• Liks90
    5k
    Za SG dostupno još 2987 ulaznica!
  • BlueNinja
    218
    Odrađeno je da imamo live stanje ulaznica prodanih na današnji dan, bez potrebe da se piše ručno.

Potrebno je samo u post kopirati
    [img]https://preview.zona-karata.live/api/matches/sales/image?url=https%3A%2F%2Fwww.ulaznice.hr%2Fweb%2Fevent%2F9%2F3211[/img]

I nakon toga će se dodati slika koja se samostalno refresha svake 2min

image?url=https%3A%2F%2Fwww.ulaznice.hr%2Fweb%2Fevent%2F9%2F3211

Sretno praćenje stanja :wink:
  • NKDZ86
    8.1k
    Dr. Blueninja :clap: neki ostaju bez posla :grin:
  • deda
    45.2k
    Bal te vrag, se nas bu ovaj AI zgasil :lol:
  • BlueNinja
    218
    Volim kad ljudima omogućim više slobodnog vremena :razz:
  • NitkoBitan
    36.4k
    Stavi neki efekt da frcaju sampanjci kad i ako se rasproda SG.
  • Keyser Soze
    19.1k
    Još ravno 2900 za sjever gore, kapat će to do subote čini mi se.
  • znajdatevolimja
    2k
    Kad je zadnji put sve bilo rasprodano?
  • Paggini
    81.5k
    Jedva čekam 13 254 očitane ulaznice
  • Hnlovac
    5.1k
    Imam dojam da brojači odrade svoj posao samo kada je stadion rasprodan.

Mislim, svaki put kad smo rasprodali stadion pri proslavi naslova brojka gledatelja prikazana je bila po 22,23 tisuće, a tad je trebalo biti najveće zakidanje s obzirom na gužvu

Pogotovo kod sjevera gore, ako bude 90% popunjen bit će nas službeno 16 879, ako bude rasprodan bit će nas 20 800
  • Sajla
    20k
    Jedva čekam 13 254 očitane ulaznicePaggini

i da spiker naglasi da nas ima TOČNO 13254. pa daj bar preskoči tu riječ kad apsolutno nema nikakve šanse da je to pravi broj gledatelja.
  • Filip B
    302
    Ha gle, dat cu ti svoj primjer. Uclanio sam zenu i malu iz emocionalnih razloga, Mala jos ni hodat ne moze, zena bi i prije otisla na tekmu samnom radi ljubavi, ali doslovno ne prati nit ju zanima nogomet. Znaci 33% naseg malog clanskog kluba uopce moze/zeli ici na svaku utakmicu. Dodatan problem - ne zivimo u ZG, cak ni u RH. Ja cu sad potegnut dva put u 5 dana gro kilometara da odem makar na ove dve utakmice, nek me netko i nazove derbi navijacem. Bio sam i na par gostovanja ove sezone, na svim europskim i gadam koju god mogu HNLa. Ironicno dva puta “gostujucu” s Lokomotivom. Svakakvih zivotnih okolnosti ima.. jbg
  • NORTE
    24k
    spiker naglasi da nas ima TOČNO 13254. pa daj bar preskoči tu riječ kad apsolutno nema nikakve šanse da je to pravi broj gledatelja.Sajla

Ovo si u pravu, posebno jer ima slučajeva da ljudima ne očitava kodove na novom sustavu, a onda ih se ne evidentira ni kad uđu sa strane.
  • bbb medimurje
    5k
    kak da nadem to za danasnje odbrojavanje?
  • Filip 91
    2.3k
    Protiv Varazdina zadnje kolo prosle sezone ak se ne varam. Nisam siguran je li jug bio rasprodan...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.