• Jay
    2.1k
    Impresivan klub, svjetski poznati suigrači, sline cure kad gledam stadion.
    Hvala Zvone.
  • Mathiasovi Chageri
    5.7k
    Ja ću samo reć da su redom Jakir, Bjelica, Cannavaro i Perković čarobnjaci kad su uspjeli ući u Ligu prvaka i na kraju se tući do zadnjeg kola za prvaka sa igračima mađarskog Slaven Belupa, Sarajeva, saudijskog Vukovara i poznatog Without Cluba.
  • nwankwo646
    642
    Za Pjacu odlično, otpremnina + dvostruko veći novi ugovor.
  • miro
    6.9k
    Pa financijski da, ali sportski i životno, bezveze potez. Kaj bi mu falilo da je prihvatio Bobanovu ponudu? Jedino ak je u nekim dugovima, ali ne čini mi se takav lik
  • Kumerle
    652
    ma predivno, da, 2 godine čmrljenja u Saudijskoj Arabiji za 200 000 eura mjesečno, a tu možeš imat 100 000 i bit legenda i reprezentativac i mjesecno zaradit kaj ja nemrem za 5 godina.

Ali dobro, ko ga jebe, njegov izbor kaj je otišao za lovom, a ja moram s Teom, Kazom, Lucijom i ovom plavom napuhanom dijelit stan, vozit taxi i žicat Tea da plati stanarinu na kraju svakog mjeseca.
  • ksapi
    5k

xgb92Id.png

Lagano Bitange i Zona u noćnoj i pročitam ovaj post. Nevjerojatno :rofl:
  • Ludovic IX
    9.2k
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/hrvatskog-reprezentativca-se-povezivalo-s-hajdukom-i-dinamom-iznenadio-je-klubom/2689802.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m

Neznam di bi ovo stavio alo evo ovdje jer bio je kod nas nekad.. ako je ovo istina za Erlića, šteta sto nismo mi bili u nekoj ovakvoj kombinaciji. I ne piše ovdje koliko bi on koštao slovana ali sumnjam da bi slovan dao vise od 2-3 milje

I to sto je hajdukovac ne bi trebalo u startu izbaciti ga iz našeg mogućeg pojacanja. Moro je isto go orio ko I ovaj od prvog dana pa je dao sve kad je igrao za nas. S time da je erlic prošao dinamovu školu
  • Doktor Kunić
    5.1k
    a ja moram s Teom, Kazom, Lucijom i ovom plavom napuhanom dijelit stan, vozit taxi i žicat Tea da plati stanarinu na kraju svakog mjeseca.Kumerle

A kak je meni stari? Grgeč me jebe za dežurstva, a Grospićka mi neda godišnji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.