• plavi72
    2.8k
    sjever/istok 1
    zapad 10 mislim !
  • Mr Anderson
    20.9k
    Celtic 1998. nije se moglo na sjever i istok stajanje radovi,otvoren jug dolje ,stadion rasprodan 23570 !plavi72

Bravo, to sam zaboravio, još mi bilo čudno kako tak malo ljudi, a sjećam se da smo jedva nekako uspjeli doći do karata.
  • deda
    47.2k
    To mi je jedina tekma u životu da sam bio na jugu stajanje.
  • criticus
    8.8k
    Vidim neke optimistične najave za Slaven. Ljetni petak nakon utakmice LP. Ja bih bio zadovoljan preko 5k kad bi bilo...
  • Hnlovac
    7.1k
    ako ce nam 5k bit dosta nek se sad ubijemo kolektivno

I da je pola Zagreba na moru, i dalje imamo 100 000 tv navijača u gradu trenutno. Nek dignu guzicu i pravac stadion
  • criticus
    8.8k

Pravo ti zboriš kolega. Ja govorim samo očekivanja. Ne kažem da nije žalosno.
  • Rile
    181
    I meni.

Ak dobro pamtim, mislim da je na ulaznicama stajalo Istok stajanje.
  • deda
    47.2k
    Na moru sam, imam kartu doma, baš ću pogledat.
  • Mr Anderson
    20.9k
    Vidim neke optimistične najave za Slaven. Ljetni petak nakon utakmice LP.criticus

Posjeta protiv Slavena bude dosta ovisila o današnjoj utakmici.
  • NORTE
    25.9k
    SG skočio na 2152 prodanih ulaznica, skoro 50% tribine, 10 sati prije utakmice.

@BlueNinja
    Ideja da na ZK otvoriš podstranicu Arhiva u kojoj bi nakon svake domaće tekme stajao završni broj izdanih ulaznica i objavljeni broj skeniranih (uefa tekme prikazuju samo skenirane čini mi se).
  • sR9ele
    12
    Ovi podaci sa TM-a su dvojbeni jako.
    Sjecam se tekme 2003 sa mariborom.Bilo je sigurno prek 25k ljudi.
    Bila je izjava nakon tekme od Andre Mijatovica u SN(zabio gol iz slobodnjaka) da je osjecao veliki pritisak sa tribina,jer je grad bio prazan onih dana a na tekmi masa ljudi.
  • rob ljubavi
    1k

Ovih 25k na Domzalama mi djeluje nerealno, a Pyunik je sigurno netocan jer smo imali kaznu i stadion je bio prazan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.