti vam je ista osobno lose ucinio, a realno nije ni klub nikad svjesno i namjerno ostetio. A vi se veselite nekoj "karmi", strasno.
  • striko
    2.7k
    Drago mi je onda da je uspio u toj ligi.
  • LA BOMBA
    653
    Ipak bi htio da se vrati.
  • Droljo
    22.7k

Velike nesreće.... Milijunaš nije dobio 400k koje bude dobio sigurno i još puuuuno love od toga kluba pa makar sekunde nebu odigral za njih nikad više.... Eh da ja budem tak nesretan u životu.
  • NitkoBitan
    33.1k
    Prca supermodela, igra LoL do 5 ujutro... nastavi niz teskog zivota i tude nesrece :grin:
  • Marley
    5.2k
    ok ma ispravila sam se, odnosno pojasnila da "nesreca" nije prava rijec za tu situaciju (ako cijela ova njegova glupa avantura s Turskom ostane samo na poslovnom neuspjehu).
    Svejedno ne kuzim kak te moze uveseljavati neciji neuspjeh na bilo kojem zivotnom polju.
  • Droljo
    22.7k

Pa ne uveseljava me. Samo me boli k...
  • NKDZ86
    6.5k
    stvarno moraš bit teški naivac, da ne kažem budaletina da odeš u turčiju igrat nogomet.
    obećaju brdo i doline ,a čeka te kebab, mačete i neisplaćene plaće.

edit: ne vrijeđaj prognanike!
  • LA BOMBA
    653
    Išao je u Tursku jer je bio progonjen iz kluba.
  • Marley
    5.2k
    ma nisam mislila da tebe uveseljava, znam da si ti good guy :razz:

kak te moze uveseljavatiMarley
    Ne mislim tebe osobno, nego opcenito. A vidimo par postova ranije da ih ima koji su jedva docekali :wink:
  • NitkoBitan
    33.1k
    Išao je u Tursku jer je bio progonjen iz kluba.LA BOMBA

Jos najbolje da se napravi mucenika od njega.
  • rokikaciga
    7.1k
    Neprofesionalizam oke ali bolikurcina apsolutno nije istina. Koliko puta je igrao pod blokadama, injekcijama? Mozda si je i dodatno sjebao karijeru jer je pod blokadama igrao ono famozno proljece pod Jakirom gdje je prakticki sam osvojio prvenstvo. Samo zato kaj ne divlja kao Roy Keane mislis da je teska bolikurcina? Jebote koliko psihologa imamo.
  • austrijanac
    8.4k
    Petko bio prognan :eyes:
  • Nolifer
    13.2k
    Ko da sad imamo neku razliku u napadu u odnosu na prije. Da se vrati natrag izborio bi mjesto u ekipi, i ko Livi ako se i on vrati formu za SP... Nebih imal niš protiv, makar na ničijoj sam strani u ovom slučaju, jedina strana na koju gledam je Dinamo....
  • Zg123
    3k
    Ko da sad imamo neku razliku u napadu u odnosu na prijeNolifer
    Nemamo jer nemamo trenera. Fritulasi bez plivaje izgledaju puno bolje, a spica im je Sego. Mi u spici imamo Belju kojeg smo platili 5 milki, rezerve Kulenovica i Bakrara, znaci opcija koliko god hoces.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.