• mokoxax468
    1.3k
    A koliko znam, to im je standardna praksa za bilo koga što ode iz kluba. Malo glupo, ali tako rade uvijek
  • ElDorado
    4.7k
    Meni je nevjerojatno da Modrić nije čak niti odgovorio Zvoni, tj ignorirao je poziv
  • NKDZ86
    4.6k
    najte kaj zameriti lukici, vjerovatno se ni ne sjeća da je počeo u dinamu igrat i da ga je dinamo sad zvao pa je zato ignorirao...
  • ElDorado
    4.7k
    pisalo na više portala. Naravno sve to treba uzeti s dozom rezerve.
  • Infinity
    19k
    Prate sponzore i svoje igrace. Meni je to cak OK. Isto bih zagovarao i kod nas da sam nam neki PR ku*ac :rofl:
  • javolimtebejako
    2.6k
    ma pizdarije. sad eto novinari znaju da je modric ignorirao poziv od bobana hahah daj molim te. nije da ga branim, al tolki retard nije da se ne javi na faking poziv ako ga boban zove
  • rioda
    9.2k
    Jebla te lova luka, koju je mogao i ovdje dobiti ali u dvije godine... BezvezeDroljo

Meni je sve jasno kad ga vidim kako iskače na svakoj drugoj reklami. Lova mu je na vrhu prioriteta :sweat:
  • Mali Zeus
    18.6k
    Al kao otišao je u Milan, jer mu je Boban bio uvijek uzor.. :rofl:
  • Nolifer
    11.9k
    i nek je na kraju otišao u Milan. A da se vratio, isti ovakvi komentari negativni i šizofrenija bi ga dočekali. I opet nebi valjalo.
  • Tvrdica McTvrdi
    1k
    glavno da je ovdje neko provalio da se Ivanušec nije htio vratiti radi novcaCastAway1986

Ne znam kaj se tu događalo, ali jasno ti je da ako je bilo radi novca sigurno ne će dat izjavu "znate ja sam tražio previše para" nego će smislit nekaj drugo. Zaboravljamo da su to sve javne osobe koje su učene što reć što ne, slično kao političari
  • Mali Zeus
    18.6k
    i nek je na kraju otišao u Milan. A da se vratio, isti ovakvi komentari negativni i šizofrenija bi ga dočekali. I opet nebi valjalo.Nolifer

Dobro, jasno nam je, drag ti je Modrić.
  • Papastrumf
    17.6k
    al tolki retard nije da se ne javi na faking poziv ako ga boban zovejavolimtebejako

Ne bih se kladio u to.
  • Nolifer
    11.9k

Dobro, jasno nam je da ne šmekaš Modrića, al pazi da se kod nabijanja ne ozljediš :rofl:
  • Droljo
    18.5k
    Izgleda da mora proći dosta vremena od vladavine mamića i njegovog 'načina' rada kako bi se sve očistilo i stavilo na zdrave noge. U budućnosti očekujem povratak takvih 'legendi' pred kraj karijere. Stvorit moramo nove luke koji budu znali cijeniti gdje su krenuli, legalne transfere odradit i neće se morati vraćati na sudove u Hrvatsku nego normalno doći doma i uživati još par sezona sa nama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.